Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Δείτε τι έγραψαν οι «αγανακτισμένοι» Τούρκοι στην πόρτα του Ελληνικού Προξενείου!



Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσαν διάφοροι "γνωστοί - άγνωστοι" στην Κωνσταντινούπολη στα γραφεία του Ελληνικού Προξενείου της Κωνσταντινούπολης.

Οι "αγανακτισμένοι" της Πόλης έριξαν μια βόμβα μολότοφ η οποία έσβησε γρήγορα όμως χωρίς να προκαλέσει ζημιές και εν συνεχεία προχώρησαν σε πρόκληση φθορών στα εξωτερικά φυλάκια και το θυρωρείο, τα οποία ήταν εντελώς αφύλακτα παρά την υποχρέωση της τουρκικής αστυνομίας να φυλάσσονται νυχθημερόν.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η πρόσοψη του κτιρίου έχει υποστεί σοβαρές φθορές. Στα μάρμαρα είναι γραμμένα με σπρέυ διάφορα συνθήματα ενώ ξεχωρίζει το "WC" με μεγάλα γράμματα.

Το παράξενο όμως στις φωτογραφίες δεν είναι στην πρόσοψη του κτιρίου αλλά ακριβώς δίπλα, που οι δράστες φρόντισαν να αναφέρουν και την....πολιτική τους "ταυτότητα".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ και εδώ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tι πολιτικη ταυτοτητα..Προβοκατσια ειναι ειναι,να μας κανουν να τρωγομαστε ακομα περισσοτερο μεταξυ μας.Να εγραφε τουρκοι παρακρατικοι ή γκριζοι λυκοι,τοτε να το θεωρησω αληθη ταυτοτητα.

Ανώνυμος είπε...

Συγκλονιστική αποκάλυψη!!Τα αναρχοκουμούνια που ενώ στην Τουρκία σηκώνουν και καμμία σημαία Τούρκικη εδώ μόλις δουν Ελληνική την καίνε......φαίνεται πως έχουν πολλές επαφές ή ίσως είναι και κάτι παραπάνω τελικά....

Δημήτριος Ἀναστασιάδης είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ",ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ Κ ΧΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

O τοξοβόλος δηλαδή,που πήγαινε σε πορείες και έριχνε τα τόξα του,και τον πιάσανε για ληστεία τράπεζας,κι αυτός ασφαλίτης είναι;Λοιπόν κάποιοι σαφώς και είναι ασφαλίτες,οι υπόλοιποι είναι αριστερόαναρχοκομμούνια,που ακολουθούν την κλασσική τους τακτική,η οποία είναι να δημιουργούν επεισόδια μεταξύ του κόσμου και της αστυνομίας,και να φαίνονται και αυτοί ώς δήθεν αντισυστημικοί.