Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Γνωστή ‘ποπ σταρ’ λέει ότι την «ανάγκασαν» να τραγουδήσει τραγούδι με αποκρυφιστικά - σατανιστικά μηνύματα



Η Kesha (την γράφουν "Κe$ha") θεωρείται μια μεγάλη ‘ποπ σταρ’ η οποία πριν λίγες μέρες υπέγραψε στην εταιρία της Sony στο Λος Άντζελες, ‘Kemosabe Records’. Τα άλμπουμ της διανέμονται και από την RCA.

Πρόσφατα η Ke-το σήμα του δολαρίου-ha (που γεννήθηκε το 1987 ως Kesha Rose Sebert) κυκλοφόρησε ένα τραγούδι που ονομάζεται "Die Young" «Πέθανε νέος»). Προτρέπει τις νέες γυναίκες να ζήσουν ένα ηδονιστικό τρόπο ζωής και να πεθάνουν σε νεαρή ηλικία. Αυτό που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το βίντεο δείχνει ανάποδους σταυρούς, ροζ ανάποδα τρίγωνα (λεσβιακό σύμβολο), και πεντάλφες ξανά και ξανά.

Τώρα η Kesha αποκηρύσσει το τραγούδι και λέει εκείνοι που την χειρίζονται στο Λος Άντζελες την «ανάγκασαν» να το τραγουδήσει. Η Kesha είπε στους fans στο twitter, «δεν ήθελα να τραγουδήσω αυτούς τους στίχους και αναγκάστηκα να το κάνω».



Σε πρόσφατες ζωντανές εμφανίσεις της, το στάδιο είχε διακοσμηθεί με δεκάδες πεντάλφες. Η πεντάλφα συνήθως συνδέεται με την μαγεία, και το κίνημα "wicca" στο οποίο κυριαρχούν ομοφυλόφιλοι. Η τραγουδίστρια απεικονίζεται ως μάγισσα σε ορισμένες σκηνές, σε άλλες ως πεσμένος άγγελος, και αλλού να αγκαλιάζεται και με άνδρες και με  γυναίκες. (Στην Αυστραλία την ώρα που τραγουδούσε το τραγούδι "cannibal", μπροστά στους φανς της ήπιε αίμα από κάτι που έμοιαζε σαν καρδιά ζώου - φωτογραφία, μια πρακτική που συνηθίζεται σε σατανιστικές τελετές).

Παραγωγοί του βίντεο είναι ο Lucasz Gottwald (Δρ Luke) και ο Benjamin Levin (Benny Blanco). Το τραγούδι γράφτηκε από τον Nate Ruess. 

Των περισσότερων νέων ποπ σταρ τα τραγούδια, η μουσική, ο ρουχισμός, καθώς και οι χορευτικές κινήσεις προέρχονται από τους παραπάνω, οι οποίοι έχουν ισχυρό λόγο στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Η Kemosabe Records διοικείται από τον Łukasz Gottwald. Gottwald κρύβεται πίσω από την επιτυχία της άλλης ‘ποπ σταρ’ Katy Perry, η οποία γεννήθηκε σε οικογένεια ευαγγελικών χριστιανών και τραγουδούσε gospel, αλλά μπήκε στο χώρο της show business και έφτασε σύντομα στη κορυφή με το "I Kissed a Girl", ένα ‘ανάλαφρο’ τραγουδάκι που παρουσίαζε ως ‘trendy’ τις λεσβιακές σχέσεις).

Στο "Die Young" της Ke$ha οι αποκρυφιστικοί συμβολισμοί είναι τόσο εμφανείς ώστε είναι σχεδόν γελοίο, να πεις ότι υπάρχει κάποιο ‘κρυφό’ μήνυμα στο βίντεο:

Ας δούμε το βίντεο.

Όργιο συμβόλων ...

Το βίντεο λαμβάνει χώρα στο Μεξικό, με την Ke$ha και ένα σωρό άτομα που μοιάζουν με οπαδούς κάποιας μαύρης σέκτας. Η ομάδα κυριολεκτικά λατρεύει τον θάνατο.

Καθώς η πόρτα του αυτοκινήτου ανοίγει, ένα σύμβολο με κρανίο και οστά αναβοσβήνει, αντιπροσωπεύοντας τη λατρεία του θανάτου.

Το ‘Skull and Bones’ είναι επίσης το όνομα της ελίτ μυστικής οργάνωσης του Yale, της οποίας μέλη είναι ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος και ο Τζον Κέρι.

Γράφει "Evil" (σατανικό), στην πλευρά του αυτοκινήτου;

Το αυτοκίνητο είναι, στην πραγματικότητα, μια νεκροφόρα. Οπότε, ναι, υπάρχει σίγουρα κάποια λατρεία του θανάτου εδώ.

Όταν η νεκροφόρα ανοίγει, βλέπουμε την Ke$ha σε ένα μαύρο πέπλο, να στέκεται σαν κάποιο σεξουαλικό θρησκευτικό άγαλμα. Την κουβαλάνε στους ώμους της τα μέλη της συμμορίας της, όπως κάνουν σε λιτανείες καθολικών που μεταφέρουν αγάλματα της Παναγίας στους δρόμους.

Την ίδια ώρα ένα σωρό σύμβολα εμφανίζονται στην οθόνη.

Η Ke$ha φοράει ένα ‘All-Seeing Eye’ (το Μάτι του Ώρου) δαχτυλίδι ενώ κρύβει το ένα της μάτι.

Ανάποδοι σταυροί (ένα σύμβολο των σατανιστών) εμφανίζονται περίπου πέντε χιλιάδες φορές κατά τη διάρκεια του βίντεο. Θα δούλευαν με τις ώρες για να κάνουν αυτή την σατανιστική σαχλαμάρα ‘trendy’.

Σε μια άλλη σκηνή, η Ke$ha και η συμμορία της παίζουν με κάρτες ταρώ. Η Ke$ha τραβά την κάρτα "Devil" (διάβολος) και ξεσπάνε όλοι στα γέλια. Πολύ διασκεδαστικό να κρατάς σατανικά σύμβολα!

"Αυτό το μέρος είναι πολύ ωραίο. Ας το καταστρέψουμε και στη συνέχεια ας κάνουμε σεξ πάνω στα σπασμένα έπιπλα.".

Ο δήθεν χορός μετατρέπεται γρήγορα σε ένα όργιο, και όλα συμβαίνουν ενώ γύρω υπάρχουν αποκρυφιστικά σύμβολα.

Η Ke$ha βρίσκεται στο θρόνο του "όργιου", κάτω από μια πεντάλφα, το σύμβολο που χρησιμοποιείται σε αποκρυφιστικές σατανιστικές τελετές.

Η Ke$ha κάνει το σημάδι με το ένα μάτι, άλλο ένα σύμβολο των Illuminati.

Το βίντεο ...προφανώς, χρηματοδοτείται από το νέο Windows Phone. Με αυτό στέλνει ένα γραπτό μήνυμα στα "Ζώα", τους fans της.

Το όργιο συνεχίζεται μέχρι που φτάνει η αστυνομία και αρχίζουν οι πυροβολισμοί. Η Ke$ha περπατά αποφασιστικά προς τους ένοπλους αστυνομικούς.

Απλά για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει ποιος χορηγός αυτού του βίντεο.

Δεδομένου ότι το τραγούδι λέγεται ‘Die Young’, οδηγούμαστε να πιστεύσουμε ότι η Ke$ha πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από την αστυνομία.

Η κουλτούρα του θανάτου διαδίδεται μέσα από το τραγούδι. Η φράση "Θα πεθάνουμε νέοι" επαναλαμβάνεται αμέτρητες φορές για να τρυπήσει το μυαλό του έφηβου και να του περάσει το μήνυμα ότι η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία.

Υπάρχουν τόνοι μουσικών βίντεο με το ίδιο μήνυμα. Πλύση εγκεφάλου από χιλιάδες ώρες "γκλαμουράτων" μουσικών βίντεο, ώστε οι νέοι να γίνουν σαν τους οπαδούς της σέκτας του παραπάνω βίντεο, ζώντας μια άσκοπη, αυτοκαταστροφική ζωή με βάση την ικανοποίηση των χαμηλότερων ενστίκτων τους.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ και εδώ

6 σχόλια:

konion είπε...

