Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ο Ομπάμα και ο Ραμ Εμάνουελ ισόβια μέλη του ίδιου gay κλαμπ στο Σικάγο


Το Wayne Madsen Report (WMR) είναι ένα αμερικάνικο συνδρομητικό ειδησεογραφικό site που, όπως αναφέρει, παρέχει ειδήσεις "από βαθιά μέσα από το εσωτερικό της Ουάσιγκτον." Συντάκτης του είναι ο Wayne Madsen, πρώην αξιωματικός του Αμερικάνικου Ναυτικού, ερευνητής δημοσιογράφος, συγγραφέας και αρθρογράφος, με ένα εντυπωσιακό βιογραφικό.

Στις 24 Μαΐου, 2010, το WMR είχε ένα ρεπορτάζ μόνο για τους συνδρομητές, το οποίο ισχυρίζεται ότι ο Ομπάμα είναι ισόβιο μέλος ενός κλαμπ για ομοφυλόφιλους του Σικάγο, μαζί με τον επικεφαλής του επιτελείου του, Rahm Emanuel.

Παρακάτω το άρθρο (ή μάλλον το αρχικό κομμάτι του άρθρου):

Ο Πρόεδρος Obama και ο επικεφαλής του επιτελείου του Rahm Emanuel, είναι ισόβια μέλη των ίδιων gay λουτρών (χαμάμ) στα περίχωρα του Σικάγο, σύμφωνα με ενημερωμένες πηγές της ομοφυλοφιλικής κοινότητας του Σικάγο, καθώς και πηγές βετεράνου πολιτικού της πόλης.

(Στις 1 Οκτωβρίου ο εβραϊκής καταγωγής Εμάνουελ παραιτήθηκε από διευθυντής του Λευκού Οίκου, με σκοπό να διεκδικήσει τη δημαρχία στην πόλη του Σικάγου.)

Τα λουτρά, ‘Man’s Country’, (‘Η χώρα του άνδρα’), εξυπηρετούν μεγαλύτερους σε ηλικία λευκούς άνδρες και η επιχείρηση βρίσκεται σε λειτουργία για 30 περίπου χρόνια και είναι γνωστή ως ένα από τα "μεγάλα παλιά λουτρά", στα περίχωρα του Σικάγου.

Στο WMR ήρθαν πληροφορίες από πηγές που είναι εξοικειωμένες με το λουτρό που εγγράφει μέλη για ολόκληρη ζωή για πληρωμή πελατών, ότι τα αυτοματοποιημένα αρχεία του κλαμπ και τα αρχεία σε χαρτί, πριν την εισαγωγή των υπολογιστών, περιλαμβάνουν στοιχεία μέλους και για τον Ομπάμα και για τον Emanuel. Ωστόσο, πηγές κοντά στο ‘Man’s Country’ πιστεύουν ότι η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ έχει εκκαθαρίσει τον υπολογιστή και τα αρχεία στην αρχειοθήκη των μελών για τον Ομπάμα και τον Emanuel.

Στα μέλη του Man’s Country έχουν δοθεί επίσης ταυτότητες σύλλογου. Το WMR έμαθε ότι ο Ομπάμα και Emanuel κατείχαν τέτοιες ταυτότητες, οι οποίες απαιτούνται για την είσοδο.

Ο Ομπάμα άρχισε να συχνάζει στο Man’s Country στα μέσα της δεκαετίας του 1990, κατά το χρονικό διάστημα που μεταπήδησε από λέκτορας της Νομικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, στην εκλογή του ως Γερουσιαστής της πολιτείας του Illinois το 1996. Ο Emanuel, εντάχθηκε, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες στο Man’s Country, αφότου έφυγε από τον Λευκό Οίκο επί Clinton και μεταφέρθηκε πίσω στο Σικάγο το 1998, και συνδέθηκε με τις επιχειρήσεις επενδύσεων των Wasserstein Perella και διατήρησε την ιδιότητά του ως μέλος το έτος 2002, κατά την εκστρατεία του για την θέση στο 5th District House, που έμεινε κενή όταν ο Rod Blagojevich, (φωτο κάτω) εκλέχτηκε κυβερνήτης του Ιλλινόις.

