Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Απειλούν να σκοτώσουν χριστιανούς ιδιοκτήτες πανδοχείου γιατί αρνήθηκαν να δώσουν δωμάτιο σε ζευγάρι ομοφυλόφιλων



Οι χριστιανοί ιδιοκτήτες ενός πανδοχείου καταγγέλλουν τα μηνύματα μίσους που έλαβαν επειδή αρνήθηκαν να δώσουν σε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων ένα δίκλινο δωμάτιο.

Ο Mike και η Susanne Wilkinson λένε «εκατοντάδες emails την ώρα έρχονται από όλο τον κόσμο, καθώς και τηλεφωνικές κλήσεις και γραπτά μηνύματα - ορισμένα από τα οποία ήταν ακραίου σεξουαλικού περιεχομένου».

Και, επίσης, μας έχουν αποστείλει μηνύματα που μας απειλούν ότι θα «έρθουν και θα μας σκοτώσουν».

Μιλώντας σε μια εθνική εφημερίδα, ο κ. Wilkinson εξήγησε: «Ένα μήνυμα κάποιος το άφησε και ήταν γραμμένο με το χέρι με κεφαλαία γράμματα και έλεγε: «Έρχομαι για να κάψω το σπίτι σας» και στη συνέχεια πολλά βρώμικα λόγια για το τι σκέφτεται για εμάς».

Και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ τρομακτικό. Και έχουμε επισκέπτες, καθώς και παιδιά που ζουν εδώ. Οι άνθρωποι άρχισαν να ακυρώνουν κρατήσεις. Και αυτό έγινε όταν καλέσαμε την αστυνομία. "

Ο Mike και η Susanne Wilkinson 
Ωστόσο, η αστυνομία, παρά την αναζήτηση σε χιλιάδες μηνύματα, δεν ήταν σε θέση να εντοπίσει κάποιο άτομο.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι κάποιο από τα μηνύματα προέρχεται από το ομοφυλόφιλο ζευγάρι στο οποίο αρνήθηκαν ένα δωμάτιο.

Ο κ. Wilkinson είπε επίσης ότι είχε λάβει πολλά θετικά μηνύματα.

Ήταν στο δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα, μετά τη μήνυση εναντίον τους από το ομοφυλόφιλο ζευγάρι, τον Michael Black και τον John Morgan.

Η απόφαση του δικαστή αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες.

Την υπόθεση Wilkinson την στηρίζεται νομικά η χριστιανική νομική εταιρία Christian Institute’s Legal Defence Fund.

Στη δίκη, η κ. Wilkinson είπε: "Το μόνο που θέλουμε είναι να μπορούμε να ζούμε και να εργαζόμαστε σύμφωνα με την πίστη μας.

"Ο Χριστιανισμός δεν είναι απλά κάτι που κάνουμε στην εκκλησία την Κυριακή - επηρεάζει κάθε τομέα της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού μας και της επιχείρησής μας. Δεν μπορεί να μην υπάρχει χώρος για αυτό στη σύγχρονη βρετανική ζωή. "

Ο James Dingemans QC, που εκπροσωπεί την κ. Wilkinson, είπε ότι ήταν ενάντια στις πεποιθήσεις της πελάτισσάς του, ανύπαντρα άτομα να μοιράζονται ένα κρεβάτι κάτω από τη στέγη της, προσθέτοντας: "Αυτό προστατεύεται από το νόμο περί Ισότητας του 2010 και από τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου του 1998",

Σχ. ΚΟ: Αναφορά του ΚΟ για την συγκεκριμένη περίπτωση βλέπε εδώ και από την Daily Mail εδώ.
Σημειώνεται ότι ανάλογο περιστατικό συνέβη με χριστιανούς ιδιοκτήτες ενός ξενώνα στην Κορνουάλη, οι οποίοι υποχρεώθηκαν να καταβάλουν αποζημίωση σε δύο ομοφυλόφιλους άνδρες, οι οποίοι προσβλήθηκαν όταν τους γνωστοποίησαν ότι ο ξενώνας φιλοξενεί μόνο παντρεμένα (ετεροφυλόφιλα) ζευγάρια. Στον ξενώνα αυτόν μάλιστα, δεν γίνονταν δεκτό, για λόγους θρησκευτικής συνείδησης, ακόμα και ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι, ένας άντρας και μία γυναίκα που δεν ήταν όμως παντρεμένοι. Ποτέ κανένας όμως δεν διαμαρτυρήθηκε. Για την υπόθεση βλέπε αναλυτικά παλαιότερο άρθρο ΕΔΩ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: