Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΙΣΡΑΗΛ: «Οι Εβραίοι πρέπει να χαίρονται με την ισλαμοποίηση της Ευρώπης, γιατί αυτή είναι η τιμωρία τους για αυτά που μας έκαναν», λέει γνωστός Ραββίνος.Οι Εβραίοι πρέπει να «χαρούν» που η χριστιανική Ευρώπη χάνει την ταυτότητά της προς χάριν του κατακτητικού Ισλάμ, καθώς αυτό αποτελεί «τιμωρία» για την «κακία» και την «διαφθορά» της, είπε ένας κορυφαίος Ισραηλινός έποικος Ραβίνος.

Σύμφωνα με άρθρο της εβραϊκής ιστοσελίδας YNet news, ο γνωστός Ραββίνος Baruch Efrati, επικεφαλής σχολής yeshiva και Ραββίνος κοινότητας στο οικισμό της Efrat της Δυτικής Όχθης, έκανε αυτά σχόλια σε ένα εβραϊκό δικτυακό τόπο απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ισλαμοποίηση της Ευρώπης.


«Οι Εβραίοι πρέπει να χαρούμε που η χριστιανική Ευρώπη χάνει την ταυτότητά της ως μια τιμωρία για ό, τι έκανε σε εμάς τα εκατοντάδες χρόνια που ήμασταν εξόριστοι εκεί», είπε ο Efrati.

«Ποτέ δεν θα συγχωρήσουμε τους χριστιανούς της Ευρώπης για τη σφαγή εκατομμυρίων δικών μας παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων .. κατά τη διάρκεια των γενεών, με ένα συνεπή τρόπο που χαρακτηρίζει όλες τις φατρίες (ομάδες) του υποκριτικού Χριστιανισμού.

«Και τώρα, η Ευρώπη χάνει την ταυτότητά της υπέρ ενός άλλου λαού και μιας άλλης θρησκείας, και δεν θα υπάρξουν καθόλου υπολείμματα και επιζώντες από τις προσμείξεις του Χριστιανισμού, και δεν θα είναι σε θέση να εξιλεωθούν για το πολύ αίμα που έχυσαν», είπε.

«Με τη βοήθεια του Θεού, οι ‘εθνικοί’ θα υιοθετήσουν ένα υγιέστερο τρόπο ζωής με μεγάλη μετριοφροσύνη και ακεραιότητα, και όχι σαν τον υποκριτικό χριστιανισμό που φαίνεται καθαρός, αλλά είναι βαθιά διεφθαρμένος», πρόσθεσε ο Ραββίνος.


«Ακόμη και αν είμαστε σε ένα μεγάλο πόλεμο με τους Άραβες της περιοχής για τη γη του Ισραήλ, το Ισλάμ ως ‘εθνική’ κουλτούρα είναι πολύ καλύτερο από τον Χριστιανισμό», συμπέρανε ο Ραββίνος Efrati.

«Παρόλα αυτά, οι Εβραίοι πρέπει να προσεύχονται ώστε η ισλαμοποίηση της Ευρώπης να μην προξενήσει κακό στους Εβραίους της Ευρώπης», κατέληξε*.

Το ξέσπασμα του ραββίνου απεικονίζει δύο σημαντικά σημεία: πρώτον, ότι το εβραϊκό υπεροπτικό μίσος για την Ευρώπη είναι τόσο μεγάλο που προτιμούν να δουν την Ευρώπη να κυριεύεται από το Ισλάμ, που είναι λογικά ο θανάσιμος εχθρός τους, παρά να επιβιώνει και να διατηρεί τη δική της ταυτότητα, και δεύτερον, υπογραμμίζει την πραγματική φύση της εβραϊκής υπεροχής και του ελέγχου των media.

Φανταστείτε αν ένας χριστιανός ιερέας οπουδήποτε, δήλωνε ότι «Ιουδαϊσμός είναι βαθιά διεφθαρμένος και ότι αξίζει στο Ισραήλ να κυριευτεί από τους μουσουλμάνους.»

Τα media θα έπεφταν ομαδικώς πάνω σε αυτόν τον ιερέα που θα στιγματίζονταν ως "αντισημίτης" και είναι σίγουρο ότι θα έχανε την θέση του.

Όμως, ένας κορυφαίος Ραββίνος μπορεί να προβαίνει σε τέτοια σχόλια και όχι μόνο να μην προσελκύσει καθόλου την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, αλλά να καλύπτεται και να προστατεύεται από το εβραϊκό κράτος.  

*Πάντως θα χρειαστούν περισσότερες προσευχές, καθώς τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά για τους Εβραίους στην ισλαμοποιημένη Ευρώπη. Παρακάτω ένα βίντεο που δείχνει την άνοδο του αντισημιτισμού (εκ μέρους των μουσουλμάνων) στις σκανδιναβικές χώρες, ενώ στην Φιλανδία η αστυνομία συμβουλεύει τους Εβραίους να μην κυκλοφορούν φορώντας το παραδοσιακό σκουφάκι τους και άλλα εβραϊκά σύμβολα.ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (και εδώ)

5 σχόλια:

konion είπε...

Ἡ ἠλιθιότης εἶναι παγκόσμια.

Πάντως ἔχει δίκαιο γιὰ αὐτὰ ποὺ λέει. Ἔχουν ἀποδεχθῆ τὴν διαστροφὴ ὡς φυσιολογική. Δεῖτε τὶ γίνεται στὶς διάφορες χριστιανικὲς αἱρέσεις, ποὺ αὐτοαποκαλοῦνται ἐκκλησίες, ἡ ὁμοφυλοφιλία πάει σύννεφο. Δεῖτε τὶς ἐπίσημες ἐκκλησίες τῶν βορείων χωρῶν καὶ τῆς Ἀγγλίας.

Ανώνυμος είπε...

στις σχολές yeshiva στους Αγίους Τόπους, οι μαθητές εξασκούνται φτύνοντας χριστιανούς ιερείς.
ο δάσκαλος, όπως ο συγγραφέας του άρθρου, είναι παραδίπλα και επιβλέπει (και βαθμολογεί;)

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάτε δύο πράγματα:
1ον απο τα πρώτα χρόνια ίδρυσης του Χριστιανισμού πάνω απο το 90% των αιρέσεων ήταν υποκινούμενες απο Εβραίους και ο σκοπός ήταν η καταστροφή του Χριστιανισμού εκ των έσω πράγμα το οποίο το βλέπετε απο τις δηλώσεις του ραββίνου στο παραπάνω άρθρο.
2ον ως προς τις δηλώσεις της ομοφυλοφιλίας μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας πείσει ποιοί είναι οι ηγέτες των ομοφυλοφιλικών κινημάτων σε όλη την ανθρωπότητα, ποιοί είναι οι ιδιοκτήτες των μεγάλων πορνογραφικών εταιρειών αλλά το πλέον σημαντικό που λείπει απο το άρθρο είναι ποιοί προωθούν την ισλαμοποίηση της Ευρώπης.Προσέξτε το σημείο που λέει "..και τώρα η Ευρώπη χάνει την ταυτότητά της υπέρ ενός άλλου λαού και μιας άλλης θρησκείας, και δεν θα υπάρξουν καθόλου υπολείμματα και επιζώντες από τις προσμείξεις του Χριστιανισμού.."
Πρέπει να γίνει σε όλους συνείδηση οτι τους μετανάστες στην Ευρώπη και σε όλες τις χώρες δεν τους προωθούν Σαουδάραβες όπως αφήνουν να διαρεύσει τεκτονικοί κύκλοι, αλλά τους μετανάστες σε όλες τις χώρες τις προωθούν οι "περιούσιοι"..

http://www.youtube.com/watch?v=8oe9hokZizM

Ανώνυμος είπε...

«Με τη βοήθεια του Θεού, οι ‘εθνικοί’ θα υιοθετήσουν ένα υγιέστερο τρόπο ζωής με μεγάλη μετριοφροσύνη και ακεραιότητα...»

άρα, κατά την αντίληψη του κ.Εφράτη, το ισλάμ είναι μια εγκεκριμένη θρησκεία για εθνικούς.

Αναρωτιόμαστε, σε τι βαθμό είναι άραγε εγκεκριμένη..

διότι, από τέτοιες δηλώσεις, που προφανώς δεν είναι αυτό που λέμε προσωπικές και μόνον, αλλά εκφράζουν γενικότερους χώρους ιδεών, μπορούμε να εξάγουμε πολύ χρήσιμα, αλλά και αναπάντεχα, συμπεράσματα για την προέλευση αυτής της "θρησκείας των εθνικών".

Τελικά αποδεικνύεται κι εδώ, ότι ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον..

Ανώνυμος είπε...

ΕΊΝΑΙ ΛΟΓΙΚΌ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ "ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ" ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ (ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑΣ).
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ:
1. ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ (ΑΒΡΑΑΜ, ΣΑΡΑ, ΑΓΑΡ) ΚΑΙ
2. ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝ "ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ" ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΕΑΣ. (ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΟΥ ΕΙΣ ΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΥΜΩΝ).