Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Οι Beatles, μαριονέτες των Illuminati


(Στην φωτογραφία: το πρωτότυπο εξώφυλλο του άλμπουμ "Yesterday and Today" του 1966. Στήσιμο που παραπέμπει σε εκτρώσεις;)

Του David Richards* (henrymakow.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

Στο αποκαλυπτικό του βιβλίο, ‘The Committee of 300’ (‘Η Επιτροπή των 300’), ο πρώην αξιωματικός της MI6, John Coleman** αποκαλύπτει ότι οι Beatles*** ήταν μια ψυχολογική επιχείρηση την οποία διεύθυνε το ινστιτούτο Tavistock Institute for Human Relations TavistockInstitute.

Οι Beatles δημιουργήθηκαν για να προωθήσουν το σχηματισμό ενός διεφθαρμένου στυλ Brave New World λαού σκλάβων. Αυτή η ατζέντα έδρασε σε μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '60, με τα ροκ συγκροτήματα να ενεργούν ως κοινωνικοί ανακατωσούρες.

Ο ‘ελεύθερος έρωτας’, τα ναρκωτικά και η ροκ μουσική ήταν αυτά που προβάλλονταν. Για να αντικαταστήσουν τον Χριστιανισμό, οι Illuminati εισήγαγαν το κίνημα της Νέας Εποχής: πνευματικά δόγματα που δεν απαιτούν το άτομο να ακολουθήσει κάποιο ηθικό νόμο. (Δείτε στο τέλος τη συνέντευξη με τον John Coleman.)

Οι Beatles παρουσιάστηκαν ως κατά του κατεστημένου, αλλά γνώρισαν τεράστια προβολή από τα media. Το 1965, έγιναν MBEs (Μέλη του Most Excellent Order of the British Empire / του Πιο Εξαιρετικού Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας) από την ίδια την Βασίλισσα.

Οι απόκρυφες αναφορές στην δουλειά των Beatles αποδεικνύουν ότι ήταν μαριονέτες των Illuminati.

Φωτογραφία του άλμπουμ ‘Yellow Submarine με τον John Lennon να κάνει το γνωστό σύμβολο με τα κέρατα και τον Paul McCartney να κάνει το σύμβολο του Μάτι του Ώρου.

Το μπροστινό κάλυμμα του άλμπουμ ‘With The Beatles δείχνει τα πρόσωπά τους μισά στη σκιά. Αυτό είναι το «ένα μάτι του Ώρου» που έχει καταντήσει επιδημία στη μουσική βιομηχανία σήμερα. Το δίπολο μαύρο / άσπρο είναι το τεκτονικό δόγμα για την εξισορρόπηση καλού και κακού.

Μια συλλογή των Beatles κυκλοφόρησε το 1988 με τον τίτλο «Past Masters». Το Past Master είναι ένας μασονικός όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον πρώην Σεβάσμιο Δάσκαλο της Τεκτονικής Στοάς. Το άλμπουμ περιέχει 33 τραγούδια ακριβώς!

Στην ταινία, ‘'The Magical Mystery Tour, οι Beatles χρησιμοποιούν ένα μαγικό ραβδί για να κάνουν μάγια σε ανυποψίαστους ανθρώπους. Τα μαγικά ραβδιά γίνονται από ιερά δέντρα (εξ ου και Holly-wood = ιερό-ξύλο) και είναι το όργανο που έχει ο αποκρυφιστής μάγος για να φέρει το κοινό του (τον λαό), σε μια έκσταση. Η ταινία διαθέτει πολλές μασονικές χειραψίες (δείτε εδώ).

Τα τραγούδια διαθέτουν επίσης αποκρυφιστικούς στίχους. Το ‘Lucy in the Sky with Diamonds αναφέρεται στον Εωσφόρο στον ουρανό με τα "διαμάντια" (γνωστά και ως "αστέρια", ο Dogstar Sirius αντιπροσωπεύει τον Εωσφόρο).
(Σχ. ΚΟ: Αν και το τραγούδι λέγεται ότι το εμπνεύστηκε ο γιος του John Lennon, Julian, από μία ζωγραφιά, αμέσως συνδέθηκε με το LSD λόγω των αρχικών - "Lucy in the Sky with Diamonds").

Το κομμάτι ‘Across The Universe’ είναι για την κατοχή δαιμόνων. Ο John Lennon τραγουδά 'gai guru deva' (εξυμνήστε τους Ντέβα). Στη Θεοσοφία, ένας Deva είναι μια πνευματική οντότητα, δηλαδή δαίμονας, που υπάρχει πίσω από τα παρασκήνια καθοδηγώ και χειραγωγώντας την ανθρώπινη συμπεριφορά. Οι Εωσφοριστές πιστεύουν ότι διακατέχονται από τις οντότητες αυτές, όταν βιάζουν, βασανίζουν και σκοτώνουν αθώα θύματα.

Τέσσερις νέοι άνθρωποι της εργατικής τάξης δεν θα μπορούσαν να γράψουν αυτά τα τραγούδια! Οι Beatles ήταν αρχικά μια rock 'n' roll cover μπάντα που έπαιζε στην περιοχή με τα κόκκινα φώτα στο Αμβούργο. Υποτίθεται ότι πρέπει να πιστέψουμε  ότι μόνο λίγα χρόνια αργότερα έγραφαν τραγούδια με βαθιά αποκρυφιστικά νοήματα!

Το Σενάριο

Η συμπεριφορά των Beatles ήταν προκαθορισμένη από τους χειριστές τους οι οποίοι γνώριζαν την ατζέντα πίσω από το συγκρότημα.

Η ατζέντα των ναρκωτικών ωθήθηκε στην συνέντευξη που έδωσε ο Paul McCartney στο BBC το 1966, όταν «παραδέχτηκε» ότι είχε πάρει οξύ τέσσερις φορές (δείτε την εδώ).

Η συνέντευξη είχε ως στόχο να προκαλέσει διαμάχη, την οποία προκάλεσε και να ενθαρρύνει τους νέους να δοκιμάσουν το LSD. Αν το BBC ήταν πραγματικά κατά της χρήσης ναρκωτικών, δεν θα είχε μεταδώσει τη συνέντευξη σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι οι Beatles έπρεπε να στρέψουν τους νέους εναντίον του Χριστιανισμού, ο αντιχριστιανικός του ήχος ακούγεται σαν σενάριο.

Το 1963 ο Paul McCartney είπε, «ο Χριστιανισμός δεν ταιριάζει με τη ζωή μου». Το 1966 ο John Lennon το προχώρησε ακόμα πιο πολύ, λέγοντας στο Newsweek, «Ο Χριστιανισμός θα φύγει, θα εξαφανιστεί και θα συρρικνωθεί. Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω σχετικά με αυτό. Έχω δίκιο και θα αποδειχθεί ότι έχω δίκιο."

Στη δεκαετία του '60, οι μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες είχαν τον πλήρη έλεγχο στους καλλιτέχνες. Μήπως πιστεύουμε ότι οι Beatles θα μπορούσαν να προβάλλουν το αντι-χριστιανικό συναίσθημα σε αντίθεση με την δισκογραφική τους εταιρία EMI;

Οι φωτογραφίες τους είχαν επίσης σαφώς σχεδιαστεί από τους Illuminati χειριστές.

Ένα συγκλονιστικό παράδειγμα είναι η εναλλακτική κάλυψη του άλμπουμ ‘Yesterday/ Today που δείχνει τους Beatles να καλύπτονται από τα μέρη σώματος νεκρών βρεφών. Αυτό ήταν ένα άρρωστο αστείο για τις αμβλώσεις, το αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ατζέντας του "ελεύθερου έρωτα" που οι Beatles προωθούσαν.

Το εξώφυλλο του άλμπουμ ‘Sgt. Pepper’ δείχνει τους «ήρωες» των Beatles. Ανάμεσά τους γνωστά όργανα των Ιλλουμινάτι: τον Aldous Huxley, τον Καρλ Μαρξ, τον Aleister Crowley, τον Μαχάτμα Γκάντι, τον HG Wells και τον Τζορτζ Μπέρναρντ Σο, μεταξύ άλλων. Αφοπλιστικά περιλαμβάνει αποκόμματα των Beatles από τις πρώτες μέρες τους. Είναι αυτό μια παραδοχή ότι υπηρετούσαν επίσης τους Illuminati;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Αγόρασα όλα τα άλμπουμ των Beatles, όταν ήμουν έφηβος. Μου άρεσε πολύ η μουσική τους, αλλά αισθάνθηκα κάτι δεν πήγαινε καλά. Τα τραγούδια ήταν μελωδικά τέλεια, αλλά δεν είχαν συναισθηματική απήχηση. Τώρα ξέρω γιατί: το συγκρότημα ήταν μια δημιουργία των Illuminati.

Αφού έμαθα αυτές τις πληροφορίες για το συγκρότημα, άκουγα τη μουσική και πάλι. Τώρα μπορώ να ακούω την κακόβουλη ατζέντα πίσω από τα τραγούδια.

Οι Beatles έκαναν τη Δύση πιο υποβαθμισμένη, πιο διαιρεμένη και πιο αδύναμη.

Ο δημοσιογράφος David Noebel το συνοψίζει καλά αυτό το 1982, όταν έκρινε τον αντίκτυπο που ο Τζον Λένον είχε στη μουσική.

"Η παρούσα rock 'n' roll σκηνή είναι ένα γιγαντιαίο, multi-media πορτρέτο υποβάθμισης - ένας ακατάστατος κόσμος ανηθικότητας, αφροδισίων νοσημάτων, αναρχίας, μηδενισμού, κοκαΐνης, ηρωίνης, μαριχουάνας, θανάτου, σατανισμού, διαστροφής και οργίων."

* Ο συγγραφέας του άρθρου είναι ένας 24χρονος Βρετανός που διδάσκει αγγλικά στην Μογγολία. 

** Για τον John Coleman και το βιβλίο του βλέπε εδώ και εδώ.

*** Ποτέ δεν μου άρεσαν οι Beatles….

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα εξώφυλλα συνήθως άλλος αναλαμβάνει την δουλειά, υπάρχουν φωτογράφοι και σκηνοθέτες που κάνουν ίδια εξώφυλλα (αγγλο αμερικανικου ρεπερτόριου) με άλλους στην Ελλάδα.
Αυτο ειναι γιατι έχουν όλοι την ίδια εκπαίδευση, χωρίς να έχουν καταλάβει από ποιον και πότε έχει βγει αυτή η μόδα που συνεχίζουν.

http://www.youtube.com/watch?v=44fOlSRJgnw&feature=youtube_gdata_player

Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης μετά την πατριωτική του στάση εναντίων του διεθνισμού, εξαφανίστηκε από την οθόνη.

Αλλά και πάλι μουσικοί και καλλιτέχνες σαν "μαριονέτες" κάνανε οτι τους λέγανε οι επαγγελματίες φωτογράφοι.
Οι επαγγελματίες φωτογράφοι εκπαιδέυτικαν όλοι σχεδόν με τον ίδιο τρόπο.

Την εποχή εκείνη παιδιά το έπαιζαν "επαναστάτες" εναντίων "θεοσεβούμενης" ηθικής κοινωνίας.
Κερδοσκόποι βρήκαν να πουλήσουν το πιο κερδοφόρο προϊόν, τα ναρκωτικά.
Κερδοσκόποι βρήκαν την ευκαιρία να λεηλατήσουν τα κράτη της "ανηθικότητας" διότι οι πατριώτες και οι ηθικολόγοι έγιναν μειονότητα.
Μείνανε καταχρεωμένοι πολίτες που κοιτάνε μόνο την τσέπη η την καλοπέραση τους, για τους περισσότερους το μόνο που έχει αξία ειναι το χρήμα.
Το αίσθημα πατριωτισμού ειναι ένα ντροπαλό συναίσθημα που δύσκολα εκδηλώνεται.

Τα σημερινά παιδιά βραχυκυκλωμένα προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους.

Πάνος.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ "Κόκκινε Ουρανέ", καλημέρα. Δεν πρόκειται για σχόλιο, αλλά για κάποιες απορίες μου: 1. Ποιά είναι η θέση σου απέναντι στην κακοποίηση της Ελληνικής Γλώσσας; Υπάρχει κάποια ομάδα, που θα υψώσει το ανάστημά της, προσπαθώντας να ανακόψει την ολέθρια πορεία; 2. Τι συμβαίνει με την Αγία Σοφία; 3. Υπάρχει σχετική σελίδα σου στο face; 4. Δε γνωρίζω αν απαντάς σε έρωτήσεις, όμως ο διάλογος είναι επικοδομητικός, έτσι πιστεύω. Τέλος, μπορείς να βρεις στο face ως Komninos Michaelides. Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Oι Beatles ειναι απο τα καλυτερα συγκροτηματα κ εχουν γραψει καταπληκτικα τραγουδια.Αν κανεις διαβασει ολοκληρες συνεντευξεις τους διαχρονικα κ οχι αποσπασματικες φρασουλιτσες (ιδιως του Λεννον),θα καταλαβει οτι ηταν σκεπτομενα ατομα που εχουν αλλαξει κ πολλες αποψεις κατα καιρους,για αλλα μετανιωσαν για αλλα οχι..Αθελα τους ισως να χρησιμοποιηθηκαν,να τους προταθηκε να ποζαρουν ετσι ή αλλιως κλπ,να πειραματιστηκαν με διαφορα (οπως με τον ινδουισμο που ολοι τους τον απερριψαν με εξαιρεση τον Χαρισον) αλλα μεχρι εκει.

