Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Αμερικάνικα στρατεύματα με χρώματα του ΟΗΕ. Ένα βήμα για την ενοποίηση της Βόρειας Αμερικής


Σύμφωνα με αναφορά που κάνει το World Net Daily, "αμερικάνικα στρατεύματα που βρίσκονται στις τάξεις της USNORTHCOM φαίνεται να έχουν υιοθετήσει ένα επίρραμα στον ώμο, που δείχνει το χάρτη της Βορείου Αμερικής, με έμφαση στα χρώματα των Ηνωμένων Εθνών, που αποτελεί απόδειξη της απόφασης να ενσωματώσει όλη τη Βόρεια Αμερική.


(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η USNORTHCOM όπως εν συντομία ονομάζεται από το United States Northern Command, (δηλαδή Βόρεια Διοίκηση των Ηνωμένων Πολιτειών), είναι μία Ενιαία Στρατιωτική Διοίκηση του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών. Δημιουργήθηκε την 1 Οκτωβρίου 2002 μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, η αποστολή της οποίας είναι να προστατεύσει το εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών και να υποστηρίξει τις τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές αρχές. Η υποστήριξη που παρέχει η USNORTHCOM στις πολιτειακές αρχές περιορίζεται από το νόμο Posse Comitatus - βλ. ΕΔΩ - ο οποίος περιορίζει τον ρόλο των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ στην επιβολή του νόμου σε πολίτες. Ο διοικητής της USNORTHCOM είναι υπεύθυνος για τη συνεργασία ασφάλειας με τον Καναδά και το Μεξικό).


"Το επίρραμα αποκαλύπτει την περιοχή της Βόρειας Αμερικής σε χρώματα πορτοκαλί και μπλε που είναι τα χρώματα του ΟΗΕ.


«Έχει επίσης την εικόνα ενός τζαμιού, για να υπενθυμίσει τις υπηρεσίες της μονάδας στη Βόρεια Αφρική κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο". -- Κάτω το επίσημο έμβλημα της USNORTHCOM .


Η αναφορά λέει επίσης, "Ο σχεδιασμός του επιρράμματος με την εικόνα του αμερικάνικου αετού φαίνεται να υποδηλώνει μια ιεραρχία στην οποία η 5η Στρατία των ΗΠΑ θέτει την στρατιωτική διοίκησή της υπό την εποπτεία της USNORTHCOM, και καθορίζεται ως τομέας ευθύνης της όλη η Βόρεια Αμερική, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ , του Μεξικού και του Καναδά, για λογαριασμό των Ηνωμένων Εθνών, όπως υπονοείται με το πορτοκαλί και μπλε μοτίβο. "

Βλ. την αναφορά.


Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, η USNORTHCOM είναι μία μάχιμη μονάδα που "δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στις εθνικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στη Βόρεια Αμερική." Οι αναγνώστες θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς υπέγραψαν συμφωνία στις αρχές του έτους σύμφωνα με την οποία επιτρέπουν οι ένοπλες δυνάμεις της μίας χώρας να βοηθήσουν τις ένοπλες δυνάμεις της άλλης χώρας κατά τη διάρκεια μιας "εθνικής κοινωνικής έκτακτης ανάγκης, ακόμα και αν αυτή δεν έχει σχέση με μία διασυνοριακή κρίση". (Δηλαδή, εάν κατάλαβα καλά, εάν ξεσπάσουν ταραχές στο εσωτερικό των ΗΠΑ, να μπορεί να επεμβαίνει – προς βοήθεια του στρατού των ΗΠΑ και κατά του αμερικάνικου λαού - ο Καναδέζικος στρατός! Στην Ευρώπη, για τον ίδιο λόγο, ήδη υπάρχει η πολυεθνική αστυνομία η λεγόμενη EUROGENDFOR).


