Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΗΠΑ: Αποδιοπομπαίος τράγος οι preppers μετά το μακελειό στο σχολείο



Των Paul Joseph Watson & Alex Jones (Infowars.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Το δάχτυλο σηκώθηκε να δείξει τους ιδιοκτήτες όπλων από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγωδία στο σχολείο Sandy Hook, αλλά επιπλέον έχει ήδη εντοπιστεί ο αποδιοπομπαίος τράγος – είναι οι ‘preppers’*.

"Η μητέρα του Adam Lanza, του δολοφόνου που σκότωσε 20 παιδιά και έξι ενήλικες σε μία από τις χειρότερες σφαγές που έγιναν ποτέ σε σχολείο της Αμερικής, ήταν μια "survivalist" που προετοιμαζόταν για την επικείμενη οικονομική και κοινωνική κατάρρευση», αναφέρει η Independent του Λονδίνου.

Ο Lanza χρησιμοποίησε τρία από τα όπλα της μητέρας του για να πραγματοποιήσει την σφαγή στο σχολείο. Η Marsha Lanza υποβλήθηκε σε αυστηρό έλεγχο και περιόδους αναμονής πριν της δοθεί η δυνατότητα να αγοράσει τα όπλα.

Υπονοείται τώρα ότι επειδή η Marsha Lanza ήταν «αυτοδύναμη» (“self-reliant”), προετοιμαζόταν για μια "οικονομική κατάρρευση", και είχε εντρυφήσει στα πυροβόλα όπλα, ότι αυτή ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την σφαγή που έκανε ο γιος της.

Το προφανές συμπέρασμα που γίνεται είναι ότι όποιος αγοράζει αποθηκεύσιμη τροφή, κατέχει πυροβόλα όπλα και είναι γνώστης των κοινωνικών και οικονομικών απειλών είναι δυνητικά ένας μαζικός δολοφόνος ο οποίος θα πρέπει να παρακολουθείται πολύ προσεκτικά, μια πρακτική που ήδη ακολουθείται τους τελευταίους μήνες .

Επειδή η Marsha Lanza κατείχε νόμιμα δέκα όπλα, αυτό σημαίνει ότι κατά κάποιο τρόπο «αποθήκευε όπλα» στο πλαίσιο "παρανοϊκών" φαντασιώσεων για το τέλος του κόσμου.

Έτσι , με τρόπο κυνικό ο τρόπος ζωής της Marsha Lanza διακριτικά κατηγορείται για τη δολοφονία των 20 παιδιών με δεδομένο ότι ήταν το πρώτο θύμα της οργής του γιου της Adam Lanza.
 
Το Yahoo 7 News αναφέρει ότι, "Οι ερευνητές στρέφονται προς την φερόμενη ιδιότητα της Nancy Lanza ως “survivalist”, ως ένα από τους παράγοντες που συνέβαλλαν στην σφαγή.

Το μαχαίρωμα 23 παιδιών στην Κίνα την περασμένη εβδομάδα επίσης τροφοδότησε τις συζητήσεις ότι ο δολοφόνος Min Yongjun ήταν "ψυχολογικά επηρεασμένος" από προβλέψεις για την Καταστροφή του Κόσμου.

Πόσος καιρός θα περάσει ώστε να αρχίσουν τα διάφορα παπαγαλάκια να αναφωνούν ότι οι preppers πάσχουν από «ψυχολογική διαταραχή» και πρέπει να εμποδίζονται από το νόμο από το να κατέχουν όπλα;

Οι Preppers είναι ένας πρωταρχικός στόχος για το σύστημα, επειδή αντιπροσωπεύουν το πολικό αντίθετο του κολεκτιβιστών (collectivists). Με την αύξηση του αριθμού των Αμερικανών που γίνονται αυτάρκεις, ένα σύστημα που αντλεί τη δύναμή του από την υπερβολική εξάρτηση των ανθρώπων είναι φυσικό να αρχίσει να δαιμονοποιεί τους preppers.

Οι λεγόμενοι «preppers της Ημέρας της Κρίσεως» (“doomsday preppers”, που περιμένουν δηλ. την καταστροφή του κόσμου)  έχουν έρθει υπό μεγάλο έλεγχο τους τελευταίους μήνες.

Στις αρχές του Νοεμβρίου, ο 46χρονος Terry Porter έγινε στόχος της μυστικής αστυνομίας στο Μέριλαντ, επειδή ένας γείτονας είπε στην αστυνομία ότι είχε όπλα, έκανε δηλώσεις κατά του Ομπάμα και ήταν "prepper". Αφού η αστυνομία βρήκε μια παλιά από 20 χρόνια καταδίκη για ναρκωτικά, ο Porter δέχτηκε εισβολή στο σπίτι του από 150 βαριά οπλισμένους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Έχουμε ήδη αναφερθεί στο γεγονός ότι οι λεγόμενοι «preppers», οι οποίοι στον απόηχο του τυφώνα Sandy θα έπρεπε να επαινούνται από τις αρχές ως ένα καλό παράδειγμα για άλλους Αμερικανούς, τώρα αντιμετωπίζονται ως τρομοκράτες.

Ανακοινώσεις στα καταστήματα Στρατιωτικών Ειδών υπό την αιγίδα της υπηρεσίας του FBI Κοινότητες κατά της Τρομοκρατίας, νωρίτερα αυτό το έτος χαρακτήριζαν την αγορά μεγάλης ποσότητας τροφίμων - μια κίνηση που κάνουν όλοι οι preppers - ως πιθανή «τρομοκρατική δραστηριότητα».

 Νωρίτερα φέτος αναφερθήκαμε επίσης, στην περίπτωση του David Sarti, ο οποίος παρουσιάστηκε στην εκπομπή Doomsday Preppers του National Geographic. Ο Sarti επισκέφθηκε τον γιατρό του παραπονούμενος για πόνους στο στήθος, όμως ο γιατρός τον οδήγησε σε ψυχιατρική κλινική και κάλεσε τις αρχές, χαρακτηρίζοντας τον «διανοητικά καθυστερημένο» και βάζοντάς τον σε μια λίστα του FBI που τον απογυμνώνει από τα συνταγματικά δικαιώματα της Δεύτερης Τροποποίησης (δικαίωμα οπλοκατοχής).

*ΚΟ: Για τους preppers διάβασε:.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

#

Οπως κανανε και με οσους ΔΕΝ ειχαν facebook.
(προσπαθουν να τους "στιγματισουν" ως "προβληματικους, ψυχανωμαλους δολοφονους" κλπ. ετσι ωστε να μην μεινει κανεις "εξω απο το ΣΥΣΤΗΜΑ" που ΕΡΧΕΤΑΙ με καλπαζοντες ρυθμους). (και ο κοσμος κοιμαται...!!!)

Σε λιγο καιρο η Νεα Ταξη Πραγματων" θα χτυπησει και τις "σομπες" (με αφορμη το "περιβαλλον"), οπως βλεπουμε στα "δρωμενα" των ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ μασονικων και εβραιοκρατουμενων/ σιωνιστικων ΜΜΕ.
Με "εργαλείο" την "προστασια του περιβαλλοντος", τον "ρατσισμο", την "πολιτικη ορθοτητα", κλπ., αρχιζουν να "διαπλαθουν" το "εδαφος" που θα "εδρασει" η κυριαρχια (παγκοσμια κυριαρχια) που τοσο ποθουν, με γοργους ρυθμους.

Η κατασταση γενικως δειχνει αρκετα "ωριμη" για πολλα...!!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδη ΟΛΑ θα ακουστουν (απο τους ειδημονες ερευνητες και τηλεδικαστες οι οποιοι τυγχανει να ειναι ΠΑΝΤΑ οβριοι) και θα γραφτουν για το ΠΟΙΟΣ φταιει για την προσφατη τραγωδια του Δημοτικου σχολειου με τα παιδακια, επαναλαμανω θα ακουστουν ΟΛΑ, συμπεριλαμαβανομενης και της Κοκκινοσκουφιτσας, εκτος βεβαια των ελεεινων οβριων του Χολλυγουντ, παρακαλω ανοιξτε και ριξτε μια ματια στον συνδεσμο που παραθετω.

http://www.davidduke.com/?p=37570

Δειτε και το φιλμακι.

Ο τιτλος της Αναρτησης γραφει:
"Ποιος βρισκεται πισω απ την αρρωστημενη βια που σε μορφη επιδημιας σαρωνει την Αμερικανικη κοινωνια; Δειτε του Μπασταρδους του Χολλυγουντ"

("Who is Behind the Sick Violence Plaguing America? Watch Hollywood Basterds!")



Πατρικιος

Ίμερος είπε...

Υπάρχει κίνημα προετοιμασίας στην Ελλάδα;

Hellas-Orthodoxy είπε...

Γράψτε και για την εβραϊκή καταγωγή του δολοφόνου!

Ανώνυμος είπε...

Η ψυχιατρική «εξόντωση» του David Sarti πέτυχε....
Τωρα ο άνθρωπος αυτος έμεινε άοπλος για πάντα... (οσον αφορα την «νομιμη οπλοκατοχή»)
Το σύστημα ξερει τι κανει....

Πάνω-κατω τα ίδια έκαναν και στον Κασιδιαρη για την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, ευτυχως όμως δεν το έκλεισαν σε τραλλάδικο για να του πάρουν το όπλο...!

Αλλα δεν μπορω να καταλάβω, αφού όταν γινει το «μπαμ» της ΝΤΠ, ενώ υπάρχει και η λύση του παρανομου (και ραβδωτού) όπλου, ποιος χεστηκε αν το όπλο θα είναι νόμιμο ή παράνομο;;;;;