Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΝΑΔΑΣ: Μετά την προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας, τώρα προπαγανδίζουν την πολυγαμία στα σχολεία!



ΤΟΡΟΝΤΟ (LifeSiteNews.com) - Σχολικές αφίσες που τυπώθηκαν ως μέρος της εκστρατείας με το όνομα Safe and Positive Spaces(‘Ασφαλείς και Θετικοί Χώροι’) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Τορόντο (TDSB), έχουν προκαλέσει την οργή πολλών επικριτών, οι οποίοι επισημαίνουν ότι, εκτός από την αναμενόμενη προώθηση της ομοφυλοφιλίας στα παιδιά, ως κάτι το «φυσιολογικό», μία από τις αφίσες φαίνεται ότι προωθεί την πολυγαμία!

Η αφίσα με τίτλο «Η αγάπη δεν έχει φύλο» (“Love has no gender”), απεικονίζει με τον τρόπο που είναι το σύμβολο για την τουαλέτα ανδρών και γυναικών, μέσα σε πολύχρωμες καρδιές.

Μαζί με τις καρδούλες που περιέχουν ζευγάρι 2 ανδρών ή 2 γυναικών (και σε περίοπτη θέση), μια καρδιά έχει έναν άνδρα και 2 γυναίκες (πάνω), ενώ κάποια άλλη έχει μια γυναίκα και 2 άνδρες (κάτω δεξιά).

Η Doretta Wilson, διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας για την Ποιοτική Εκπαίδευση, ενός think-tank για την εκπαίδευση με έδρα το Οντάριο, είπε στο National Post ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση έχει "ξεπεράσει τα όρια" στην προσπάθειά της να είναι ‘πολιτικά ορθή’.

"Νομίζω ότι η ενστικτώδης αντίδραση των περισσότερων γονιών πρόκειται να είναι, «Πω πω, για περίμενε, για πιο πράγμα χρησιμοποιούνται αυτά;», δήλωσε η Γουίλσον. "Αυτό είναι κάτι που οι γονείς οι οποίοι μπορεί να είναι ανεκτικοί, θα πουν : «Νομίζω ότι ίσως έχουμε ξεπεράσει τώρα τα όρια».

"Θα υπάρξουν κάποια σχολεία στην πόλη όπου οι πληθυσμοί, τα δημογραφικά στοιχεία, πρόκειται να αναστατωθούν πολύ με αυτό ... Προσπαθούμε να είμαστε τόσο πολιτικά ορθοί», πρόσθεσε η κα Wilson. "Έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ στο ένα άκρο του φάσματος που τώρα αρχίζουμε να προσβάλουμε ανθρώπους ακούσια."

Οι αντίπαλοι του «γάμου» των ομοφυλόφιλων έχουν από καιρό υποστηρίξει ότι η νομιμοποίηση της πολυγαμίας θα είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα του «επαναπροσδιορισμού του γάμου» (πέραν του «ένας άνδρας - μια γυναίκα»).

Ο Δρ Charles McVety, πρόεδρος του Canada Christian College, δήλωσε ότι οι αφίσες αποτελούν "ψυχολογική κακοποίηση των παιδιών."

"Αυτή είναι μια εξωφρενική συμπεριφορά εκ μέρους των εκπαιδευτικών," είπε ο McVety στην Toronto Sun.

"Στην πραγματικότητα, κατά κάποιο τρόπο, αυτές οι αφίσες αποτελούν ψυχολογική κακοποίηση," δήλωσε ο McVety. "Τώρα η TDSB όχι μόνο αποφάσισε να διδάξουμε στα παιδιά μας να αμφισβητούν το φύλο τους, αλλά θέλει να τους κατηχήσει με μια εκστρατεία που χρησιμοποιεί σύμβολα, ώστε τα παιδιά να μην μπορούν να ξεφύγουν από αυτό. Αυτό είναι κάτι πέρα ​​από την εκπαίδευση. "

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του TDSB, Ryan Bird, απέρριψε τις επικρίσεις, επιμένοντας ότι το διοικητικό συμβούλιο δεν υποστηρίζει την πολυγαμία και η αφίσα είχε ως στόχο την εκπαίδευση των μαθητών σχετικά με την διάκριση λόγω φύλου και ότι "έπρεπε να δείχνουν ότι ένα άτομο μπορεί να έλκεται από περισσότερα από ένα φύλο".

Ο Bird πρόσθεσε ότι «Ο στόχος της εκστρατείας ήταν να εντοπιστούν ασφαλείς, φιλόξενοι και χωρίς αποκλεισμούς σχολικοί χώροι για όλους τους μαθητές» και ότι οι αφίσες "πέρασαν από την τακτική διαβούλευση και εξέταση."

Μια άλλη αφίσα της εκστρατείας απεικονίζει ένα σχολείο από πολύχρωμα ψάρια με το σύνθημα «Είμαστε εδώ, είμαστε ‘queer’ (όρος για τις λεσβίες), είμαστε στο σχολείο σας». Κάτω από τον τίτλο «Δεν υπάρχουν κανόνες για να είσαι αγόρι ή κορίτσι», υπάρχει μια άλλη αφίσα που δείχνει παιδιά ντυμένα με ρούχα διαφορετικά από το φύλο τους, με τη μεγαλύτερη εικόνα ενός νεαρού αγοριού ντυμένο με μια φωσφοριζέ πορτοκαλί περούκα, φούξια φόρεμα και ροζ μπότες.
 
Η ιστοσελίδα της TDSB που προωθεί την εκστρατεία “Safe and Positive Spaces” περιγράφει την πρωτοβουλία ως «Έναν ελεύθερο χώρο από παρενοχλήσεις, που καλωσορίζει, επιβεβαιώνει και υποστηρίζει όλες τις σεξουαλικές ταυτότητες, τα βιολογικά φύλα, τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς, τις εκφράσεις φύλων και τις ταυτότητες φύλων».

Σε σχετικές ειδήσεις, η Toronto Sun αναφέρει ότι η ιστοσελίδα της TDSB έχει μια σύνδεση με την ιστοσελίδα «Συνασπισμός για τη Θετική Σεξουαλικότητα» που προσελκύει τα παιδιά να πειραματιστούν σεξουαλικά με λαχανικά!

Ο Δρ Charles McVety έχει γράψει μια επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Γενικό Εισαγγελέα του Οντάριο, John Gerretsen, δηλώνοντας ότι η "TDSB - μέσω της ιστοσελίδας της - διαφθείρει τα παιδιά του Οντάριο με αφύσικες οδηγίες" και απαιτεί να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του διοικητικού συμβουλίου.

"Είναι ευθύνη της κυβέρνησης του Οντάριο να προστατεύσει τα παιδιά μας. Σύμφωνα με το άρθρο 172 του ποινικού κώδικα του Καναδά, αποτελεί πλημμέλημα να «θέσει κάποιος σε κίνδυνο το ήθος του παιδιού», έγραψε ο Δρ McVety. «Εκ μέρους των 100.000 μελών μας και άλλων ομοϊδεατών μας γονέων, ζητώ από εσάς, το Γενικό Εισαγγελέα του Οντάριο, να ξεκινήσετε ποινική διαδικασία εναντίον του Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Τορόντο».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

K η βλακεια δεν εχει φυλο απ.ο,τι φαινεται..

konion είπε...

Ἡ πρώτη ἀφῖσσα μὲ τὴν καρδούλα καὶ τὸ "LOVE HAS NO GENDER" εἶναι ἐλλιπής.
Ξεχάσανε νὰ βάλουνε μία γυναῖκα μὲ ζῶο μὲσα σὲ μιὰ καφὲ καρδούλα καὶ ἕναν ἄνδρα μὲ ζῶο πᾶλι μέσα σὲ μιὰ ἄσπρη καρδούλα.