Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

«Πρέπει να εξετάσουμε μήπως χριστιανοί μαχητές καταλύσουν το κράτος» (!)


(CNSNews.com) – Σε μια ακρόαση επιτροπής του Κογκρέσου για το φαινόμενο της μουσουλμανικής ριζοσπαστικοποίησης στις φυλακές των ΗΠΑ, η Δημοκρατική Γερουσιαστής Sheila Jackson Lee (D-Τέξας), δήλωσε ότι οι ερευνητές χρειάζεται να εξετάσουν τους "χριστιανούς μαχητές" στην Αμερική, επειδή θα μπορούσαν επίσης, να προσπαθήσουν να «καταλύσουν το κράτος».

Την ώρα που κατέθετε ως μάρτυρας ο Patrick Dunleavy, ο πρώην αναπληρωτής επιθεωρητής της εθνικής μονάδας ανάλυσης πληροφοριών,η Γερουσιαστής των Δημοκρατικών, Jackson Lee ανέφερε την περίπτωση ενός ανθρώπου που ανατίναξε μια κλινική που γίνονταν αμβλώσεις και πρότεινε ότι αυτό ίσως ήταν μια προσπάθεια να υπονομευθεί η νομοθεσία των ΗΠΑ που επιτρέπει σε μια γυναίκα να προβεί σε άμβλωση.

Η Lee τότε είπε: «καθώς κοιτάμε να είμαστε ενημερωμένοι, θα πρέπει να περιλάβουμε και μία ανάλυση για τον τρόπο που χριστιανοί μαχητές ή άλλοι θα μπορούσαν να καταλύσουν τη χώρα. Πρέπει να το δούμε σε γενικές γραμμές, δεν πρέπει; "

Ο Dunleavy απάντησε: "Δεν ξέρω αν οι χριστιανοί μαχητές έχουν κάποια υποστήριξη από ξένη χώρα ή χρηματοδοτούνται από ξένο κράτος".

Η Lee τότε είπε, «δεν νομίζω ότι είναι αυτό το ζήτημα. Το θέμα είναι κατά πόσο ή όχι η πρόθεσή τους είναι να υπονομεύσουν τους νόμους αυτού του έθνους. Και νομίζω ότι είναι σαφές ότι αυτό συμβαίνει. Έτσι η διάκριση αυτή δεν απαντάει στο ερώτημα".

Η ακρόαση για την μουσουλμανική ριζοσπαστικοποίηση στις φυλακές των ΗΠΑ, (όπου σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τοπικές αρχές, ριζοσπαστικές μουσουλμανικές ομάδες του εξωτερικού, προσπαθούν να στρατολογήσουν άτομα από το χώρο των φυλακών για την διενέργεια τρομοκρατικών επιθέσων στις ΗΠΑ) πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη από την Επιτροπή Εσωτερικής Ασφάλειας, η οποία είναι υπό την προεδρία του Δημ. Peter King (RN.Y.).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: