Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

Οι Εβραίοι απαιτούν «ανοικτά σύνορα» για τους μετανάστες στις ΗΠΑ, αλλά χρησιμοποιούν τεστ DNA για να κρατήσουν το Ισραήλ «φυλετικά καθαρό»


The New Observer/ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Η συντριπτική πλειοψηφία των Εβραίων στην Αμερική απαιτεί την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» και την «μεταρρύθμιση της μεταναστευτική πολιτικής», όμως την ίδια στιγμή υποστηρίζει υποκριτικά το Ισραήλ το οποίο χρησιμοποιεί τώρα τεστ DNA στους μετανάστες, προκειμένου να κρατήσει το εβραϊκό κράτος «φυλετικά καθαρό». 

Στις αρχές του Σεπτεμβρίου, σχεδόν 1.300 ραβίνοι και ένας αριθμός από ψάλτες από όλα τα ρεύματα του Αμερικανικού Ιουδαϊσμού ενώθηκαν για να ζητήσουν από το Αμερικάνικο Κογκρέσο να περάσει μια συνολική μεταρρύθμιση για την μετανάστευση.
Σε επιστολή που απέστειλαν προς το Κογκρέσο, την οποία επίσης δημοσίευσαν στην ιστοσελίδα τους, οι ραβίνοι, δήλωσαν ότι η μεταρρύθμιση σχετικά με την μετανάστευση είναι «σύμφωνη με τις «Μεγάλες Ιουδαϊκές Άγιες Μέρες» που ζητούν «ένα πνεύμα αυτο -εξέτασης ως άτομα και ως κοινωνία».

Το έγγραφο υπεγράφη από κορυφαίους Ιουδαίους κληρικούς του Μεταρρυθμισμένου, του Συντηρητικού, του Ορθόδοξου και του Ανασυγκροτημένου Ιουδαϊσμού οι οποίοι απηύθυναν έκκληση για μια «μεταρρύθμιση της μετανάστευσης βασιζόμενη στην κοινή λογική» ώστε να αντικατοπτρίζει μια «κοινή δέσμευση για μια πορεία προς την υπηκοότητα, τη βελτίωση των πολιτικών της οικογενειακής επανένωσης, την ανθρώπινη και αποτελεσματική ασφάλεια των συνόρων, την λογική πολιτική των θεωρήσεων (visa) των εργαζομένων και τις κατευθύνσεις για τους πρόσφυγες και τους αιτούντες άσυλο».

Η επιστολή προχωράει στο να πει ότι η ιστορία των Εβραίων «σε συνδυασμό με την πλέον συχνά επαναλαμβανόμενη βιβλική εντολή να αγαπούμε τον ξένο εμπνέει την συνηγορία μας για τη μεταρρύθμιση της μετανάστευσης ...».
H Sammie Moshenberg, δίνει τον κομμουνιστικό χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας υπέρ των μεταναστών στην Ουάσιγκτον
Αυτή δεν είναι η μοναδική τέτοιους είδους δήλωση από την οργανωμένη εβραϊκή κοινότητα στην Αμερική. Πριν λίγες εβδομάδες, η διευθύντρια εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου των Εβραίων Γυναικών, με έδρα την Ουάσιγκτον, Sammie Moshenberg, ήταν ανάμεσα σε περισσότερους από 100 ακτιβιστές που συνελήφθησαν για «κατάληψη» σε μια φιλο – μεταναστευτική διαμαρτυρία στο κτίριο του Αμερικάνικου Καπιτωλίου.

Η American Jewish Congress (AJC), η μεγαλύτερη εβραϊκή οργάνωση στην Αμερική, έχει μια ειδική ομάδα υποστήριξης που έχει συσταθεί για την προώθηση της «μεταρρύθμισης της μετανάστευσης».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της AJC που είναι αφιερωμένη ειδικά για την προώθηση της μη λευκής μετανάστευσης στην Αμερική, αυτή η εβραϊκή οργάνωση υπερηφανεύεται ότι «προωθεί μια δίκαιη και σωστή μεταναστευτική πολιτική σύμφωνη με τη θέση μας ότι μια ισχυρή Αμερική είναι ζωτικής σημασίας για την παγκόσμια ελευθερία και την ασφάλεια».
«Οι εθνικές συγκρούσεις για τη μετανάστευση υπονομεύουν τη δύναμη της Αμερικής και την δέσμευση της χώρας μας στις δημοκρατικές και ανθρωπιστικές αξίες. Με την κοινή μας εμπειρία για τη μετανάστευση, ο Εβραϊκός λαός κατανοεί ότι η προάσπιση των δικαιωμάτων των μεταναστών είναι ζωτικής σημασίας για μια ισχυρή Αμερική», λέει η AJC.

Ένα άρθρο στην εβραϊκή εφημερίδα, Daily Forward, έγραψε «Οι Εβραίοι Ενωμένοι  Πίσω από την Προώθηση για την Μεταρρύθμιση της Μετανάστευσης» και σημαντικά πρόσθεσε ότι «Η Ηθική και η Ιδιοτέλεια Οδηγούν σε μια Ασυνήθιστη Πανεθνική Προσπάθεια».
Το άρθρο της Daily Forward λέει ότι εκείνοι "που οδηγούν μια ενεργό ώθηση για το νομοσχέδιο μεταρρύθμισης της μεταναστευτικής πολιτικής το οποίο θα προσφέρει μια πορεία προς την υπηκοότητα για κάποιους από τα 11 εκατομμύρια αλλοδαπούς που δεν έχουν νόμιμα χαρτιά, περιλαμβάνει εβραϊκές οργανώσεις όπως την ‘Hebrew Immigrant Aid Society, την ‘American Jewish Committee, την γνωστή ‘Anti-Defamation League, το ‘Jewish Council for Public Affairs, την ‘Bend the Arc and the National Council of Jewish Women’.

«Η ψηφοφορία της Γερουσίας και ο ακόμα πιο δύσκολος αγώνας που θα ακολουθήσει στην ελεγχόμενη από τους Ρεπουμπλικάνους Βουλή - αποτελεί την εκπλήρωση μιας συνεχούς εκστρατείας από την εβραϊκή κοινότητα για τη μεταρρύθμιση της μετανάστευσης, η οποία έχει δημιουργήσει δυναμική κατά την τελευταία δεκαετία.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος μιας οργάνωσης που ονομάζεται Κοινωνία Ενίσχυσης Εβραίων Μεταναστών (Hebrew Immigrant Aid Society - HIAS) που παλαιότερα προωθούσε την εβραϊκή μετανάστευση, αλλά τώρα προωθεί κάθε είδους μη λευκής μετανάστευσης στην Αμερική, Mark Hetfield, είπε στην Daily Forward ότι οι Εβραίοι προωθούν την μετανάστευση επειδή αυτή αποτελεί για αυτούς θέμα «στρατηγικού ενδιαφέροντος».

«Είναι ένα ηθικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της HIAS. Αλλά γρήγορα πρόσθεσε, «Είναι προς το στρατηγικό μας συμφέρον».

Ωστόσο, στο Ισραήλ, το οποίο όλες αυτές οι εβραϊκές οργανώσεις και τα άτομα που αναφέρονται παραπάνω υποστηρίζουν φανατικά – προωθείται μία μεταναστευτική πολιτική που είναι ακριβώς αντίθετη.

Η μεταναστευτική πολιτική του «Νόμου της Επιστροφής» του Ισραήλ, στην πραγματικότητα βασίζεται στους ναζιστικούς φυλετικούς νόμους της Νυρεμβέργης, η οποία ορίζει ως Εβραίο, ως τον καθένα με δύο ή περισσότερους Εβραίους παππούδες.

Αυτός ο νόμος της επιστροφής δεν βασίζεται στη θρησκεία - γιατί οι Εβραίοι άθεοι επίσης πληρούν τις προϋποθέσεις για εγκατάσταση στο Ισραήλ. Δεν χρειάζεται να είναι πιστοί στον Ιουδαϊσμό Εβραίοι για να έρθουν στο Ισραήλ - το μόνο που πρέπει να έχουν είναι η βιολογική εβραϊκή καταγωγή.