Ανώνυμος είπε...

Αν καποιος παρακολουθει και διαβαζει τις αναρτησεις του Κ.Ο για τρεις μηνες, δεν χρειαζεται περισσοτερο, και αποκωδικοποιησει τους στιχους των σκαθαριων, τοτε θα διαπιστωσει απο μονος του το υπερ του δεοντος κηρυγμα τους για τη νεα ταξη πραγματων.

Ανώνυμος είπε...

Eγω διαβαζω κοκκινο ουρανο σχεδον 2 χρονια,αλλα με τη συγκεκριμενη αποψη διαφωνω καθετα.Παρολα αυτα μπηκα στον κοπο να βρω κ να διαβασω online το σχετικο αποσπασμα απο το βιβλιο του Coleman.Δεν ξερω αν σε αλλα εχει δικιο,αλλα στο θεμα των Beatles τα οσα λεει ειναι εξωφρενικα,πχ οτι τα τραγουδια τα εγραφε ο Theo Adorno,ενας φιλοσοφος-θεωρητικος,μεγαλης ηλικιας.Ελεος.Μπορει να τους χρησιμοποιησαν για να προωθησουν πχ τα ναρκωτικα γιατι ηταν αγαπημενοι της νεολαιας κ λειτουργουσαν ως προτυπο (ενας απο τους λογους που τους την επεσε κ ο Μαχαρισι-ευτυχως τον παρατησαν,τουλαχιστον οι 3 απο αυτους),αλλα οι ιδιοι τους δεν ειχαν αναλαβει καμια αποστολη.

SkyWatcher είπε...

Το άρθρο ανήκει στα συνομωσιολογικού ύφους άρθρα, τα οποία έχουν περιώνυμη θέση στον ΚΟ (εφόσον δεν ξεφέυγουν τελείως). Παρόλα αυτά, ανώνυμε, μου έδωσες θέμα με αυτόν τον Theo Adorno!!

SkyWatcher είπε...

Komninos Michaelides:
Facebook, ως γνωστόν, δεν έχω. Για αυτό ανήκω εις τους "ύποπτους".
Την γλώσσα μας εμείς θα την προστατεύσουμε από κάθε είδους κακοποίηση.
Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Ενα απο τα πιο γνωστα τους...
Ποσο επικαιρο ε;

Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us

Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...

Imagine there's no countries
It isn't hard to do

Nothing to kill or die for
And no religion too

Imagine all the people
Living life in peace...

You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one

I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Ουτε ο Μαιτρεγια να εγραφε τους στιχους!

Ανώνυμος είπε...

και δεν είναι μόνο οι beetles.... τo τραγούδι Age of Aquarius τι σας λέει? ποιο νεοεποχίτικο δε γίνετε και όλα αυτά πίσω στη δεκαετία του '60.
http://www.youtube.com/watch?v=kjxSCAalsBE

Τώρα μου έρχετε στο νού και το τραγούδι το συχωρεμένου του παπάζογλου "Υδροχόος"

http://www.youtube.com/watch?v=GYTzq2g2EUk

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζοντας τις αποψεις του ευφανταστου νεαρου Βρετανου συγγραφεως , διαπιστωσα την απολυτη αγνοια του για τις μεσαιωνικες αντιληψεις και τις ηθικολογιες που καταπιεζαν τους ανθρωπους ...πριν την βαθυτερη ισως κοινωνικη επανασταση που συνεβη ποτε διεθνως {και ειρηνικα } κατα τη δεκαετια του '60.

Προφανως ξεχασαμε τους χριστιανοταλιμπαν που επεβαλλαν ακομα και στους νεαρους εφηβους να φορουν και ο καλοκαιρι μακρυμανικα πουκαμισα για να μην προκαλουν με τα μπρατσα τους !!!Το κοντομανικο πουκαμισο και τισερτ ηταν ανηθικα !Η τις γυναικες που κολυμπουσαν απομερα με το μεσοφορι μακρυα απο ιεροσυλα βλεμματα μεχρι τη δεκαετια του 1950!

Ξεχασαμε τους χιλιαδες θανατους γυναικων απο μολυνσεις σε αθλιες τρυπες "γυναικολογων" ,που εκαναν παρανομες εκτρωσεις ?Αραγε εχετε μπει στον κοπο να ρωτησετε ηλικιωμενες γυναικες υπο ποιες συνθηκες εκαναν τις εκτρωσεις ?Ολα αυτα υπο το υποκριτικο βλεμμα ηθικολογουντων θεσμων και "ηθικων" και αξιοσεβαστων αντρων που δεν εδεναν τη ρεμενη τους ...
Αν με την "ανηθικοτητα" καποιοι ισχυριζονται οτι η Νεα Ταξη θελει να μας μετατρεψει σε σκλαβους , αναρωτηθηκατε αραγε ποσο πιο σκλαβοι ηταν οι ανθρωποι υπο την εξουσια των "ηθικων" αγιατολλαχ των θρησκειων ?

Ξεχασαμε τον τρομο των γυναικων για την απωλεια της παρθενιας τους προ του γαμου? Ρωτηστε η διαβαστε να μαθετε τις κωμικοτραγικες αλλα κυριως τραγικες καταστασεις που διαδραματιζονταν...

Οσο για τα Σκαθαρια υπηρξε ενα σπουδαιο μουσικο συγκροτημα της εποχης του 60 και οχι ιδρυτες ...θρησκειας .Εκαναν και λαθη βεβαιως , μονο ο χριστιανος Παπας "δεν" κανει.Με τον ινδουισμο ασχοληθηκαν, οπως ηταν της μοδας τοτε, το ιδιο και με τη μαριχουανα και το LSD .Τα ναρκωτικα υπηρχαν και πριν τα '60s σε παγκοσμιο επιπεδο και διαχρονικως ...μονο εντελως ανιδεοι ισχυριζονται το αντιθετο .
Αληθεια , τα σημερινα ψυχοφαρμακα {αγχολυτικα , αντικαταθλιπτικα, υπνωτικα κλπ} τι ειναι ? Ναρκωτικα δεν ειναι?Επειδη δηλαδη τα βαφτισαμε φαρμακα ,οπως παλια οι μοναχοι βαφτιζαν το κρεας ψαρι ,ξεμπλεξαμε?

Καλο υπολοιπο καλοκαιριου .
Αχιλλεας Πατροκλος.

Ανώνυμος είπε...

Και για να μην ξεχνιόμαστε...

"Μην πλανάσθε! Ούτε οι πόρνοι, ούτε οι ειδωλολάτρες, ούτε οι μοιχοί, ούτοι εκθηλυμένοι, ούτε οι αρσενοκοίτες (δηλ. σοδομίτες, αυτοί που κοιμούνται με άντρες), ούτε οι πλεονέκτες, ούτε οι κλέφτες, ούτε οι μέθυσοι, ούτε οι υβριστές, ούτε οι άρπαγες δεν πρόκειται να κληρονομήσουν τη βασιλεία του Θεού. (Α΄ Κορ. στ΄ 9-11)."

Ανώνυμος είπε...

Πολλά χιλιάδες χρόνια άνθρωποι έψαχναν να βρουν το κατάλληλο μοντέλο συμβίωσης.
Από τα λάθη τους μάθανε και κατέληξαν σε αυτο:

http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/07/kinima-pragmatikis-dimokratias.html?m=0

Γιατί να ξανά κάνουμε τα ίδια λάθη, αφού και ένα μικρό παιδάκι μπορεί να καταλάβει οτι το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης και του διεθνισμού θα δημιουργήσει ένα καθεστώς τυραννίας για όλους τους λαούς, ο στρατός θα ειναι μόνο για τους ανθρώπους που θα προσπαθούν να ανεξαρτητοποιηθούν για να γλιτώσουν.
Όλα γίνεται για να πάει η εξουσία στους πιο πλούσιους, που το μόνο εμπόδιο που βρίσκουν ειναι οι γηγενείς ιδιοκτήτες της χώρας που θέλουν να εκμεταλευτούν.

Πρέπει να παίρνει κάποιος πολλά "φάρμακα" για να πιστεύει οτι ο άνθρωπος δεν έχει ένστικτα και να πιστεύει σε ουτοπίες.

Πάνος.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και ένα μικρό παιδάκι μπορεί να καταλάβει οτι το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης και του διεθνισμού θα δημιουργήσει ένα καθεστώς τυραννίας για όλους τους λαούς, ο στρατός θα ειναι μόνο για τους ανθρώπους που θα προσπαθούν να ανεξαρτητοποιηθούν για να γλιτώσουν.
Όλα γίνεται για να πάει η εξουσία στους πιο πλούσιους, που το μόνο εμπόδιο που βρίσκουν ειναι οι γηγενείς ιδιοκτήτες της χώρας που θέλουν να εκμεταλευτούν.

Πρέπει να παίρνει κάποιος πολλά "φάρμακα" για να πιστεύει σε τέτοιες ουτοπίες.

Πάνος.

Ανώνυμος είπε...

Νόμιζα οτι δεν το ανάρτησες λόγο του συνδέσμου.
Τώρα έφυγαν "double"

Πάνος.