Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Σεβαστείας Atallah Hanna: «Αρνούμαστε κάθε επίθεση στη Συρία»

Μεγάλος αριθμός Παλαιστινίων Ελληνορθοδόξων χριστιανών πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία στο προαύλιο της εκκλησίας του Παναγίου Τάφου για να εκφράσουν τη συμπάθειά τους στη Συρία, η οποία εκτίθεται σε απειλές και πιέσεις που στοχεύουν την στάση της και τον εθνικό της ρόλο.

Σε ομιλία του μπροστά στους πιστούς που συμμετείχαν στην διαμαρτυρία, ο Ελληνορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Σεβαστείας, Atallah Hanna είπε ότι καλούμε όλους τους έντιμους ανθρώπους να απορρίψουν την ξένη επέμβαση στη Συρία, η οποία έχει προγραμματιστεί από τις δυτικές χώρες, ιδίως τις ΗΠΑ.

Ο Επίσκοπος Hanna πρόσθεσε «πιστεύουμε ότι η λύση στη Συρία θα πρέπει να είναι πολιτικά μέσω του διαλόγου μεταξύ των Συρίων, επισημαίνοντας ότι η ξένη επέμβαση και η συνωμοσία στοχεύουν στην αποδυνάμωση και τον τεμαχισμό της Συρίας."

Κάλεσε όλες τις εξουσίες του κόσμου να τους απασχολήσει η επίλυση της κρίσης στη Συρία και να ενθαρρύνουν τους Σύριους να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

sta είπε...

'Tomatoes are Christian,' Egyptian Salafi group warns

Read more at http://www.liveleak.com/view?i=a0c_1378025534#BcL3WiVv1QigX2bu.99