Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

Ετοιμαστείτε για την επέλαση των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων"...

Δύο ειδήσεις με νόημα...

Ακατάλληλη είναι η μητέρα να μεγαλώσει το παιδί της, εξαιτίας της χριστιανικής της πίστης, ισχυρίζεται η λεσβία πρώην συμβία της!

Στο Ανώτατο Δικαστήριο του Βερμόντ (ΗΠΑ) οδηγήθηκε η πρωτόγνωρη –στα χρονικά-υπόθεση που αφορά Αγωγή λεσβίας γυναίκας με την οποία διεκδικεί το παιδί από την βιολογική μητέρα, με την οποία συζούσε, πριν η τελευταία διακόψει την ομοφυλοφιλική σχέση, λόγω του ότι έγινε χριστιανή.

Πριν από σαράντα χρόνια, μία τέτοια ιστορία θα ήταν απλά απίστευτη...

Η Janet Jenkins, επιδιώκει λοιπόν, να πάρει την πλήρη κηδεμονία της 6 χρονης σήμερα Ισαβέλλας, καθώς όπως ισχυρίστηκε η Lisa Miller (η βιολογική μητέρα) (φωτο) δεν είναι πλέον κατάλληλη για μητέρα λόγω της «χριστιανικής ανατροφής» με την οποία θέλει να μεγαλώσει το παιδί.

Η Lisa Miller και η Janet Jenkins, ενώθηκαν σε μια «αστική ένωση» (civil union) (κάτι σαν "Συμβόλαιο Συμβίωσης" για τους ομοφυλόφιλους) στο Βερμόντ το 2000, ενώνοντας τις ζωές τους αλλά και τα επώνυμά τους.

Τον Απρίλιο του 2002, η Janet Miller-Jenkins έκοψε τον ομφάλιο λώρο της Lisa Miller-Jenkins η οποία γέννησε ένα κοριτσάκι, το οποίο είχε συλλάβει με την μέθοδο της τεχνητής γονιμοποίησης, (από άγνωστο δότη σπέρματος) στο Frederick County, της Virginia.

Το ζευγάρι μετακόμισε στο Δυτική Βερμόντ για να μεγαλώσουν την μικρή Ισαβέλλα, η οποία έμαθε να φωνάζει την Lisa "Mommy" (μαμάκα) και την Janet "Mama" (μαμά)...

Ο Mathew Staver, (φωτο) επικεφαλής της χριστιανικής νομικής εταιρίας "Liberty Counsel" ( http://lc.org/index.cfm), δήλωσε ότι ο αντίκτυπος αυτής της απόφασης δεν θα έχει αντίκτυπο μόνο στο μέλλον του παιδιού, αλλά και στην κυριαρχική εξουσία της συγκεκριμένης Πολιτείας καθώς και στις αξίες πάνω στις οποίες οι χριστιανοί γονείς λαμβάνουν αποφάσεις.

Ο Staver είπε ότι θα ήταν τραγικό λάθος το Δικαστήριο αφήσει να περιφέρεται η μικρή Ισαβέλλα σαν ένα «πολιτικό τρόπαιο» της ομοφυλοφιλικής κοινότητας του Βερμόντ".


"Αυτή
η υπόθεση είναι εξαιρετικά σημαντική", είπε. "Το μέλλον της Ισαβέλλας θα είναι είτε να παραμείνει μαζί με την βιολογική της μητέρα, την Lisa Miller, ή ενδεχομένως να αποξενωθεί από τη μαμά της και να εγκατασταθεί σε ένα «λεσβιακό νοικοκυριό»…

Η υπόθεση αυτή είναι επίσης σημαντική, επειδή οι Πολιτείες πρέπει επίσης να έχουν την κυρίαρχη εξουσία να διατηρήσουν την πολιτική πάνω στο θεσμό του γάμου, ως την ένωση ενός άνδρα και μίας γυναίκας, απορρίπτοντας τις ενώσεις μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

Αν όμως η Πολιτεία της Βιρτζίνια χάσει την κυριαρχική εξουσία, τότε η κυριαρχία και των άλλων Πολιτειών τίθενται σε κίνδυνο», είπε.


"Αυτή η υπόθεση θα καθορίσει αν μια γυναίκα, που είναι η λεσβία πρώην συμβία της Lisa Miller, θα μοιραστεί την επιμέλεια της Ισαβέλλας, κόρης της Λίζα," έγραψε ο Matt Barber, διευθυντής για τα πολιτιστικά θέματα της οργάνωσης " Γυναίκες που Ενδιαφέρονται για την Αμερική" (Concerned Women for America).

"Η γυναίκα αυτή (Janet Jenkins) δεν είναι ούτε γονέας λόγω υιοθεσίας, ούτε είναι εκείνη που σχετίζεται βιολογικά με την Ισαβέλλα. Στην πραγματικότητα είναι εντελώς ξένη με το κοριτσάκι.

"Η Ισαβέλλα, που είναι πλέον 6 ετών, έχει να δει αυτήν τη γυναίκα από τότε που ήταν 17 μηνών. " είπε ο Barber.


Η σχέση των δύο γυναικών διακόπηκε όταν η Miller έγινε χριστιανή και από τότε η Jenkins άρχισε να της συμπεριφέρεται άσχημα κα να την βρίζει.

Η Miller, η οποία δηλώνει ότι δεν είναι πλέον λεσβία, ζει με την κόρη της στη Βιρτζίνια.

Η Jenkins (φωτο) ισχυρίζεται ότι η χριστιανική πίστη της Miller είναι «ανθυγιεινή» και «επιβλαβής» για την Ισαβέλλα..!!!

"Αυτό είναι αλήθεια. Η Janet Jenkins, όπως γράφτηκε στα πρακτικά κατώτερου Δικαστήριο του Βέρμοντ, (που αναγνώρισαν την Miller ως μοναδικό γονέα) υποστήριξε ότι το γεγονός ότι η Lisa προσεύχεται για την κόρη της και την πρόοδό της, ακόμα και ότι προσεύχεται για την Janet, δεν είναι προς το καλύτερο συμφέρον της Ισαβέλλας. Επειδή η Lisa προσεύχεται για την κόρη της, και της λέει να προσεύχεται να γίνει το θέλημα του Θεού, η Jenkins έχει την άποψη ότι ο… χριστιανισμός είναι επιβλαβής για τα παιδιά" δήλωσε ο Staver στο WorldNetDaily.


Πριν από σαράντα χρόνια, η ιδέα ότι μία λεσβία θα προσπαθούσε να επιδιώξει να χαρακτηρισθεί μια μητέρα «ακατάλληλη» λόγω της επιθυμίας της να ανατραφεί η κόρη της χριστιανικά θα ήταν αστείο.

Θα ήταν για γέλια, αν δεν ξέραμε το «με νύχια και με δόντια» νομικό σπρώξιμο για την αύξηση των δικαιωμάτων και προνομίων εκείνων των ατόμων που έχουν επιλέξει ένα συγκεκριμένο "lifestyle".

Και αν ένα συγκεκριμένο "lifestyle" ευνοείται και πάει να γίνει καθεστώς, ποιος μπορεί να αποτρέψει άλλους "τρόπους ζωής" από το να αποκτήσουν και εκείνοι νομική υπόσταση;....

Η Παιδοφιλία ήδη έχει (στις ΗΠΑ) τον πρωταθλητή της, που λέγεται «NAMBLA» (North American Man Boy Love Association = ΒορειοΑμερικάνικος Σύνδεσμος «Αγάπη Άνδρα Αγοριού»!!!).

Στην φωτογραφία βλέπετε διαμαρτυρία του "Συνδέσμου" από το 1982...
Και από κάτω το... περιοδικό τους!!!

Είναι απλά θέμα χρόνου οι «κύριοι» αυτοί να προσφύγουν, με την σειρά τους, στα δικαστήρια της χώρας διαμαρτυρόμενοι για διακρίσεις εις βάρος του δικού τους "lifestyle".

Ή ακόμα και εκείνοι οι - για πολλά χρόνια ταλαιπωρημένοι - «λάτρεις των ζώων» που και εκείνοι επιζητούν μία νομική κάλυψη για τα κτηνοβατικά τους γούστα....

Το μεγαλύτερο κομμάτι αυτού του άρθρου είναι μετάφραση από το :

http://deathby1000papercuts.blogspot.com/2008/04/lesbian-alleges-mother-is-unfit-because.html

Με μήνυμά της, στις 24 Ιουνίου, στο blog της η Lisa Miller, αναφέρει ότι τελικά το Ανώτατο Δικαστήριο του Βερμόντ της έδωσε την πλήρη κηδεμονία της μικρής Ισαβέλλας και όρισε τις ημέρες που θα μπορεί η Jekins να επικοινωνεί και να βρίσκεται μόνη της με την μικρή.

Η διεύθυνση του μπλογκ είναι : http://imgodschild.wordpress.com/

Η Miller ευχαριστεί τον Θεό για την έκβαση της δίκης, αν και την πληγώνει το γεγονός ότι η Jekins έχει πλέον το δικαίωμα να έρχεται και να παίρνει την κόρη της. "Είναι σαν ο οποιοσδήποτε περαστικός, να έρχεται και να παίρνει μαζί του το παιδί μου" λέει ...

Στην μικρή της ομολογία (Testimony) στο blog της η Miller αναφέρει πως ο Θεός της έδωσε Χάρη και την ελευθέρωσε από το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και την ομοφυλοφιλία.

Καταλήγει με το εξής χωρίο της Καινής Διαθήκης:
"Ας πλησιάζουμε, λοιπόν, με παρρησία στον θρόνο τής χάρης, για να πάρουμε έλεος, και να βρούμε χάρη προς βοήθεια σε καιρό ανάγκης". (Εβραίους 4:16)



Χριστιανή υπάλληλος απολύθηκε επειδή προσπάθησε να βοηθήσει λεσβία!

Η Marcia Walden, Χριστιανή - κατά την πίστη- και κοινωνική σύμβουλος που εργαζόταν στα «Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων» (Centers for Disease Control and Prevention - CDC), απολύθηκε έπειτα από οδηγίες κρατικών επισήμων επειδή προσπάθησε να βοηθήσει λεσβία παραπέμποντάς την σε κάποιον άλλο σύμβουλο ο οποίος υποστηρίζει τον γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλλου, σύμφωνα με μήνυση που κατατέθηκε για λογαριασμό της.

Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις της Walden ήταν σε αντίθεση με τους σκοπούς της ομοφυλόφιλης πελάτισσας για επανασύνδεση της ομοφυλοφιλικής σχέσης της και γιαυτό την παρέπεμψε σε άλλο σύμβουλο.


«Μια γυναίκα δεν θα έπρεπε να χάσει τη δουλειά της επειδή απλά και μόνο έδειξε υψηλό επαγγελματισμό. Είναι αντισυνταγματική να τιμωρία της Walden επειδή ακολουθεί τη Χριστιανική της πίστη, ειδικά εφόσον έχει κάνει κάθε προσπάθεια να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του πιθανού πελάτη.

Η Walden, με το να παραπέμψει τον πελάτη σε άλλο σύμβουλο, αντί να προσπαθήσει να προσφέρει τη δική της συμβουλή σε μια τέτοια κατάσταση ήταν η πιο ηθική κίνηση που μπορούσε γίνει σε κάποιον άνθρωπο που ζητά βοήθεια. Είναι απαράδεκτο να απολύεσαι επειδή τιμάς τις επαγγελματικές και ηθικές υποχρεώσεις σου», δήλωσε εκπρόσωπος της Alliance Defense Fund (AFD) http://www.alliancedefensefund.org/ που έφερε στην επιφάνεια την υπόθεση για λογαριασμό της κ. Walden.


Τον Αύγουστο του 2007, μια γυναίκα που εργαζόταν στην Computer Sciences Corp. (CSC), ζήτησε βοήθεια από τη Walden που εργαζόταν ως σύμβουλος στο CDC το οποίο είχε αναλάβει ένα συμβουλευτικό πρόγραμμα της «ομοσπονδιακής υπηρεσίας για τη βοήθεια εργαζομένων». Το θέμα στο οποίο ζητήθηκε βοήθεια από τη Walden ήταν η συνέχιση ομοφυλοφιλικής σχέσης.


Η ομοφυλόφιλη γυναίκα δεν αρκέστηκε στην κάλυψη των συμβουλευτικών αναγκών αλλά κατηγόρησε τη Walden ως «ομοφυλοφιλο-φοβική» (homophobic) και είπε στον προϊστάμενό της (Walden) ότι η Walden δεν θα έπρεπε να εργάζεται, εξ΄αιτίας των πεποιθήσεών της και ζήτησε να καταχωρηθούν επίσημα τα παράπονά της εναντίον της.
Στη συνέχεια η Walden υπέστη θρησκευτικού περιεχομένου ερωτήσεις από τους προϊσταμένους της για το γιατί είπε στην ομοφυλόφιλη εργαζόμενη για τις αντικείμενες θρησκευτικές της πεποιθήσεις, και της είπαν στο εξής σε ανάλογες περιπτώσεις να προφασίζεται ότι δεν έχει γενικότερα εμπειρία στην συμβουλευτική ανθρωπίνων σχέσεων και να παραμερίσει τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις.

Στη συνέχεια την έθεσαν σε διαθεσιμότητα άνευ αποδοχών, και λίγο μετά την απέλυσαν πρωτού ολοκληρωθεί η έρευνα για το θέμα, επειδή από την CSC είπαν ότι τα αποτελέσματα δεν είχαν σημασία...

(Στην φωτογραφία η σημαία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου - σύμβολο του κινήματος των ομοφυλόφιλων κρέμεται στον ιστό του Δημαρχείου της Βοστώνης, ΗΠΑ. Αν ήταν κάποιο χριστιανικό σύμβολο θα είχε κατεβεί προ πολλού...)

Δύσκολοι καιροί για χριστιανούς... ή αλλιώς...
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ"...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ σύμφωνα με το http://deathby1000papercuts.blogspot.com/2008/04/lesbian-alleges-mother-is-unfit-because.html
Στη δεύτερη παράγραφο η λέξη ΒΕΡΜΟΝΤ πρέπει να αντικατασταθεί με VIRGINIA. Το Ανώτατο Δικαστήριο του Βερμόντ είχε ήδη αναγνωρίσει στη λεσβία κάτοικο του την άσκηση γονικής μέριμνας από κοινού με τη Miller της κόρης της αναγνωρίζοντας της δικαίωμα επίσκεψεων.Εν τούτοις τα κατώτερο δικαστήριο της Virginia που είναι κάτοικοι η Miller με την κόρη της αναγνώρισε στη Miller αποκλειστική γονική μέριμνα της κόρης της αποκλείοντας τη λεσβία καθόσον το Σύνταγμα της Πολιτείας της Virginia δεν αναγνωρίζει ομοφυλοφιλικούς γάμους & αστικές ενώσεις,αλλά επειδή υπήρχε απόφαση ανώτατου δικαστηρίου άλλης πολιτείας,οδηγήθηκε η υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Virginia για να κρίνει οριστικά.
Ως εκ τούτου & παρακάτω όπου αναφέρεται...Η Janet Jenkins, όπως γράφτηκε στα πρακτικά κατώτερου Δικαστήριου του Βέρμοντ, (που αναγνώρισαν την Miller ως μοναδικό γονέα)...
ΠΡΕΠΕΙ να τροποποιηθεί ως εξής (το κατώτερο δικαστήριο της Virginia αναγνώρισε την Miller ως μοναδικό γονέα)
Το περιοδικό http://www.newsweek.com/id/172554 σε σχετικό άρθρο του Δεκεμβρίου 2008 "Mrs. Kramer Vs. Mrs. Kramer" αναφέρει ότι η Miller δε φέρνει από την Άνοιξη του 2008 σε επαφή την κόρη της με τη λεσβία λόγω ισχυρισμών της περί κακοποίησης της κόρης της από τη λεσβία οι οποίες εν τούτοις κρίθηκαν αβάσιμες από τις Αρχές της Virginia http://www.newsweek.com/id/172554/page/2 ενώ κάνει αναδρομή στην σχέση των 2 γυναίκων από την αστική τους ένωση στο Βερμόντ το 2000 την ίδια χρονιά που νομιμοποιήθηκε η ομοφυλοφιλική αστική ένωση στην πολιτεία http://www.newsweek.com/id/172554/page/3 έως την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Virginia τον Ιούνιο του 2008 που αναγνώρισε την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Βερμόντ διότι έκρινε ότι εφόσον η λεσβία ασκούσε γονική μέριμνα της κόρης της Miller την εποχή της αστικής τους ένωσης,αυτή δεν έπαυσε με την αλλαγή πολιτείας της Miller & της κόρης της διότι σε θέματα άσκησης γονικής μέριμνας υπερισχύει η Ομοσπονδιακή νομοθεσία για την πρόληψη απαγωγών που ορίζει ότι έχει εφαρμογή το πολιτειακό δίκαιο της ένωσης 2 προσώπων προκειμένου να αποτρέψει γονείς να μεταφέρουν τα παιδιά τους σε άλλη πολιτεία όταν δε συμφωνούν με τη νομοθεσία της πολιτείας που διέπει τη συμβίωση. Η δε δικηγορική εταιρία που αντιπροσωπεύει τη Miller έχει ήδη ασκήσει αίτηση ακυρώσεως της απόφασης δις στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ που απορρίφθηκε & τις 2 φορές,ενώ πρόσφατα έκανε & τρίτη http://www.newsweek.com/id/172554/page/4

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] είπε...

ΤΟΜΕΑΣ "ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ"

Η ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ

ΣΤΙΣ "ΣΧΟΛΕΣ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ" ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ" ΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΙΣΑΝΔΡΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΨΥΧΙΚΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΝΟΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΩΝ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΡΟΠΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΔΙΟ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΕ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ ΑΦΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΦΥΛΑ ΓΚΟΪΜ

Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ "ΣΧΟΛΕΣ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ" ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΜΕ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΥΣΗ ΑΜΦΙΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ

Δείτε ολόκληρο το δημοσίευμα πατώντας πάνω στον ΤΙΤΛΟ (πάνω) ή χρησιμοποιόντας το LINK (κάτω)

http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2009/03/29/14-00/pa-sy-a_thlemaxos_2009-03-29_14-00.htm