Η δημιουργία μίας Βορειοαμερικανικής Ένωσης είναι εδώ και πολύ καιρό ο στόχος των ελίτ στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) και τις αδελφές οργανώσεις του. Αυτός ο στόχος είναι μέχρι τώρα τόσο ξεκάθαρος που όποιος αμφιβάλει απλά δεν είναι προσεκτικός - ή έχει ένα απώτερο κίνητρο για την άρνηση αυτή.


Μερικές πληροφορίες για την δημιουργία της βορειοαμερικανικής ένωσης που υπάρχουν στην ιστοσελίδα chuckbaldwinlive.com/.μπορείτε να δείτε εδώ


Οι αναγνώστες θα θυμούνται ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους και ο τότε πρωθυπουργός του Καναδά Paul Martin, και ο τότε πρόεδρος του Μεξικού Vicente Fox, υπέγραψαν την Συνεργασία για την Ασφάλεια και την Ευημερία (Security and Prosperity Partnership ή SPP), στις 23 Μαρτίου 2005, στο Waco του Τέξας. Το SPP βασίστηκε σε ειδική έκθεση του CFR με τίτλο «Δημιουργώντας μια Βόρειο Αμερικάνικη Κοινότητα", ("Creating a North American Community"), η οποία εκδόθηκε λίγο πριν από τη συνάντηση στο Waco. Θυμηθείτε, επίσης, ότι το SPP, υπογράφηκε χωρίς καμία γνώση, επίβλεψη ή συγκατάθεση του Αμερικανικού Κογκρέσου - ή οποιοιουδήποτε νομοθετικού σώματος του Καναδά ή του Μεξικό, για το συγκεκριμένο ζήτημα.


Όπως αναφέρει το WND, «Ο χωρίς προειδοποίηση στόχος του SPP είναι να δημιουργήσει μια βορειοαμερικανική ένωση με την προώθηση της ολοκλήρωσης της εμπορικής συνεργασίας της NAFTA (Βορειο-Αμερικανική Συμφωνία Ελευθέρων Συναλλαγών. Πρόκειται για μια εκδοχή βορειοαμερικανικής Ε.Ε. που, προς το παρόν, περιορίζεται στο οικονομικό πεδίο, χωρίς δηλ. την πολιτική ολοκλήρωση, που υπογράφηκε από τις ΗΠΑ, το Μεξικό και τον Καναδά τον Αύγουστο του 1992 δες κι ΕΔΩ) σε μία πολιτική ενοποίηση μέσω της δημιουργίας περίπου 20 γραφειοκρατικών ομάδων εργασίας με άτομα της Τριμερούς Επιτροπής και του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας της Βόρειας Αμερικής, (North American Competitiveness Council ή NACC), αποτελούμενη από 30 βορειοαμερικανικά επιχειρηματικά στελέχη - 10 από τα εμπορικά επιμελητήρια των τριών χωρών. "


Σε αυτό το πλαίσιο, δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν θα καθίσει στο οβάλ γραφείο ένας Δημοκρατικός ή ένας Ρεμπουπλικάνος πρόεδρος. Ο πρόεδρος Barack Obama ωθεί προς τα εμπρός το σχέδιο, με τις ίδιες διεθνιστικές πολιτικές όπως έκαναν οι προκάτοχοί του, ο George W. Bush, ο Bill Clinton, και ο George Herbert Walker Bush. (Και, όχι, τίποτα δεν θα είχε αλλάξει αν είχε εκλεγεί ο John McCain το περασμένο έτος.)


Ως επί το πλείστον, οι ηγέτες των δύο μεγάλων κομμάτων στην Ουάσιγκτον DC, είναι υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης. Με λίγες εξαιρέσεις, όλα έχουν μυηθεί στη φιλοσοφία του διεθνισμού του CFR. Το γεγονός ότι έχουμε ακριβώς μια τέτοια στρατιωτική διοίκηση, όπως η USNORTHCOM - και ακόμη περισσότερο, ότι η μονάδα αυτή φοράει τα διακριτικά του ΟΗΕ και το επίρραμα με τις τρεις χώρες της Βόρειας Αμερικής - χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία από σχεδόν οποιοδήποτε από το Κογκρέσσο ή κάποιον Γερουσιαστή, καταδεικνύει την απάθεια των ελίτ της Ουάσιγκτον προς τη συγχώνευση της Αμερικής σε μια πολυεθνική διοικητική δομή.


Προσθέστε την συμμόρφωση των πολιτικών της Ουάσιγκτον, του Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου, των Αρχηγών και του προσωπικού του αμερικάνικου στρατού, των mainstream μέσων μαζικής ενημέρωσης (με εξαίρεση τον Lou Dobbs, και δείτε τι του συνέβη: το CNN σύμφωνα με πληροφορίες, του έδωσε 8 εκατομμύρια δολάρια για να εγκαταλείψει το δίκτυο), της Εθνικής Ένωσης για την Εκπαίδευση, μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία των κορυφαίων αμερικάνικων εκπαιδευτικών ιδρύματα, και μάλιστα ηγετικών εκκλησιαστικών μορφών της Αμερικής (για παράδειγμα, ποιμένας της mega-church και συγγραφέας, Rick Warren, και ο εκπρόσωπος των Νότιων Βαπτιστών, Richard Land, και οι δύο μέλη του CFR). Με άλλα λόγια, σχεδόν κάθε σημαντικό πρόσωπο στην Αμερική προδίδει την κυριαρχία και την ανεξαρτησία της χώρας μας.


Χωρίς αμφιβολία, η επιχειρούμενη συγχώνευση της Βόρειας Αμερικής βρίσκεται σε εξέλιξη. Αλλά αυτό, επίσης, αποτελεί τμήμα μιας πολύ μεγαλύτερης εικόνας. Η καταστροφή του δολαρίου, η δημιουργία ενός παγκόσμιου νομίσματος, η ανάπτυξη ενός νέου στρατού από τα Ηνωμένα Έθνη (του οποίου η USNORTHCOM είναι το πρωτότυπο), ο διαρκής πόλεμος, ο καλλιεργούμενος από το κράτος πανικός για νέες υπερ «πανδημίες», όπως της γρίπης των χοίρων, η ώθηση για καθολική υγειονομική περίθαλψη, κ.λπ., όλα αυτά εξυπηρετούν το σκοπό της κατάρρευσης της κυριαρχίας και ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, καθώς και την δημιουργία μίας παγκόσμιας κυβέρνησης.


Φυσικά, οι ελίτ οδηγούν σε αυτή την παγκόσμια συγχώνευση υπολογίζοντας πάντα την συνεχιζόμενη απάθεια και αδιαφορία του αμερικανικού λαού. Προφανώς, ένας αφυπνισμένος, ενεργοποιημένος, και οργισμένος λαός θα μπορούσε να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο τα ολέθρια σχέδιά τους. Λίγο τα έχασαν με την επιτυχία των tea parties κ.λπ., αλλά ποντάρουν στα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στις κατεστημένες εκκλησίες για να κρατήσουν το κοπάδι κοιμισμένο.


Αν οι πάστορες της Αμερικής ξυπνούσαν και άρχιζαν να σαλπίζουν για ελευθερία και ανεξαρτησία (όπως έκαναν οι γενναία πρόγονοί τους), θα μπορούσε - σχεδόν μόνη της - η χώρα να κάνει στροφή. Μέχρι να το κάνουν, αυτό που έχει απομείνει σε εμάς τους υπόλοιπους είναι να κρατήσουμε ζωντανό το «πνεύμα της αντίστασης» του Thomas Jefferson.


Όσο για μένα και τον οίκο μου, σκοπεύουμε να κάνουμε το μέρος μας δεσμευόμενοι να μην δείξουμε καμία αφοσίωση στην Βορειοαμερικανική Ένωσης, τον ΟΗΕ, ή οποιαδήποτε άλλη οντότητα των παγκοσμιοποιητών ελίτ.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Άρθρο του Chuck Baldwin. Πηγή: http://www.thenewamerican.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: