Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Οι Ευρω-σοσιαλιστές θέλουν να τιμωρούνται τα κόμματα που "δεν σέβονται τις αξίες της ΕΕ"



Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υιοθέτησε μια πρόταση των Σοσιαλιστών που εκπροσωπούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, (Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών) από εδώ και στο εξής, τα κόμματα που "δεν σέβονται τις αξίες της ΕΕ" να τιμωρούνται με χρηματική ποινή.

Ο Αυστριακός Hannes Swoboda, (δεξιά) αρχηγός της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (στην οποία ανήκει και το πασόκ), και ο Γερμανός προκάτοχός του, Martin Schulz, (αριστερά) ο σημερινός πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θέλουν λέει, να προλάβουν να μην εκπροσωπηθούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «δεξιά και ξενοφοβικά» κόμματα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους οι αξίες της ΕΕ που «κινδυνεύουν» είναι οι «θεμελιώδεις αξίες της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου και του σεβασμού των μειονοτήτων».

Είναι οι ίδιοι απίστευτοι τύποι που οραματίζονται μια Ευρώπη κατά τα πρότυπα της ΕΣΣΔ (EUSSR), οι οποίοι δεν είχαν πρόβλημα να καλέσουν το Μεγάλο Μουφτή της Συρίας, Ahmad Badr Al-Din Hassoun, να μιλήσει μέσα στο κοινοβούλιο της ΕΕ. Ο Hassoun απείλησε αργότερα την ΕΕ και τις ΗΠΑ με χιλιάδες βομβιστές αυτοκτονίας.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ὁ κύριος μὲ τὴν τσανάκα στὸ κεφάλι,ἀργά ἤ γρήγορα θὰ πάρη αὐτὸ ποὺ τοῦ ἀξίζει.

Ὅσον ἀφορᾶ τὴν ΕΕ:
Ἄς μᾶς πῆ ποιές εἶναι οἱ ἀξίες της ποὺ πρέπει νὰ σεβώμαστε;
Αὐτὲς;
http://www.youtube.com/watch?v=TN8Mp3FXiUg