Το Man’s Country φαίνεται να είναι ένα "one stop shopping" κέντρο για τους ομοφυλόφιλους. Η ιστοσελίδα του κλαμπ διαφημίζει ατμόλουτρα, “fantasy rooms,” υπνοδωμάτια, άνδρες strippers, ταινίες ενηλίκων, και άλλα.

Ωστόσο, το Man’s Country δεν ήταν η μόνη τοποθεσία για τις γκέι δραστηριότητες του Ομπάμα. Η ομοφυλοφιλική κοινότητα του Σικάγο έχει επίγνωση του γεγονότος ότι ο Ομπάμα έκανε συχνά επαφές με νεότερους άνδρες στα περίφημά του "pick-up παιχνίδια μπάσκετ". Ήταν σε αυτούς τους "pick up" αγώνες, όπου ο Ομπάμα συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Emanuel και με ένα νεαρό εργαζόμενο στην εκστρατεία των Δημοκρατικών και ανώτερο αντιπρόεδρο τράπεζας με το όνομα Alexi Giannoulias (Αλέξης Γιαννούλιας).

Γιαννούλιας είναι Υπουργός Οικονομικών της πολιτείας του Ιλινόις με το Δημοκρατικό Κόμμα και είναι στο οικονομικό επιτελείο του Ομπάμα. Περί Γιαννούλια διάβασε ΕΔΩ και ΕΔΩ όπου αναφέρεται ότι είναι υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων.

Κάποιος με το όνομα Larry Sinclair κατηγόρησε τον Ομπάμα ότι το 1999 έκαναν χρήση κοκαΐνης και είχαν ομοφυλοφιλική σεξουαλική επαφή. Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο YouTube έκανε πάταγο αλλά τα κατεστημένα media το αγνόησαν. Εδώ είναι ένα βίντεο στο οποίο καταθέτει ο Sinclair για τα γεγονότα. Επίσης μετά το πρώτο βίντεο, κατέθεσε μήνυση κατά του Ομπάμα, για παρενόχληση και εκφοβισμό, μετά την κυκλοφορία του βίντεο. Τον Φεβρουάριο του 2008, ο Larry Sinclair απέτυχε στις εξετάσεις ανιχνευτή ψεύδους σχετικά με ορισμένα ζητήματα σχετικά με τον Ομπάμα, τα ναρκωτικά και το σεξ. Ωστόσο, εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι έχει πει την αλήθεια για τον Ομπάμα. Το 2009 κυκλοφόρησε και βιβλίο με τίτλο: «Μπαράκ Ομπάμα & Larry Sinclair: Κοκαΐνη, Σεξ, Ψέματα & μία Δολοφονία;»).

Το άρθρο του Madsen συνεχίζεται και είναι αρκετά μακροσκελές. Όποιος θέλει μπορεί να το διαβάσει στα αγγλικά ΕΔΩ.

Ποιος είναι ο Wayne Madsen:

Ο Wayne Madsen είναι ένας αμφιλεγόμενος ερευνητής δημοσιογράφος, συγγραφέας και αρθρογράφος με βάση την Washington, DC, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από τους κριτικούς ως «θεωρητικός συνωμοσίας» και «συνωμοσιολόγος blogger» Είναι συγγραφέας του blog ‘Wayne Madsen Report’.

Ο Madsen Μάντσεν γεννήθηκε στην Ridley Park της Pennsylvania στις 28 Απριλίου του 1954 από Αμερικάνα μητέρα και Δανό πατέρα, ο οποίος ήταν ναυτικός και είχε υπηρετήσει σε δανέζικο εμπορικό πλοίο που μετέφερε όπλα προς τη Δημοκρατική Ισπανία κατά τη διάρκεια του ισπανικού εμφυλίου πολέμου και ο οποίος αργότερα έγινε μέλος των Διεθνών Ταξιαρχιών πολεμώντας κατά του στρατηγού Φράνκο . Η γιαγιά του, που μετανάστευσε στις ΗΠΑ με τον πατέρα του μετά το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν Victoria Madsen, μια Δανέζα κομμουνίστρια με θέση στο κομμουνιστικό κόμμα και δημοσιογράφος η οποία, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ήταν ηγέτης στο δανέζικο κίνημα αντίστασης που συμμετείχε στη διοργάνωση της παράνομης διακίνησης των Δανών Εβραίων στη Σουηδία.

Στη δεκαετία του 1950 η Βικτώρια Madsen απελάθηκε από το FBI γιατί προσπαθούσε να οργανώσει τους εργαζόμενους νοσοκομείο σε μια ένωση.

Στο ελληνικό διαδίκτυο κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα, η αποκάλυψη του εγκυρότατου γαλλικού ηλεκτρονικού περιοδικού: http://www.voltairenet.org (La biographie cachée des Obama: une famille au service de la CIA), σύμφωνα με την οποία ο Ομπάμα είναι ο χαφιές της CIA.

Ο Wayne Madsen, ήταν αυτός που μετά από εξονυχιστική έρευνα στα επίσημα και αποχαρακτηρισμένα αρχεία της γνωστής CIA, επιβεβαιώνει όλο το «σόι» του Ομπάμα, γονείς, γιαγιά και πατριός, ήταν στρατολογημένοι χαφιέδες της CIA, συμμετείχαν στις βρόμικες «επιχειρήσεις» της στην Κένυα.

Στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ είχε γίνει αναφορά στον Madsen για την συνέντευξή του στο Russia Today, ότι ακόμη και επιστήμονες που συντέλεσαν στην παραγωγή του εμβολίου για τον ιό της γρίππης των χοίρων έλεγαν πως δεν είχαν σκοπό να το κάνουν οι ίδιοι και συμβουλεύουν τους φίλους και τις οικογένειες τους να το αρνηθούν επίσης.

Ο Madsen επίσης, είπε το 2003, ότι είχε πληροφορίες που συνδέουν τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου με την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, καθώς και την κυβέρνηση Μπους.

Το 2005, έγραψε ότι αγνώστων στοιχείων πρώην πράκτορας της CIA υποστήριξε ότι το USS Cole (το αμερικανικό αντιτορπιλικό που στις 12 Οκτωβρίου του 2000, δέχτηκε βομβιστική επίθεση στο λιμάνι Αντεν της Υεμένης, από την «Al-Qaeda», με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δεκαεπτά άνδρες) είχε πληγεί από ένα βλήμα που έφυγε από μια ισραηλινό υποβρύχιο.

Στις 25 Απρίλη 2009, ο Madsen δήλωσε ότι έλαβε πληροφορίες από απροσδιόριστους αξιωματούχους της Παγκόσμιας Οργανισμού Υγείας και επιστήμονες που πίστευαν ότι το νέο στέλεχος του ιού της γρίπης των χοίρων H1N1 του 2009, φέρεται να είναι προϊόν γονιδιακής ωρίμανσης που υποστηρίχθηκε από τον αμερικάνικο στρατό.

Επίσης, ο Madsen είναι βέβαιος ότι τα μέλη της Μοσάντ και της πανίσχυρης AIPAC διοικούν το CNN και προτρέπει τους αναγνώστες του να μποϋκοτάρουν το CNN και τους διαφημιστές του, μέχρι να απολυθούν. Έχει αρχίσει ένα πρόγραμμα που αντιτάσσεται στο Ισραήλ, που το θεωρεί απειλή για την παγκόσμια ειρήνη.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή – Το είδα ΕΔΩ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εν ολα gay is gonna try the little boy today...

Τι να εννοει αραγε ο ποιητης;

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΠΑΜΑ ΤΗ ΚΟΥΝΑΣ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ?