Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Δίκτυο Αμερικάνων νεοσυντηρητικών φανατικών υπέρμαχων του Ισραήλ πίσω από την ταινία “Innocence of Muslims”



Άρθρο του Kurt Nimmo (Infowars.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σε ένα άρθρο που αποκαλύπτει τις διασυνδέσεις πίσω από το βίντεο “Innocence of Muslims” που έχει ξεσηκώσει τους μουσουλμάνους, ο δημοσιογράφος Justin Raimondo (που έχει την ιστοσελίδα Antiwar.com) στο άρθρο του με τίτλο Το φιλοισραηλινό δίκτυο πίσω από το “Innocence of Muslims” σημειώνει ένα γράφημα από την ιστοσελίδα The Flower Throwers που είναι το παρακάτω (αν κάνετε δεξί κλικ στην εικόνα και άνοιγμα δεσμού σε νέα καρτέλα μπορείτε να την μεγενθύνετε):

Στο παραπάνω διάγραμμα, βλέπουμε το ίδιο παλιό cast των νεοσυντηρητικών (γνωστών ως "neocons") μορφών που έχουν εργαστεί ακούραστα για να κρατήσουν ζωντανή την αντι-μουσουλμανική ατζέντα και να τροφοδοτήσουν έτσι τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας ενάντια στους εχθρούς του Ισραήλ. Τα κύρια πρόσωπα μεταξύ αυτών είναι ο David Horowitz, ο Daniel Pipes και ο Aubrey Chernick.

Ο Chernick είναι το λιγότερο γνωστό όνομα από τα άλλα τρία. Διοικεί μια εταιρεία λογισμικού στο Λος Άντζελες, που ονομάζεται Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Κρίσεων και είναι πρώην μέλος της διοίκησης του Ινστιτούτου της Ουάσιγκτον για την Πολιτική στην Εγγύς Ανατολή (WINEP), ένα think tank Δημοκρατικών νεοσυντηρητικών (ο Δημοκρατικός Anthony Weiner που παραιτήθηκε εξαιτίας ενός σεξουαλικού σκανδάλου περιέγραψε κάποτε αυτή τη φατρία ως την «ZOA» [Σιωνιστική Οργάνωση της Αμερικής] πτέρυγα του Δημοκρατικού Κόμματος"). Η WINEP είναι ένα έργο της AIPAC, της ισραηλινής ομάδας πίεσης. Η περιουσία του Chernick είναι αφιερωμένη στη χρηματοδότηση της εβραϊκής Anti-Defamation League και της CAMERA (Committee for Accuracy in Middle East Reporting in America), μιας ομάδας η οποία καταπολεμά τις αρνητικές αναφορές σχετικά με το Ισραήλ.

Ο Daniel Pipes είναι ο γνωστός ισλαμόφοβος ο οποίος ίδρυσε το Φόρουμ της Μέσης Ανατολής (MEF), μια οργάνωση που επιτίθεται στους ακαδημαϊκούς που ασκούν κριτική στο Ισραήλ. Η MEF ειδικεύεται στο να επιστήσει την προσοχή στο λεγόμενο «ισλαμικό δίκτυο» στις Ηνωμένες Πολιτείες. "Ήσυχα, νόμιμα, ειρηνικά, οι ισλαμιστές κάνουν τη δουλειά τους σε όλη τη Δύση για να επιβάλουν τις πτυχές του ισλαμικού νόμου, να κερδίσουν ειδικά προνόμια για τους εαυτούς τους, να αποκλείσουν κάθε κριτική για το Ισλάμ, να δημιουργήσουν ζώνες μόνο για μουσουλμάνους, και να στερήσουν από τις γυναίκες και τους μη μουσουλμάνους τα πλήρη πολιτικά τους δικαιώματα", έγραψε ο Pipes το 2008. Έχει υποστηρίξει πολλές πρωτοβουλίες και οργανισμούς της Likud (το συντηρητικό κόμμα του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου) και των νεοσυντηρητικών, συμπεριλαμβανομένου και του έργου που λέγεται ‘Project for the New American Century’ (PNAC), που έχει έδρα το Ισραήλ και υπερασπίζεται τη Σύνοδο της Ιερουσαλήμ, και την επιτροπή των ΗΠΑ για ένα Ελεύθερο Λίβανο. Ο Pipes ήταν επίσης μαθητής στο WINEP.

Ο David Horowitz, ένας πρώην ριζοσπάστης μαρξιστής, είναι βασικό μέλος της νεοσυντηρητικής διανόησης. Όπως σημείωσε το Infowars.com, ο Horowitz έχει λάβει χρήματα από τον πράκτορα της CIA Richard Mellon Scaife. Το David Horowitz Freedom Center είναι συνδεδεμένο με το Jihad Watch, μια φανατική αντι-μουσουλμανική ιστοσελίδα που διευθύνεται από τον αντι-μουσουλμάνο blogger και συγγραφέα Robert Spencer, ο οποίος μαζί με την ισλαμόφοβη Pam Geller (η οποία έχει την ιστοσελίδα Stop Islamization of America ή SOA) παίζει καθοριστικό ρόλο στο όλο έργο του “Innocence of Muslims”. Ο Horowitz έχει περιγράψει το Ισλάμ ως μια θρησκεία «μίσους, βίας και ρατσισμού». Τόσο ο Horowitz όσο και ο Pipes έχουν δωρίσει χρήματα στον Geert Wilders, τον Ολλανδό αντι-μουσουλμάνο (και φιλοισραηλινό) πολιτικό (που τα media τον αναφέρουν ως «ακροδεξιό»).
 
Όσο περισσότερο μαθαίνουμε για το βίντεο “Innocence of Muslims”, τόσο πιο προφανές γίνεται ότι επινοήθηκε από μια ομάδα ισλαμόφοβων και hardcore φανατικών υποστηρικτών του Ισραήλ για να πυροδοτήσουν ακόμα περισσότερο τις εντάσεις στη Μέση Ανατολή.

Το νεοσυντηρητικό story της σύγκρουσης των πολιτισμών απαιτεί απόλυτη σύγκρουση μεταξύ της Δύσης και του Ισλάμ. Βλέπουμε τώρα τους νεοσυντηρητικούς και στα δύο κατεστημένα κόμματα των ΗΠΑ και τους φανατικούς της Likud να προωθούν όλο και περισσότερο το θρησκευτικό και εθνικό μίσος και τις θρησκευτικές συγκρούσεις, την ώρα που οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ προετοιμάζουν μια συντονισμένη επίθεση κατά του Ιράν, που είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε παγκόσμιο πόλεμο με καταστροφικές συνέπειες.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η αντίδραση χωρίς μέτρο και όριο που έφτασε στον φόνο το βιασμό τα βασανιστήρια δικαιώνει αυτούς που τους κατηγορούν.
Θα μπορούσαν να μηνύσουν τους δημιουργούς για συκοφαντική δυσφήμιση. Να διαδηλώσουν, δεν είναι οι μόνοι που διαδηλώνουν, αλλά αυτοί είναι άλλο πράγμα. Να γυρίσουν κι αυτοί μια ταινία και να ανταποδώσουν.
Από τον Ιούλιο κυκλοφορεί αυτό το αίσχος.
Είναι ηλίθιοι και πρωτόγονοι σε βαθμό κακουργήματος κυριολεκτικά. Τους είπαν βάρβαρους και κάνουν τα πάντα για να τους δικαιώσουν.