Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2013

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Ρατσιστική επίθεση μουσουλμάνου ποδοσφαιριστή σε διαιτητή: «Θα σπάσω κάθε κόκαλο στο ‘λευκό’ σου σώμα, θα κάψω το ‘λευκό’ σου σπίτι και θα σκοτώσω τη γυναίκα και τα παιδιά σου»«Θα κάψω το ‘λευκό’ σου σπίτι, θα σκοτώσω τη γυναίκα και τα παιδιά σου και θα σπάω κάθε κόκαλο στο ‘λευκό’ σου σώμα» φώναζε ο ‘Βρετανός’ μουσουλμάνος ποδοσφαιριστής στον διαιτητή.

Όπως γράφει η Daily Mail, ο μουσουλμάνος ποδοσφαιριστής Wasar Ahmed, ξέσπασε σε ένα ρατσιστικό υβρεολόγιο και απείλησε ένα διαιτητή ότι θα σκοτώσει την οικογένειά του, αφού αποβλήθηκα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Μόλις ο διαιτητής Ian Fraser έδωσε κόκκινη κάρτα στον 23χρονο Ahmed, εκείνος τον απείλησε: «Θα σπάσω κάθε λευκό κόκαλο του λευκού προσώπου σου".

Ενώ οι άλλοι παίκτες και οι θεατές κοίταζαν, ο Ahmed οδηγήθηκε έξω από το γήπεδο φωνάζοντας: "Θα κάψω το λευκό σπίτι σου θα σκοτώσω τη γυναίκα και τα παιδιά σου - Ξέρω πού ζεις. Θα έρθω και θα βρω το σπίτι σου".

Ο διαιτητής ρώτησε το όνομά του. Αλλά ο Ahmed αρνήθηκε και απάντησε με βρισιές mother f*cker καιf*ck off’. «Όταν το παιχνίδι τελείωσε, ο Ahmed ήρθε κοντά στο αυτοκίνητο του Fraser και τον κοίταζε ενώ έμπαινε μέσα. Συνελήφθη αμέσως μετά, όταν ο διαιτητής, ο οποίος έχει 30 χρόνια εμπειρίας στο να διαιτητεύει σε αγώνες, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και έκανε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία και την East Lancashire Football League.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τον περασμένο Δεκέμβριο, στο ματς μεταξύ Daneshouse FC και Prairie Utd.

Ο 48χρονος Fraser είπε στην αστυνομία ότι «δεν του είχε συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο πριν, ότι αισθάνθηκε φόβο και ένιωσε σοκ". Είπε ότι φοβόταν περαιτέρω προβλήματα λόγω των απειλών.

Στο Δικαστήριο του Μπέρνλι, ο Αχμέντ, που είναι άνεργος, από το Burnley, παραδέχθηκε ότι απηύθυνε αυτές τις ρατσιστικές ύβρεις και απειλές και καταδικάστηκε σε οκτώ εβδομάδες φυλάκιση.

Ο Fraser, που είναι πατέρας δύο παιδιών, είπε: «Νομίζω ότι αυτή η καταδίκη πρέπει να λειτουργήσει αποτρεπτικά για άλλους αθλητές που επιτίθενται λεκτικά σε διαιτητές και στη συνέχεια θεωρούν ότι μπορεί να την γλυτώσουν. «Γενικά, είμαι πολύ χοντρόπετσος, αλλά δεν είναι δυνατόν να ανεχθεί κανείς κάτι τέτοιο - ειδικά όταν κάποιος καταφεύγει σε απειλές εναντίον μου και εναντίον της οικογένειάς μου".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και όλα αυτά για μια κόκκινη κάρτα.Αν του είχε κάνει κάτι χειρότερο;Μας αγαπάνε οι άνθρωποι,και φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έβρισκε μπανάνες και θυμώσε ...μετα την κόκκινη κάρτα που πηρε ανέβηκε στο δέντρο που ζούσε και άρχισε να ψάχνει για ταίρι διοτι ειναι εποχη του ζευγαρώματος πίθηκομουσουλμάνων

Ανώνυμος είπε...

θυμήστε μου ποιά είναι η διαφορά του ποδοσφαριστή με τον ανώνυμο από πάνω;

Ανώνυμος είπε...

Οτι μαλλον σου έθιξε τη θρησκεία και τον ομοθρησκο αδερφο σου ;;;

Ανώνυμος είπε...

Περα απο το λυπητερο τοθ θεματος, ειναι και απιστευτα γελίο! Διοτι ο συνγεκριμενος κοιταζε προσεκτηκα τον καθρευτη του, θα ανακαλυπτε οτι περισοτερο με λευκος παρα κατι αλλο μοιαζει και ο ιδιος.
Τυφλο μισος στην κυριολεξια!


Ανώνυμος είπε...

12:28 μπαααααααααα. Πιο πιθανόν είναι να θίγεις τη θρησκεία μου επειδή είσαι ομόθρησκός μου.

Ανώνυμος είπε...

Αλλα ντ αλλα, της παρασκευής το γάλα...στην κυριολεξία οτι να ναι