Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Εκ καρδίας...


«Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε» (Ζαν Πωλ Σαρτρ)


Ο κόσμος βαδίζει ολοταχώς προς την δημιουργία - για πρώτη φορά στην Ιστορία – Μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Νομίζω όποιος δεν το βλέπει, δεν θέλει να το δει ή δεν θέλει να το παραδεχτεί ή ζει ‘αλλού’ χαμένος μέσα σε ‘απολιθωμένα’ ιδεολογήματα, ωραιοποιημένες καταστάσεις που ανήκουν όμως στην σφαίρα του φανταστικού, ανούσιες ρητορίες και στομφώδη φληναφήματα. Α, επίσης, προφανώς, δεν διαβάζει και ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ!


Κάποτε αυτά τα διαβάζαμε στα λεγόμενα ‘συνομωσιολογικά’ βιβλία της δεκαετίας του ’80 και του ’90 και σε κάποια θρησκευτικά φυλλάδια και αναρωτιόμασταν αν είμαστε υπερβολικοί ή και λίγο ‘πειραγμένοι’. Ύστερα άρχισαν να μιλάνε οι ‘Μεγάλοι’. Αυτοί που για εμάς τα είχαν κανονίσει από καιρό στα κλειστά και αυστηρώς ‘πριβέ’ μίτινκγς τους. Ψιθυριστά στην αρχή, με πιο θάρρος αργότερα. Τώρα μοιάζουν με μία άρτια προετοιμασμένη χορωδία που ετοιμάζεται για το τελικό ‘κρεσέντο’. Και όσοι αποκοιμήθηκαν γλυκά στις ‘μελωδίες’ της θα ξυπνήσουν - θέλουν δεν θέλουν – την ώρα του ξέφρενου και μεγαλοπρεπούς ‘κρεσέντο’.


Ο Πρώσος Βαρώνος Κλοτζ, μέλος του Τάγματος των γνωστών Illuminati, είχε πει: «Θα δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο κράτος,… το κράτος των ενωμένων ατόμων, πρώτα την Ευρωπαϊκή και έπειτα την Παγκόσμια δημοκρατία…Όλοι οι άνθρωποι θα γίνουν ένα έθνος…» .


Ο ίδιος ο ιδρυτής των Illuminatti, Adam Weishaupt, είχε κάνει φανερό το ‘όραμα’ : «Θρησκεία, πατριωτισμός και οικογένεια θα πρέπει να διαλυθούν, να απορρίψουμε κάθε κοινωνικό δεσμό για να φτιάξουμε ένα ενιαίο κόσμο, ένα παγκόσμιο λαό…Πρέπει να εργαστούμε στα θεμέλια.».


Δεν θα απαριθμήσουμε τώρα τα ‘επίσημα’ χείλη που ολοένα και πιο συχνά, μιλάνε για την ανάγκη της Παγκόσμιας Κυβέρνησης για την επίλυση των ‘κοινών προβλημάτων του πλανήτη’.

Προς το παρόν βάζουν και λίγη ‘σαντιγύ’ στο γλυκό που θέλουν να προσφέρουν στους λαούς της Γης, ερήμην του φυσικά. (Από ‘φιλανθρωπία’ φυσικά).


Η ‘σαντιγύ’ είναι το συνθετικό «διά», οπότε το ‘γλυκό’ σερβίρεται ως ‘Παγκόσμια Δια-Κυβέρνηση’. Και για να γίνει ακόμα πιο επιθυμητό προσθέτουν και ένα μικρό κερασάκι (στην τούρτα) που είναι η ‘μαγική’ και ‘σαγηνευτική’ λέξη «δημοκρατική». Κι έτσι έχουμε μία πολύ ωραία «Παγκόσμια (Δημοκρατική) Διακυβέρνηση». Όταν ο κόσμος αρχίζει να το συνηθίζει, θα φύγει το «Δημοκρατική» και μετά και το «δια» οπότε και θα μείνει το ‘κυρίως γεύμα’. Το οποίο όμως προς έκπληξη των υπηκόων – προσκεκλημένων θα έχει χάσει όλη την ‘γλύκα’.

Καλωσήρθατε στην φυλακή της Νέας Τάξης.


Ποτέ δεν υπήρχε τυραννικό καθεστώς που έπεσε από μόνο του. Οι κάθε λογής τύραννοι το μόνο που φοβούνται είναι μήπως ‘ξυπνήσει’ ο λαός, και ενωμένος και αποφασισμένος τους γκρεμίσει από τους θρόνους τους. Και δεν χρειάζονται πάρα πολλοί. Τουλάχιστον η δική μας ιστορία το μαρτυρεί. Αρκεί να υπάρχει το «καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή» και το «λαός ενωμένος ποτέ νικημένος». Όραμα - Ενότητα και Αγώνας. Και θα πρόσθετα και Πίστη.


Όλοι οι άνθρωποι του συστήματος θα πρέπει να δουλέψουν πυρετωδώς για να μην έρθει ποτέ εκείνη η ώρα της ‘αφύπνισης’. Ή αν έρθει να είναι όσο γίνεται πιο μικρής εμβελείας ή να είναι κατακερματισμένη ή να είναι κατασυκοφαντημένη.

Αυτοί εκεί έξω είναι γραφικοί, τρελοί ή επικίνδυνοι.

Οι υπήκοοι πρέπει να συνεχίσουν να κοιμούνται. Να συνεχίσουν τη νιρβάνα τους. Πρέπει να παραμυθιάζονται ότι όλα πάνε καλά. Ότι η ζωή τους είναι στα χέρια του συστήματος. Το ίδιο και η σκέψη τους. Δεν τους ανήκει.

Είναι τυχαίο που η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ταΐζε συνεχώς την πλέμπα με «άρτο και θεάματα»; Για να απασχολούνται και να μην σκέφτονται πολύ.

Η καλοζωία και ο ρόλος του σχεδόν ‘βιδωμένου’ τηλε-θεατή οδηγεί πιο γρήγορα στην αποχαύνωση και τελικά στην υποτέλεια. Ο τρόμος επίσης, είναι ένα χρήσιμο όπλο, γιατί κάνει τους ανθρώπους ανασφαλείς και έτοιμους να αποδεχθούν οποιαδήποτε ‘προστασία’ από το ‘σύστημα’.

Η αυτοσυνειδησία, το ελεύθερο πνεύμα, η αδούλωτη ψυχή, είναι εχθροί που δεν μπορούν να κατασταλούν με εξωτερικά μέσα.. Χρειάζεται να γίνει η δουλειά ‘βαθιά’. Να ξεριζωθούν ή τουλάχιστον να πέσουν σε ‘χειμερία νάρκη’.


Το ‘σύστημα’ επίσης απεχθάνεται τις κοινότητες

Στην ελληνική ιστορία, θα διαπιστώσουμε πως περίοδοι ακμής και υψηλής δημιουργικής δραστηριότητας των Ελλήνων, υπήρξαν εκείνες που διαπνέονταν από το κοινοτικό πνεύμα και ήθος. Είναι γνωστή η φράση «των Ελλήνων οι κοινότητες».

Κατά δε τον Αριστοτέλη η ελληνική Πόλις συγκροτείται από Κοινότητες και οι κοινότητες από Οίκους. Η μικρή πόλις συμπίπτει με την κοινότητα, η μεγάλη περιλαμβάνει πολλές κοινότητες.

Κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας, η αυτόνομη ελληνική κοινότητα ήταν η βάση για την ουσιαστική ανθρώπινη ελευθερία. Η νεοελληνική κοινότητα αποτέλεσε διοικητικό κύτταρο που διέσωσε στο νεοελληνικό ήθος τον πόθο της ελευθερίας. Κυρίαρχη θέση βέβαια είχε η Ορθόδοξη Εκκλησία και πίστη που αποτέλεσε τον πιο ισχυρό δεσμό μεταξύ των σκλαβωμένων Ελλήνων, τόνωνε το εθνικό αίσθημα, φούντωνε την φλόγα για λευτεριά και αποτελούσε το δομικό εμπόδιο για τον επιχειρούμενο εξισλαμισμό και αφελληνισιμό.


Και εδώ αρχίζει η ‘δουλειά’ …


Χρειάζεται οι κοινωνίες να γίνουν ‘πολυπολιτισμικές’. Η ‘Πολυπολιτισμικότητα’ είναι το καινούργιο ‘φρούτο’. Όπως και η ‘Παγκοσμιοποίηση’. Είναι προφανές βέβαια ότι αυτά τα δύο πάνε μαζί. Δεν μπορείς να νιώσεις ότι ανήκεις στο ‘παγκόσμιο χωριό’ από μακριά, βλέποντας τον κόσμο από την τηλεόραση ή κάνοντας - που και που - κανένα ταξιδάκι αναψυχής στο εξωτερικό. Πρέπει να συνυπάρξεις, να συγχρωτιστείς, να συγχωνευτείς και τελικά να ‘πολτοποιηθείς’ .Να γίνεις ένας πολτός μία ομοιόμορφη μάζα που θα χρησιμοποιηθεί κατάλληλα στα εργαστήρια του νεοταξικού ‘συστήματος’.


Και ο καλύτερος τρόπος είναι να βρεθείς 'ξαφνικά' όχι με κάποιον κοντινό σου πολιτισμό, ‘συγγενή’ λόγω γλώσσας, κουλτούρας, ιστορίας, θρησκείας ή ‘γειτονιάς’, αλλά με πολλούς, με πάρα πολλούς, με χιλιάδες ανθρώπους που έρχονται από πολύ μακριά με τελείως διαφορετική κουλτούρα, ιστορία, θρησκεία, αντιλήψεις, προσδοκίες, ήθη και έθιμα, - πολλές φορές καθόλου φιλικά ως προς τα δικά σου, αλλά μάλλον εχθρικά – με τους οποίους όμως απαιτείται να συμβιώσεις, να συγχωνευτείς, να γίνεις «ένα». Να γίνεις ένας πολύχρωμος και (επιτέλους) ακίνδυνος χυλός.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… (Υπομονή)


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/3, ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ : ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

http://1453-2009.pblogs.gr/2010/03/paraskefh-19-3-toy-akathistoy-ymnoy-syllogikh-prosefhh-gia-thn-e.html

Ανώνυμος είπε...

Ο Γεροντας Παισιος ειπε οτι ολοι προωθουν τα σχεδια τους, αλλα μεσα απο ολλα αυτα τελικα θα πραγματοποιηθη το σχεδιο ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Φυσικα το σχεδιο ΤΟΥ ΘΕΟΥ ειναι το καλλιστο για την Ανθρωποτητα, ενω των οικουμενιστων το χειριστο, αλλα δεν θα προφθασουν να το πραγματοποιησουν, διοτι την εσχατη στιγμη που θα νομισουν οτι πετυχαν, θα ειναι και η πιο τριγικη στιγμη για ολους αυτους, διοτι θα καταλαβουν οτι βαδιζαν κατευθειαν για την κολαση, αλλα θα ειναι πολυ αργα γιαυτους και πολυ νωρις για ανθρωπους δικαιους, και καλη ωρα ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ.

Unknown είπε...

Η Αποκαλυψη του Ιωαννου εχει προφητευσει οτι θα ερθει ο αντιχριστος οποτε γιατι σας ξενιζει που ετοιμαζομαστε για παγκοσμια διακυβερνηση σαφως και ο αρχηγος του θα ειναι ο αντιχριστος ο οποιος στην αρχη θα φανει σας σωτηρας και μετα θα χαραξει ολους τους ανθρωπους που θελουν να τον ακολουθησουν

Ανώνυμος είπε...

redsky περιγράφεις πολύ γλαφυρά μία σκληρή πραγματικότητα...
ένα μεγάλο πρόβλημα είναι επίσης οτι ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Περιμένουμε και περισσότερες προτάσεις λοιπόν...
Καλή συνέχεια

SkyWatcher είπε...

- sivritos
Δεν μας ξενίζει τίποτα. Βάζουμε τα κομματάκια του παζλ στην θέση τους και δίνουμε αφορμή για σκέψεις...

- Ανώνυμε
Είπα να γράψω δυο λόγια για το θέμα αυτό και τελικά μου βγήκε η ψυχή!
Που να κάτσω τώρα να γράφω και προτάσεις!
Ξέρεις ότι είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι.
Επίτρεψέ μου πάντως να πω ότι ο περισσότερος κόσμος κοιμάται!
Όσοι ΔΕΝ κοιμούνται ας προσπαθήσουν να ξυπνήσουν και κάποιον άλλον έστω. Στις συζητήσεις μας, στην δουλειά μας, όταν μπορούμε ας βάζουμε έναν προβληματισμό στους ανθρώπους. Νομίζω ότι αυτό είναι και το πιο άμεσο και ουσιαστικό. Όπως είπε κάποιος πρόσφατα (με δικά μου λόγια το γράφω) «μην περιμένετε να γίνει κάτι πολύ μεγάλο. Κάντε μικρές ενέργειες για να πέσει αυτή η κατάσταση».
Θέλεις κάποιες βιαστικές προτάσεις; Να ξαναθυμηθούμε την ιστορία μας και να την μεταδώσουμε στα παιδιά μας. Να πρεσάρουμε πολιτικούς που μας θυμούνται μόνο για την ψήφο μας. Να δραπετεύσουμε από τα κομματικά κλουβιά και ιδεοληψίες του παρελθόντος. Να αυτοοργανωθούμε και να διεκδικήσουμε στις γειτονιές μας ανθρώπινες συνθήκες ζωής για εμάς και τα παιδιά μας. Να φωνάξουμε!! Να σκεφτούμε καλά πριν ψηφίσουμε… Να κάνουμε παιδιά!!! Και να χωρίσουμε μια και καλή από την τιβι!!! Και επειδή ο πόλεμος είναι και πνευματικός… Να αναζωπυρώσουμε την πίστη μας. Να αγαπήσουμε και να βιώσουμε το πολίτευμα του Σταυρού.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι κοιμάται και ονειρεύεται η "Εκκλησία του Χριστού", μέσα στην ευδαιμονία της «ευλογίας» και της νομιζόμενης «παρουσίας» του Θεού. Ξέρουμε από τη Γραφή και από τη ζωή και το έργο των «Πατέρων» ότι όπου υπήρχε «άνεση» και «ασφάλεια» ο Θεός ήταν απών. Και τότε έρχονταν «αιφνίδιος ο όλεθρος».

Έτσι κοιμάται και ονειρεύεται η εκκλησία, δημιουργώντας «κλίκες» που διαλύουν την ενότητα του Πνεύματος. Κλίκες «παντρεμένων», κλίκες «εχόντων τέκνα», κλίκες «ανύπαντρων» κ.λ.π.

Όπως βλέπουμε είναι συνήθεις οι πρακτικές του Διαβόλου για τη διάλυση των κοινοτήτων… : Η καλοζωία, ο φόβος και ο τρόμος, και η εισαγωγή ομάδων, μέσα σε μία συντεταγμένη κοινωνία. Έτσι θα εισέλθουν «λύκοι βαρείς, μη φειδόμενοι του ποιμνίου».

Να δούμε πότε η Εκκλησία θα σταματήσει να κοιμάται, και να χαίρεται για τα «μικροπράγματα» που θεωρεί ευλογίες, και θα αναζητήσει εξ όλης της καρδίας της τον Λυτρωτή Ιησού, τον Κύριο των Κυρίων, ο Οποίος «εν καιρώ στεναχωρίας», θα φανερώσει τη Δύναμη του Πνεύματος του Αγίου, και στα επίγεια και στα επουράνια και θα απολυτρώσει την αληθινή Εκκλησία του Χριστού, που τώρα είναι ακόμα άδηλη, διότι δεν είναι ακόμα ο καιρός της.

Γιάννης είπε...

Πιστεύω θα σου φανεί ενδιαφέρον το εξής βιβλίο:
http://www.logiazois.net/wp-content/uploads/2012/06/03-Promessa.pdf

Όλα τα γεγονότα αυτό δείχνουν και προετοιμάζουν. Την παγκόσμια κυβέρνηση, τον παγκόσμιο ηγέτη. Όμως, όπως μας λέει ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, όλα αυτά πρέπει να γίνουν πριν έρθει το τέλος.

"9 Όταν δε ακούσητε πολέμους και ακαταστασίας, μη φοβηθήτε· διότι πρέπει ταύτα να γείνωσι πρώτον, αλλά δεν είναι ευθύς το τέλος. 10 Τότε έλεγε προς αυτούς· θέλει εγερθή έθνος επί έθνος και βασιλεία επί βασιλείαν, 11 και θέλουσι γείνει κατά τόπους σεισμοί μεγάλοι και πείναι και λοιμοί, και θέλουσιν είσθαι φόβητρα και σημεία μεγάλα από του ουρανού.
12 Προ δε τούτων πάντων θέλουσιν επιβάλει εφ' υμάς τας χείρας αυτών, και θέλουσι σας καταδιώξει, παραδίδοντες εις συναγωγάς και φυλακάς, φερομένους έμπροσθεν βασιλέων και ηγεμόνων ένεκεν του ονόματός μου· 13 και τούτο θέλει αποβή εις εσάς προς μαρτυρίαν. 14 Βάλετε λοιπόν εις τας καρδίας σας να μη προμελετάτε τι να απολογηθήτε· 15 διότι εγώ θέλω σας δώσει στόμα και σοφίαν, εις την οποίαν δεν θέλουσι δυνηθή να αντιλογήσωσιν ουδέ να αντισταθώσι πάντες οι εναντίοι σας. 16 Θέλετε δε παραδοθή και υπό γονέων και αδελφών και συγγενών και φίλων, και θέλουσι θανατώσει τινάς εξ υμών, 17 και θέλετε είσθαι μισούμενοι υπό πάντων διά το όνομά μου· 18 πλην θριξ εκ της κεφαλής σας δεν θέλει χαθή· 19 διά της υπομονής σας αποκτήσατε τας ψυχάς σας." (Λουκάς 21) και

"1 Αποκάλυψις Ιησού Χριστού, την οποίαν έδωκεν εις αυτόν ο Θεός, διά να δείξη εις τους δούλους αυτού όσα πρέπει να γείνωσι ταχέως, και εφανέρωσεν αυτά αποστείλας διά του αγγέλου αυτού εις τον δούλον αυτού Ιωάννην, 2 όστις εμαρτύρησε τον λόγον του Θεού και την μαρτυρίαν του Ιησού Χριστού και όσα είδε. 3 Μακάριος ο αναγινώσκων και οι ακούοντες τους λόγους της προφητείας και φυλάττοντες τα γεγραμμένα εν αυτή· διότι ο καιρός είναι πλησίον." (Αποκάλυψη 1)

Αυτό που μας καλεί ο Θεός να κάνουμε είναι: " 10 Και λέγει προς εμέ· Μη σφραγίσης τους λόγους της προφητείας του βιβλίου τούτου· διότι ο καιρός είναι εγγύς. 11 Όστις αδικεί ας αδικήση έτι, και όστις είναι μεμολυσμένος ας μολυνθή έτι, και ο δίκαιος ας γείνη έτι δίκαιος, και ο άγιος ας γείνη έτι άγιος. 12 Και ιδού, έρχομαι ταχέως, και ο μισθός μου είναι μετ' εμού, διά να αποδώσω εις έκαστον ως θέλει είσθαι το έργον αυτού." (Αποκάλυψη 22)