Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΙΣΠΑΝΙΑ: Απαγορεύτηκαν οι γυναίκες τροχονόμοι σε περιοχή που υπάρχει τζαμί!Μαγιόρκα, Ισπανία - Μόνο άνδρες τροχονόμοι θα κυκλοφορούν πλέον στην περιοχή Pere Garau της πόλης Πάλμα (πρωτεύουσας της Μαγιόρκα) που βρίσκεται το τζαμί. Η Dornier, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την παραχώρηση, πήρε την απόφαση αυτή μετά από διάφορα επεισόδια κατά γυναικών. Γυναίκες εργαζόμενες δέχονταν προσβολές από μουσουλμάνους άνδρες οι οποίοι επισκέπτονταν το τζαμί, σύμφωνα με την εταιρεία.

Αρχικά αποφασίστηκε οι αστυνομικοί υπάλληλοι της τροχαίας να περιπολούν στους δρόμους των γειτονιών ανά δύο. Όμως, λόγω της έλλειψης προσωπικού τελικά αποφασίστηκε να αποσυρθούν οι γυναίκες τροχονόμοι.

Οι κατηγορίες αμφισβητήθηκαν από την Μουσουλμανική Ένωση των Βαλεαρίδων Νήσων. Σε καμία περίπτωση δεν ζητήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο να αποσυρθούν οι γυναίκες τροχονόμοι, είπαν. Είναι σεβαστές οι γυναίκες και το έργο τους. Ωστόσο, πολλοί επισκέπτες του τζαμιού ήταν αγανακτισμένοι από τις κλήσεις. Η κατάσταση όσον αφορά την στάθμευση είναι δύσκολη, είπαν, και πολλοί από τους πιστούς είναι άνεργοι.

Σχ. ΚΟ: Υπάρχει και άλλη λύση για την αποφυγή «παρεξηγήσεων». Να προσαρμοστούν οι αστυνομικίνες της Ευρώπης στις νέες εξελίξεις για να είναι "συμβατές" με την πολυπολιτισμική πραγματικότητα...
 
 
 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μην τρελλαθούμε!!!!
γιατί να προσαρμοστούν οι άλλοι με αυτούς και όχι το αντίστροφο!!!!ποιοί νομίζουν ότι είναι;;;;;