Τελικῶς θὰ μείνουν ὅσοι δὲν τσιμπᾶνε αὐτὲς τὶς βλακείες καὶ φυσικότατα ἔχουν ἄλλο σύστημα αξιῶν.
Πάντως γιὰ τὴν Ἑλλάδα εἶμαι αἰσιόδοξος, ἔχουμε ἐπιβιώσει ἀπὸ πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια , σκεφτήκατε μήπως όλα αυτά τα φαινόμενα της αμερικανικής σόου μπιζ είναι αποτέλεσμα της φαρισα'ι'κής ,ηθικολογικής υπερβολής της χριστιανίστικης κοινωνικής ακροδεξιάς και κάποιων φανατικά αμαρτωλοφάγων προτεσταντικων εκκλησιών, προσκολλημένων στις πιο μισάνθρωπες διδαχές της Εβρα'ι'κής θρησκείας ?

Το να θέλεις να ορίσεις κατα τα πιστεύω σου την προσωπική και διαπροσωπική ζωη των άλλων {τη δική σου μπορείς να την κατευθύνεις κατά το δοκούν} είναι φυσικό να προκαλεί την αντίδρασή τους και μάλιστα έντονη , την οποία κάποιοι επιτήδειοι {έμποροι , σατανιστές ,πολιτικοί, νεοταξίτες κλπ} προσπαθούν να εκμεταλλευτούν για τους δικούς τους σκοπούς.

Κάπου στο άρθρο παρουσιάζεται ένα κρυφοσατανιστικό κίνημα στο οποίο κυριαρχούν οι... ομοφυλόφιλοι {αχ αυτά τα καταραμένα τέρατα!}.Δηλαδή τι να πούμε για όλες τις υπόλοιπες σατανιστικές οργανώσεις ,όπου κυριαρχούν οι ευλογημένοι ετεροφυλόφιλοι?
"Ξεχνάτε" τους ιερωμένους ομοφυλόφιλους, που στελεχώνουν επάξια όλες τις χριστιανικές Εκκλησίες ?

Όσο για το ανάποδο ροζ τρίγωνο που χρησιμοποιείται αυθαίρετα στο βίντεο της Kesha ,δεν είναι κανένα λεσβιακό σύμβολο ...Είναι το ροζ τρίγωνο που εβαζαν στο στήθος των αμαρτωλών και ανώμαλων ομοφυλόφιλων Γερμανών στα στρατόπεδα τύπου Άουσβιτς οι ευλογημένοι και φυσιολογικοί, ετεροφυλόφιλοι Ναζί.

Πάντως απορώ πώς ,παρά την πεισματική και συχνά ακραία αντιομοφυλόφιλη προπαγάνδα των ετεροφυλόφιλων χριστιανών ,υπάρχουν ακόμη χριστιανοι ομοφυλόφιλοι και δεν έχουν γίνει όλοι άθεοι ή σατανιστές ή τίποτα χειρότερο...Μόνο ως θαύμα το ερμηνεύω αυτό, ενώ ένας άθεος ή άθρησκος ίσως το ερμήνευε ως ...μαζοχισμό.

Αχιλλέας Πάτροκλος.

Ανώνυμος είπε...


H "φιλοσοφία" του "Live Fast, Die Young", επί τω έργω ( σε παραλλαγή απαντάται επίσης ως: "Live fast, die young, and leave a good-looking corpse").

Ζήσε γρήγορα πέθανε νέος..Έχει (ξανα)γίνει τραγούδι.

Ο πρώτος που έδωσε...θεωρητική επικάλυψη, στην ιδεολογία της απογυμνωμένης από κάθε αξία , "κούφιας" ζωής , δημιουργώντας το σχετικό μότο , ήταν ο σατανιστής Aleister Crowley.

"Do what thou wilt" , διακήρυξε , ο ζηλώσας την δόξα του Μαρκήσιου Ντε Σαντ , ως ο πλέον διεφθαρμένος ανήρ ever.

“Do as thou wilt shalt be the whole of the law. Lust, enjoy all things of sense and rapture. Fear not that any God shall deny thee for this.” – Aleister Crowley

Σε απολύτως ελεύθερη μετάφραση, "πράξε όπως σου γουστάρει και μην σου καίγεται καρφί,κάθε ακολασία και λαγνεία δεκτά..Κανένας Θεός δεν θα σε ελέγξει"..ή άλλως, o "ζαμανφουτισμός" ως ορθοπραξία.

Για την εωσφορικά εγωιστική, φιλοσοφία ζωής του Crowley και για το πώς αυτή επηρέασε την βιομηχανία του θεάματος αλλά και την περί ης ο λόγος , οδαλίσκη, ίδετε και κάτωθι:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Ce51UbuEDSoJ:beginningandend.com/kehas-illuminati-die-young-video-the-marketing-of-satan/+&cd=2&hl=el&ct=clnk&gl=gr



citizenbasil είπε...


Έχει καταντήσει γελοία η όλη υπόθεση. Ξεκινά μια έφηβη να τραγουδά σε ένα νορμάλ στυλ και, σταδιακά, γίνεται φρικιό. Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Με την Britney, με την Aquilera, ακόμη και με την Miley Cyrus, απ' την οποία θα περιμέναμε και κάτι καλύτερο, λόγω μπαμπά ( Billy Ray Cyrus ) και Νονάς ( Dolly Parton ). Και, βέβαια, με την Katy Hudson ή Katy Perry, η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, όταν ήταν 15 είχε βγάλει ένα άλμπουμ με χριστιανικά τραγούδια και τίτλο το κανονικό της όνομα Katy Hudson. Ένα δυο τραγούδια απ' το άλμπουμ είναι καλά. Τί να πεις. Καλό θα είναι να στείλει κανείς σε όλες αυτές τις κοπέλες την ταινία The Preachers kid, μόλις σήμερα είδα πως την ανέβασε και το ιστολόγιο Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ. Η ταινία πραγματεύεται αυτό ακριβώς το θέμα. Και θεωρώ βέβαιο πως αργά η γρήγορα όλες αυτές οι κοπέλες θα καταλήξουν να αναγνωρίσουν το σφάλμα τους. Μήπως και η Whitney Huston δεν το κατάλαβε στο τέλος γυρίζοντας μια σχετική ταινία, που, να πάρει, δεν την είδα ακόμη;
Ευτυχώς, όμως, στην Αμερική υπάρχουν και άλλα παραδείγματα. Όπως η Taylor Swift, η Carrie Underwood, η Αshton Shepherd. Και βέβαια, υπάρχουν και τα ονόματα της Χριστιανικής Ροκ, οι Kutless και τόσοι άλλοι.
Βιάζονται τα ποπ είδωλα σαν την kesha να μεγαλώσουν και θέλουν ντε και καλά να δείξουν πως είναι κακά παιδιά! Τί στην ευχή τα πιάνει;
Η καλύτερη είναι η Dolly Parton, που αγγίζει τα 70 και, όμως, στην ψυχή και τη συμπεριφορά είναι πιο παιδί ακόμη κι απ' την ίδια την ΠΑΤΥ.
Καλά το λες, οι παλιοεταιρείες και οι μάνατζερς φταίνε. Τα καταστρέφουν τα παιδιά!
Δε βαριέσαι! Αυτοί τη δουλειά τους κι εμείς τη δική μας.
Καλά κάνεις πάντως και ανεβάζεις τέτοια θέματα, και αποκαλύπτεις τα καθάρματα της Μουσικής Βιομηχανίας. Δεν πρέπει να τρώμε κουτόχορτο. Ας είμαστε ενημερωμένοι.

Και σχετικά με την KESHA, που είπε κάτι που έμοιαζε με αίμα, από κάτι που έμοιαζε με καρδιά!
SERIOUSLY????

Ανώνυμος είπε...

Ο Lucasz Gottwald (Δρ Luke) και ο Benjamin Levin (Benny Blanco). Το τραγούδι γράφτηκε από τον Nate Ruess.

ρε μπλογγερ τι καταγωγη εχουν ολοι αυτοι;;;;;

Ιωάννης είπε...

Τέλη δεκαετίας 70, αρχές 80 με την εμφανιση της Heavy Metal, και τους εμφανέστατους σατανιστικους υπαινιγμούς απο πολλά τραγούδια, ηταν αρκετά να κατηγορηθεί ως αντιχριστιανική μουσική. Ομώς παράλληλα η "καλή" ποπ έδειχνε περισσότερη γύμνια, ελεύθερα ήθη, σαρκολατρεια, μοιχεία, επιθυμία ξένων πραγμάτων από τη ροκ της εποχής. Τελικά όλα εναντίον της ψυχής του ανθρώπου... και όπως είπε και ο citizenbasil, υπάρχουν παρά πολλά καλά χριστιανικά συγκροτήματα, με πολυ καλη μουσική, και όποιος θέλει και έχει όρεξη μπορεί να ψάξει και ν ακούσει...