Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΕΛΓΙΟ: Το trailer του ντοκιμαντέρ «Μετανάστευση - Εισβολή: Ο νέος αποικισμός»Η εισβολή μουσουλμάνων μεταναστών αυξάνεται συνεχώς στην Ευρώπη, την ώρα που η πολυπολιτισμικότητα έχει αποδειχθεί ότι είναι μια αξιοθρήνητη αποτυχία. Η μαζική μετανάστευση, δεν έχει σχέση με την «αφομοίωση» των μεταναστών, αλλά έχει καταντήσει πραγματικός αποικισμός της Ευρώπης. Οι νέοι αποικιοκράτες δεν ωφελούν τη χώρα υποδοχής, αλλά την καταστρέφουν με τα επιδόματα πρόνοιας που τους παρέχονται χωρίς να εργάζονται και με την αύξηση της εγκληματικότητας.
Ο αρχηγός του βελγικού εθνικιστικού αντιμεταναστευτικού κόμματος ‘Vlaams Belang’, Φίλιπ Ντεβίντερ περιγράφει στο ντοκιμαντέρ, τον τρόπο με τον οποίο οι μουσουλμάνοι μετανάστες σε λίγα χρόνια θα είναι η πλειοψηφία του πληθυσμού σε πολλές πόλεις, πράγμα που σημαίνει περισσότερη εγκληματικότητα, περισσότερη φτώχεια και περισσότερη ανεργία. Το παλιρροιακό κύμα των μουσουλμάνων μεταναστών κοστίζει στους πολίτες του Βελγίου πολλά χρήματα: € 1,500 ανά έτος ανά οικογένεια. Και αυτό πρέπει να σταματήσει!
(Μην ξεχνάμε τον μεγαλύτερο κίνδυνο: την εθνολογική αλλοίωση).


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: