Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

«Πρέπει να πουλήσεις την ψυχή σου στον διάβολο για να πας μπροστά στην μουσική βιομηχανία», λέει ποπ σταρ



Η Nicole Scherzinger, τραγουδίστρια, συνθέτης, χορεύτρια και τηλε-περσόνα, λέει ότι ο λόγος που ίσως δεν έχει πάρει ακόμη κάποιο από τα πιο πολυπόθητα βραβεία της βιομηχανίας του θεάματος, είναι επειδή αρνείται να πουλήσει την ψυχή της στο διάβολο.

Η 34χρονης Scherzinger, έγινε γνωστή ως τραγουδίστρια στα γκρουπ ‘Eden's Crush’ και ‘The Pussycat Dolls’. Εντούτοις, πρόσφατα μίλησε για μερικά από τα μειονεκτήματα της διασημότητας, όπως τον να εξισορροπήσεις τα ηθικά στάνταρ για να πας μπροστά.

«Αυτή είναι μια τόσο σκληρή βιομηχανία, ξέρετε. Για να τα καταφέρεις, πρέπει πραγματικά να πουλήσεις την ψυχή σου στο διάβολο ... δεν το έχω κάνει», είπε πρόσφατα η Scherzinger στην βρετανική Independent. "Αυτός είναι ίσως ο λόγος που δεν έχω φτάσει αρκετά στην κορυφή του βουνού μου. Θέλω να πω, πού είναι τα βραβεία Tony μου, τα Grammy μου, τα Oscar μου; Γιατί δεν έχω κανένα από αυτά τα πράγματα ακόμα;"

Ενώ η πίεση να μείνεις διάσημος μπορεί να είναι κουραστική, η Scherzinger είπε ότι εξακολουθεί να πιστεύει ότι όλα είναι μια ‘ευλογία’.

Η τραγουδίστρια γεννήθηκε στη Χαβάη και αποκάλυψε ότι δεν προέρχεται από μια οικογένεια καλλιτεχνών. Για εκείνη, μπορεί να ήταν το ‘θέλημα του Θεού’ που την έφερε στο προσκήνιο.

Η τραγουδίστρια προέρχεται από μια συντηρητική Ρωμαιοκαθολική οικογένεια, και δήλωσε ότι η οικογένειά της δέχεται τη μουσική της και εκείνη δεν αισθάνεται πλέον ότι χρειάζεται να εξηγήσει το υλικό της στους ανθρώπους.

«Κατάγομαι από μια πολύ θρησκευόμενη οικογένεια. Ο παππούς είναι ιερέας. Και αν με υποστηρίζουν σε όλα αυτά, και το κάνουν, τότε εγώ είμαι OK», είπε.

Μια άλλη διάσημη τραγουδίστρια που προέρχεται από θρησκευόμενη οικογένεια, η Katy Perry, έχει δηλώσει ότι ήθελε να γίνει μεγάλη τραγουδίστρια της gospel, αλλά όταν είδε ότι δεν γινόταν τίποτα, «πούλησε την ψυχή της στον διάβολο» (και εκτοξεύτηκε….)

Διάβασε και:


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ουρανε, ξέρεις πως ακριβως πουλανε την ψυχη τους; Ποια ειναι η διαδικασια;

konion είπε...

Πάντως ἡ Katy Perry τὸ λέει χαριτωμένα, μὲ ὡραία φωνή.

Ανώνυμος είπε...

<> ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ;
ΔΩΣΤΗΝ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΑ !
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ! Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΩΦΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ! ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΑΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο σατανας ειναι ο αρχοντας αυτου του κοσμου