Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Προσπαθούν ο George Soros, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα να μας κάνουν να φοβηθούμε;


The Economic Collapse / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο
George Soros, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα μας έχουν βομβαρδίσει με όλες τις ανατριχιαστικές προειδοποιήσεις για το ενδεχόμενο μιας επικείμενης οικονομικής κατάρρευσης. Λαμβάνοντας υπόψη τη δύναμη και την επιρροή που ο Σόρος, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα έχουν πάνω στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, αυτό είναι πολύ ανησυχητικό.

Προσπαθούν λοιπόν, εσκεμμένα να μας φοβίσουν; Ο Σόρος μας προειδοποιεί ακόμα για ταραχές στους δρόμους της Αμερικής. Δυστυχώς, πάρα πολύ συχνά ‘top’ παγκόσμιοι ηγέτες λένε κάτι δημόσια, επειδή θέλουν να "σπρώξουν" τα γεγονότα σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ελπίζουν ο George Soros και οι αξιωματούχοι του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, ότι θα αποτρέψουν μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, κάνοντας αυτές τις δηλώσεις, ή προετοιμάζουν τον κόσμο για κάποιου άλλου είδους ατζέντα που έχουν; Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο – πολλοί από τους κορυφαίους δημοσιονομικούς αξιωματούχους στον κόσμο χρησιμοποιούν γλώσσα που είναι εντελώς «αποκαλυπτική», και αυτό δεν είναι καλό σημάδι για το υπόλοιπο του 2012.

Αυτή τη στιγμή, ο Τζορτζ Σόρος λέει πράγματα που ποτέ δεν έχει πει στο παρελθόν. Απλά δείτε τι δήλωσε πρόσφατα στο Newsweek ....

"Δεν είμαι εδώ για να σας φτιάξω το κέφι. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή και δύσκολη, που παρόμοια δεν έχω βιώσει στην καριέρα μου», λέει ο Σόρος στο Newsweek. "Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, συγκρίσιμη με πολλούς τρόπους με τη δεκαετία του 1930, τη Μεγάλη Ύφεση. Αντιμετωπίζουμε τώρα μια γενική περικοπή στον ανεπτυγμένο κόσμο, η οποία απειλεί να μας βάλει σε μια δεκαετία περισσότερης στασιμότητας, ή χειρότερα. Το καλύτερο σενάριο είναι ένα περιβάλλον αποπληθωρισμού. Το χειρότερο σενάριο είναι η κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. "

Αργότερα στο ίδιο άρθρο, ο Σόρος δηλώνει ότι θα μπορούσαμε να δούμε σύντομα την κυβέρνηση των ΗΠΑ χρησιμοποιεί «δυναμικές τακτικές» για να πατάξει την εξέγερση στους δρόμους των μεγάλων πόλεων των ΗΠΑ ....

Καθώς αυξάνεται ο θυμός, οι ταραχές στους δρόμους των αμερικανικών πόλεων είναι αναπόφευκτες. «Ναι, ναι, ναι», λέει, σχεδόν κεφάτα. Η απάντηση στην αναταραχή θα μπορούσε να είναι περισσότερο επιβλαβής από ό, τι η ίδια η βία. "Θα είναι μια δικαιολογία για την πάταξη και την τακτική απάντησης με "δυναμικά μέτρα" για τη διατήρηση του νόμου και της τάξης, που, αν φτάσει στα άκρα, θα μπορούσε να επιφέρει ένα καταπιεστικό πολιτικό σύστημα, μια κοινωνία όπου η ατομική ελευθερία θα είναι πολύ πιο περιορισμένη, κάτι που θα ήταν σε ρήξη με την παράδοση των Ηνωμένων Πολιτειών. "

Ακούγεται σχεδόν σαν ο George Soros να προβλέπει εκείνη τη βλάβη της κοινωνίας για την οποία πολλοί
survivalists και preppers ετοιμάζονται εδώ και καιρό.

Έτσι λοιπόν, πόσο άσχημα τα πράγματα μπορεί να γίνουν;

Ο Σόρος λοιπόν, δημόσια προειδοποιεί ότι η επερχόμενη οικονομική κρίση θα μπορούσε να καταλήξει να είναι ακόμη χειρότερη από ό, τι το 2008. Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από ότι είπε σε πρόσφατο άρθρο του BusinessWeek ....

«Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής George Soros, δήλωσε τα δεινά του χρέους της Ευρώπης είναι «πιο σοβαρά» από την οικονομική κρίση του 2008 και ότι ο κόσμος αντιμετωπίζει την προοπτική ενός «φαύλου κύκλου» αποπληθωρισμού.

"Έχουμε μια πιο επικίνδυνη κατάσταση τώρα από ό, τι το 2008," λέει ο 81χρονος Σόρος, απαντώντας σε ερώτηση σε εκδήλωση στη νότια ινδική πόλη Bangalore. "Η κρίση στην Ευρώπη είναι πιο σοβαρή από το κραχ του 2008."

Αλλά ο George Soros δεν είναι ο μόνος που κάνει τέτοιου είδους προειδοποιήσεις.

Για άλλη μια φορά, η επικεφαλής του ΔΝΤ, Christine Lagarde, έχει κάνει μια ομιλία στην οποία ανοιχτά προειδοποίησε ότι οδεύουμε προς μια επανάληψη του «1930».

Είπε σε ένα ακροατήριο στο Βερολίνο τη Δευτέρα ότι η γη αντιμετωπίζει "ένα καιρό του 1930, στον οποίο ο συνδυασμός της αδράνειας, της απομόνωσης και της άκαμπτης ιδεολογίας προκάλεσαν την κατάρρευση της παγκόσμιας ζήτησης".
(Σχ. ΚΟ: Πρόκληση για «παγκόσμιες λύσεις» «παγκόσμιες οντότητες» και «παγκόσμια διακυβέρνηση» για να σωθούμε…)

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της έκανε έκκληση για περισσότερο από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια προκειμένου να υποστηριχθούν οικονομικά προβληματικές κυβερνήσεις, και έκανε την ακόλουθη δήλωση ....

«Δεν πρόκειται για την σωτηρία κάποιας χώρας ή περιοχής. Είναι για την σωτηρία του κόσμου από μια φθίνουσα πορεία της οικονομίας."

Όπως είχα γράψει, η Παγκόσμια Τράπεζα επίσης, χρησιμοποιεί «αποκαλυπτική γλώσσα» σχετικά με την παγκόσμια οικονομική κατάσταση. Σε μια συγκλονιστική νέα έκθεση, οι αναθεωρημένες εκτιμήσεις της Παγκόσμιας Τράπεζας για την αύξηση του ΑΕΠ για το 2012 που πέφτει κάτω πολύ απότομα, προειδοποίησε ότι η Ευρώπη θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια οικονομική κατάρρευση ανά πάσα στιγμή, και έδωσε εντολή στον υπόλοιπο κόσμο να «προετοιμαστούν για το χειρότερο».

Ο επικεφαλής συγγραφέας της έκθεσης, Andrew Burns, είπε ότι η «σημασία του προγραμματισμού έκτακτης ανάγκης δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά» και ότι εάν υπάρχει μια μεγάλη οικονομική κρίση στην Ευρώπη, ολόκληρη η υδρόγειος θα επηρεαστεί σοβαρά ....

«Η κλιμάκωση της κρίσης δεν θα αφήσει κανέναν απέξω. Τα ποσοστά ανάπτυξης σε ανεπτυγμένες και αναπτυσσόμενες χώρες, θα μπορούσε να μειωθεί το ίδιο ή μεγαλύτερο από ό, τι το 2008/09."

Πρέπει λοιπόν, να είμαστε ανήσυχοι που ο George Soros, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα, όλοι μαζί διακηρύσσουν ότι ένας χρηματοπιστωτικός εφιάλτης θα μπορούσε να είναι προ των πυλών;

Φυσικά θα πρέπει να είμαστε.

Άσχετα αν τα κίνητρά τους είναι καθαρά ή όχι, λένε την αλήθεια σχετικά με την παγκόσμια οικονομική κατάσταση σε αυτή την περίπτωση. Όπως έχω γράψει πολύ συχνά, υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από σημάδια που δείχνουν ότι θα μπορούσαμε να είμαστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης παγκόσμιας ύφεσης.

Πολλά άτομα στον κόσμο των επενδύσεων προειδοποιούν ότι δύσκολοι καιροί πρόκειται να μας βρουν. Για παράδειγμα, ο θρυλικός επενδυτής Joseph Granville είπε πρόσφατα στην Bloomberg Television ....

Ο Joseph Granville, του οποίου η έκκληση "πούλα τα πάντα" το 1981 πυροδότησε τη μείωση των αποθεμάτων στις ΗΠΑ, είπε ότι ο Dow Jones Industrial Average (ΒΙΟΜ) θα πέσει προς το 8000 αυτό το έτος, λόγω της φθίνουσας ορμής και έντασης.

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις προειδοποιήσεις φαίνεται φρόνιμο να προετοιμαστούμε για το χειρότερο.

Αλλά δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι πρόκειται να κάτσουν σαν νεκρές πάπιες, και πρόκειται να πληγούν από το επόμενο οικονομικό τσουνάμι.

Εκείνοι που πιστεύουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να διαφύγουν με κάποιο τρόπο την επερχόμενη οικονομική καταιγίδα, πραγματικά δεν ξέρουν γιατί μιλάνε.

Στην πραγματικότητα, υπήρξαν πολύ ανησυχητικές ειδήσεις για το δολάριο, ακριβώς την άλλη μέρα. Ανακοινώθηκε ότι η Ινδία θα αρχίσει να πληρώνει για το πετρέλαιο από το Ιράν σε νόμισμα άλλο εκτός του δολαρίου.

Αλλά αυτό είναι απλώς άλλο ένα σημάδι ότι ο υπόλοιπος κόσμος έχει αρχίσει να απορρίπτει το αμερικανικό δολάριο. Για δεκαετίες, το αμερικανικό δολάριο ήταν το αποθεματικό νόμισμα του κόσμου και αυτό μας έδωσε ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Δυστυχώς για εμάς, αυτό τώρα αλλάζει.

Οι αμερικάνικες εφημερίδες δεν λένε τι συμβαίνει, αλλά mainstream εφημερίδες στην Ευρώπη λένε. Αυτή τη στιγμή, μερικές από τις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου κάνουν σχέδια για να σταματήσουν τη χρήση του δολαρίου για την αγορά και την πώληση του πετρελαίου.

Γράφει σε πρόσφατο άρθρο η εφημερίδα The Independent ....

Στην πιο βαθιά οικονομική αλλαγή στην πρόσφατη ιστορία της Μέσης Ανατολής, οι Άραβες του Κόλπου σχεδιάζουν - μαζί με την Κίνα, τη Ρωσία, την Ιαπωνία και τη Γαλλία - να τερματίσουν τις συναλλαγές σε δολάρια για το πετρέλαιο, και να κινηθούν σε ένα ‘καλάθι’ νομισμάτων, πουθα έχει το γιεν της Ιαπωνίας και το κινεζικό γουάν, το ευρώ, τον χρυσό και ένα νέο, ενιαίο νόμισμα που έχει προγραμματιστεί για τα έθνη του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας, του Αμπού Ντάμπι, το Κουβέιτ και το Κατάρ.

Μυστικές συναντήσεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί από τους Υπουργούς Οικονομικών και διοικητές κεντρικών τραπεζών στη Ρωσία, την Κίνα, την Ιαπωνία και τη Βραζιλία για να εργαστούν για το καθεστώς, το οποίο θα σημαίνει ότι το πετρέλαιο δεν θα τιμολογείται πλέον σε δολάρια.

Τα σχέδια, επιβεβαιώθηκαν στην εφημερίδα The Independent από τραπεζικές πηγές και αραβικές του Κόλπου και κινεζικές του Χονγκ Κονγκ.

Αυτό θα έχει καταστροφικές συνέπειες για το δολάριο των ΗΠΑ και για την οικονομία των ΗΠΑ.

Μια κατάσταση «τέλειας θύελλας» είναι η ανάπτυξη, και οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί ερευνητές που συνεχώς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Για παράδειγμα, το ακόλουθο απόσπασμα προέρχεται από μια πρόσφατη συνέντευξη με Gerald Celente ....

Πιστεύω ότι πρέπει να προσέξουμε γιατί είμαστε καθοδόν προς την κατεύθυνση ενός οικονομικού στρατιωτικού νόμου. Το ευρωπαϊκό σύστημα είναι σε κατάρρευση. Το χρηματοπιστωτικό σύστημα στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι το ίδιο αδύναμο, αν όχι περισσότερο, και πιστεύω ότι δεν θα παραδεχτούν ότι θα υπάρξει ένα οικονομικό κραχ, αλλά μάλλον
θα χρησιμοποιήσουν ένα γεω-πολιτικό θέμα για να φέρουν τους ανθρώπους σε μια κατάσταση φόβου και υστερίας βάσει της οποίας θα κάνουν έκκληση στη συνέχεια για τραπεζική αργία ή υποτίμηση του νομίσματος, ή υπερπληθωρισμό του νομίσματος, και θα κατηγορήσουν για αυτό κάποιον άλλο.

Ο κόσμος μας βιώνει θεμελιώδεις αλλαγές. Οι εξελίξεις τρέχουν με τόσο γρήγορο ρυθμό που ποτέ πριν δεν είχαμε δει. Ο τρόπος που θα ζούμε σε πέντε ή δέκα χρόνια από τώρα θα είναι πολύ διαφορετικός από το πώς ζούμε τη ζωή μας σήμερα.

Θα είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για να ζεις, αλλά θα είναι επίσης και μια πολύ συναρπαστική περίοδος για να ζεις.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλοίμονο στους αστούς κι όσους δεν κατέχουν από αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες έτσι κι επαληθευτούν οι φόβοι του Σόρος και της Λανγκάρντ.

Οι ταπεινοί ποιμένες (ακόμη κι αυτοί με τις καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που τότε δε θα έχουν καμμία αξία) θα μετατραπούν σε πραγματικά πλούσιους αφού απλά θα έχουν να φάνε.

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζω ότι έχεις μια κάποια αλλεργία στους αριστερούς αλλά αυτό το άρθρο αξίζει να το διαβάσεις (και οι λοιποί αναγνώστες του blog) .

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22792&subid=2&pubid=63608035

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ
ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΗΝ.
ΠΑΜΕ ΕΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 21 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΙΧΟΙ 7 ΚΑΙ 8

ΚΕΙΜΕΝΟ

7 ὁ νικῶν, ἔσται αὐτῷ ταῦτα, καὶ ἔσομαι αὐτῷ Θεὸς καὶ αὐτὸς ἔσται μοι υἱός. 8 τοῖς δὲ δειλοῖς καὶ ἀπίστοις καὶ ἐβδελυγμένοις καὶ φονεῦσι καὶ πόρνοις καὶ φαρμακοῖς καὶ εἰδωλολάτραις καὶ πᾶσι τοῖς ψευδέσι τὸ μέρος αὐτῶν ἐν τῇ λίμνῃ τῇ καιομένῃ ἐν πυρὶ καὶ θείῳ, ὅ ἐστιν ὁ θάνατος ὁ δεύτερος.

ΕΡΜΗΝΕΙΑ + ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΕΜΠΕΛΑ

7.Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ,ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙ΄ΑΥΤΟΝ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙ΄ ΕΜΕ ΥΙΟΣ.
8.ΔΙ΄ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΠΟΥ ΕΔΕΙΛΙΑΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙ΄ΑΥΤΟΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ,ΠΟΥ ΗΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ,ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΩΝ ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ,ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΙΑΦΙ.ΚΑΙ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕ ΚΑΙ Η ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΓΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ! Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ 8ο ΣΤΙΧΟ ΒΑΖΕΙ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΑΣΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ...! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ...ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΤΟΜΕΙΣ,ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΦΟΒΟΣ,ΦΟΒΟΣ,ΦΟΒΟΣ...ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟ 8ο ΘΑΝΑΣΗΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ.
ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΥΣ ΙΕΡΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΟΧΙ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΡΙΒΟΥΝ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ...ΧΛΙΑΡΕΣ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΕΣ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΛΙΑΡΟΥΣ ΤΑΧΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΝΝΗ 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΙΧΟΙ 14-16 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΛΑΟΔΙΚΕΙΑΣ... 4 Καὶ τῷ ἀγγέλῳ τῆς ἐν Λαοδικείᾳ ἐκκλησίας γράψον· τάδε λέγει ὁ ἀμήν, ὁ μάρτυς ὁ πιστὸς καὶ ἀληθινός, ἡ ἀρχὴ τῆς κτίσεως τοῦ Θεοῦ· 15 οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός. 16 οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου)
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΑΡΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΑ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ... ΟΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΘΕΟΛΟΓΟΙ..!
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ : ΛΟΓΟΣ ΕΙΚΟΣΤΟΣ
Περί δειλίας
(Διά την άνανδρον δειλίαν)
Κλίμαξ Αγίου Ιωάννου Σιναΐτου
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΥ ΟΡΩΠΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
anaxios jerusalem.