Επιπλέον, είναι παράνομο για τους Εβραίους να παντρευτούν μη Εβραίους στο Ισραήλ - άλλη μια άμεση μεταφορά από τους ναζιστικούς νόμους που αφορούν τη φυλή.
Το Ισραήλ έχει επίσης μια πολιτική μηδενικής ανοχής για τους αιτούντες άσυλο. Έχουν δημιουργήσει στρατόπεδα συγκέντρωσης στα οποία οι χιλιάδες Αφρικανοί μαντρώνονται για να απελαθούν και πιο πρόσφατα, το εβραϊκό κράτος ανακοίνωσε ότι θα απελάσει όλους τους Αφρικανούς στην Ουγκάντα​​, ασχέτως από ποια χώρα  προήλθαν.
Ισραηλινό στρατόπεδο συγκέντρωση στο νότιο Ισραήλ, που έχει συσταθεί για να κρατήσει Αφρικανούς αιτούντες άσυλο.
Τελευταία, το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι πρόκειται να ξεκινήσει να κάνει στους μετανάστες τεστ για το εβραϊκό DNA πριν τους επιτραπεί να εγκατασταθούν στο Ισραήλ. Αυτή η σημαντική κίνηση (επειδή επιβεβαιώνει μια βιολογική βάση του Ιουδαϊσμού) προέκυψε  λόγω της ανησυχίας στο Ισραήλ μήπως μη Εβραίοι εισέρχονται στο Ισραήλ από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Το Ισραήλ, ως εκ τούτου, έχει μια μεταναστευτική πολιτική με εντελώς φυλετικά/ρατσιστικά κριτήρια και μόνο στους ανθρώπους βιολογικής εβραϊκής καταγωγής επιτρέπει να μεταναστεύσουν σε αυτό το έθνος.

Αυτή η πολιτική είναι ακριβώς αντίθετη με τη θέση που έλαβαν οι εβραϊκές οργανώσεις στην Αμερική και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά αυτές οι ίδιες εβραϊκές οργανώσεις θα υπερασπιστούν το Ισραήλ μέχρις εσχάτων.

Και για να λέμε απλά τα πράγματα: Αν η Αμερική ή οποιαδήποτε χώρα πάνω στο θέμα της μετανάστευσης, αποφασίσει να υιοθετήσει μια πολιτική βασιζόμενη σε φυλετικά κριτήρια και να ελέγχει το DNA των πιθανών μεταναστών πριν τους επιτραπεί να εγκατασταθούν, οι εβραϊκές οργανώσεις θα ξεσηκωθούν φωνάζοντας για «ναζί» και «ολοκαυτώματα»...

Ωστόσο, το Ισραήλ μπορεί να υιοθετεί τέτοιες πολιτικές, χωρίς κανένας να ενοχλείται και να φωνάζει. Μάλιστα, αυτές οι ίδιες εβραϊκές οργανώσεις που ζητούν «ανοικτά σύνορα» θα υποστηρίξουν φανατικά «το δικαίωμα το Ισραήλ να είναι ένα εβραϊκό κράτος».

Το ερώτημα που τίθεται είναι: Γιατί οι Εβραίοι προωθούν τη μη λευκή μετανάστευση στα ευρωπαϊκά έθνη, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουν πολιτικές μετανάστευσης στο Ισραήλ που βασίζονται στην φυλή;

Το άρθρο αυτό έχει εξαχθεί από το υπό έκδοση βιβλίο «Η πτώση της Ιερουσαλήμ: Ρώμη, Εβραίοι και η Προέλευση του Εβραϊκού Ρατσισμού» (The Fall of Jerusalem: Rome, Jews, and the Origins of Jewish Racism) του Βρετανού συγγραφέα Arthur Kemp.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καθε φορα που διαβαζω για το ισραηλ καταλαβαινω τη διαφορα αναμεσα σε ενα θλιβερο κρατιδιο οπως η Ελλαδα και ενα σοβαρο κρατοσ

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνουν! Να τους βοηθήσουμε.
Και να το κάνουμε και εμείς. Κλειστά σύνορα εμείς , ανοικτά ολοι οι άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Θλιβερο κρατιδιο εβραιε σαγιαν ειναι το εγκληματικο σου ισραηλ.
Εσυ οπως και οι ελληνοφωνοι και μη, συνοδοιποροι σου ανθελληνες δεν ειστε καν αξιοι να πιασετε στο στομα σας την Ελλαδα και τον Ελληνισμο την εξαφανιση του οποιου μεθεοδευετε απο χρονια.

Οσο για το σοβαρο κρατος σου στο χωριο μου λενε οτι' "γελάει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος"


Ανεμενε στο ακουστικο σου λοιπονΠατρικιος

Ανώνυμος είπε...

Στο Ισραήλ πραγματοποιήθηκε τελετή - η οποία περιελάμβανε παράδοση βραβείων και άλλων συγχαρητηρίων – που σηματοδοτούσε την διακοπή της μη-εβραϊκής μετανάστευσης στο Ισραήλ. Η τελετή, την οποία παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες και ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του Πέρες στην Ιερουσαλήμ. Η τελετή υποτίθεται έγινε για να δοθούν τρία βραβεία για τις γυναίκες που ήταν αντίθετες στην εμπορία ανθρώπων (‘human trafficking’) - ένα έγκλημα για το οποίο φημίζεται το Ισραήλ Ο Νετανιάχου βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει ότι "τα προβλήματα της παράνομης μετανάστευσης. . . έχουν επιλυθεί". Σύμφωνα με την επίσημη ισραηλινή τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης, "όχι περισσότεροι από μερικές δεκάδες παράνομοι" κατάφεραν να εισχωρήσουν στο Ισραήλ τους τελευταίους μήνες και «η ισραηλινή κυβέρνηση κατάφερε να θέσει τέλος στην παράνομη μετανάστευση». Σύμφωνα με τον Netyanahu, "Η εμπορία των ανθρώπων, τα ανθρώπινα βασανιστήρια και η δολοφονία των παιδιών ήταν φαινόμενα που συνόδευαν την παρέλαση των λαθρομεταναστών που εισήλθαν στη χώρα. Από τη στιγμή που σταματήσαμε αυτή η ροή, έχοντας πρόθεση να σταματήσουμε τους παράνομους εργαζομένους από την είσοδό τους στη χώρα, ήμασταν σε θέση να σταματήσουμε και αυτά τα φαινόμενα. "Πριν από ένα χρόνο, υπήρχαν χιλιάδες που έφθαναν εδώ,και ο ρυθμός άφιξής τους αυξανόταν. Ενισχύσαμε τα σύνορά μας. Και τον περασμένο μήνα, μόλις 40 παράνομοι μετανάστες εισήλθαν στη χώρα, και ούτε ένας από αυτούς δεν έφτασε στις πόλεις μας". Η ανάσχεση των μη-Εβραίων μεταναστών στο Ισραήλ έρχεται σε έντονη αντίθεση με την ρατσιστική εβραϊκή συμπεριφορά σε άλλες χώρες, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, όπου το εκεί εβραϊκό στοιχείο είναι πάντα υπέρμαχο της κατάργησης των περιορισμών στην παράνομη μετανάστευση και βρίσκεται πάντοτε στην πρώτη γραμμή κινημάτων που υπερασπίζονται τα "ανοικτά σύνορα" Άραγε εκτός από το Ισραήλ, δεν υπάρχουν άλλοι λαοί στη γη που έχουν το δικαίωμα να διατηρήσουν την ταυτότητά τους;!!!!!! Έχω μια απορία γιατί όλα τα αντιρατσιστικά κινήματα της Ευρώπης της Αμερικής της Αυστραλίας Καναδά Επιτροπές του ΟΗΕ για "μετανάστες"Διευθύνονται από άτομα Εβραϊκής "καταγωγης"?.Γιατί κόπτονται τόσο πολλοί για τους λαθραίους και μη μετανάστες ανά τον κόσμο που στην μεγάλη πλειοψηφία τους είναι Μουσουλμάνοι?"ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΣΥΛΟ" Όμως το Ισραήλ όχι μονο καταπιέζει και αρνείται τα δικαιώματα των Παλαιστινιων τα δικαιώματα των Αράβων και των Βεδουίνων του Ισραήλ αλλα συγκαλύπτουν τις ρατσιστικές επιθέσεις Ορθοδοξων Εβραίων σε Χριστιανούς και την κακοποίηση μεταναστών στο Ισραήλ από την Αστυνομία αλλα και από πολίτες "κάποιο λάκκο έχει η φάβα".

SkyWatcher είπε...

Την είδηση που λες έχει παρουσιάσει ο ΚΟ εδώ