Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΠΑ: Άλλο ένα έγκλημα μίσους από «έφηβο». Τον σκότωσε γιατί «δεν είχε καλή μέρα»



Η αστυνομία του Clearwater της Φλόριντα, ανακοίνωσε την Πέμπτη τη σύλληψη- ενός 16χρονου ο οποίος μαχαίρωσε έναν άνδρα μόνο και μόνο επειδή «είχε μια δύσκολη μέρα» και "απλά ήθελε να σκοτώσει το πρώτο πρόσωπο που θα έβλεπε," αναφέρει το κανάλι WFTS-TV.

KO: Για το τι σημαίνει «έφηβοι» στο αστυνομικό δελτίο των ΗΠΑ βλέπε εδώ

Ο Mychal King παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον 22χρονο Jason Taylor Paul χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Paul μαχαιρώθηκε πολλές φορές, ενώ επέστρεφε με το ποδήλατό του στο σπίτι του από την εργασία του.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Clearwater Anthony Holloway, δήλωσε ότι δεν ούτε θέμα ληστείας ούτε θέμα ναρκωτικών εμπλέκεται στο περιστατικό. "Αυτή ήταν ένα πολύ παράλογο έγκλημα", πρόσθεσε.

Η μητέρα του Paul, Renee Langfritz, χαρακτήρισε τον δολοφόνο του γιου της «δειλό».

«Αυτός ο δειλός, πραγματικά είναι ένας δειλός, ο οποίος θα άφηνε ένα νεαρό αθώο άνθρωπο να πεθάνει μόνος στο σκοτάδι στη μέση του δρόμου, πρέπει να συλληφθεί», είπε πριν από τη σύλληψη του δολοφόνου.

Ο King σύμφωνα με την αστυνομία, έχει μια μακρά εγκληματική ιστορία, με δολοφονία στο ιστορικό του.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: