Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Πανικόβλητη η Ρεπούση φοβάται μην πάει φυλακή με τον «αντιρατσιστικό» νόμο που ποινικοποιεί την άρνηση γενοκτονιών



Ένα απίστευτο έγγραφο που ανατρέπει τα δεδομένα στη συζήτηση για τον «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, αποκάλυψε το Real.gr. Πρόκειται για επιστολή της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση γνωστής για την θεωρία - ύβρη περί «συνωστισμού» των Ελλήνων στη Σμύρνη, προς την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ*.

Η Ρεπούση ζητεί από την αντιπολίτευση να... αντιδράσει, προκειμένου να μην περάσουν στο νομοσχέδιο όσα έχει αποφασίσει, ως Γενοκτονίες η Ελληνική Βουλή, δηλαδή της Μικράς Ασίας και των Ποντίων!!!! 

Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο της απίστευτης αυτής συνωστιζόμενης  τουρκοπρακτόρισσας που βρέθηκαν και τόσοι προδότες νεογενίτσαροι που την ψήφισαν για να την στείλουν στην Βουλή...

Είναι χαρακτηριστικό ότι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ καλεί την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ να παρακινήσει «συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους» να μην «περάσει» η -όπως τη χαρακτηρίζει- «προβληματική διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου» γιατί μετά θα κινδυνεύει η ίδια και οι γραικύλοι σύντροφοί τους να πάνε μέσα...!

Όπως βλέπετε θέλουν "αντιρατσιστικό" αλλά ακριβώς στα μέτρα τους....!!!!
Το δε συγκεκριμένο άτομο πρέπει να έχει μίσος εναντίον των Ποντίων και γενικότερα των Ελλήνων. Χαρακτηριστικό είναι ότι δύο φορές, πέρσι και εφέτος, που τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την Γενοκτονία, η Ρεπούση έφυγε από την αίθουσα!
 
*Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η ρεπούση απάντησε ότι «Δεν έστειλα ποτέ επιστολή στην επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ και εδώ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

27.5.2013
Aυτά τα ανθελληνικά άτομα της αριστερής θολοκουλτούρας ή αλλοιώς ψευτοπροοδευτικοί, που δεν έχουν ίχνος πατριωτισμού, πίστης και ηθικής, αυτά διαλέγει δυστυχώς ο ακατανόμαστος ελληνικός λαός και τα στέλνει στην Ελληνική Βουλή. Ας την έχουμε τώρα μέσα στην Ελληνική Βουλή,να τη χαιρόμαστε. Να απαιτεί και να κάνει αυτά που θέλει. Η εν λόγω ''κυρία'' εκτός από ανθέλληνας είναι και αντίχριστη. Πριν καιρό, απαιτούσε να μην γίνεται προσευχή στα σχολεία. Πήρε όμως την κατάλληλη απάντηση από τον Αρχιεπίσκοπό μας. Το ότι βγαίνει κάθε φορά από τη Βουλή όταν τηρείται ενός λεπτού σιγή υπέρ των Ποιντίων, αποδεικνύει πόσο κομπλεξική και ανθέλληνας είναι, στα εθνικά μας θέματα. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους, και εκτός των άλλων, να μάθουμε να ψηφίζουμε σωστά !

Andrew είπε...

Λεγεται οτι το πραγματικό ονομα της Κας Ρεπούση ειναι Ρεουμπέν (ρεού–μπέν)ΕΙΔΟΝ ΤΟΝ ΥΙΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Η ρεπουση δε βρισκεται στη βουλη επειδη την ψηφισαν, αλλα επειδη την εβαλαν. Ουτε 2000 ψηφους δεν πηρε.