Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΗΠΑ: “Drag Queen” γίνεται χριστιανός


* “Drag Queen («ντραγκ κουίν») είναι ένας άντρας που ντύνεται γυναίκα με υπερβολικό τρόπο, για λόγους "ψυχαγωγίας".

The Christian Post / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο Trace McNutt περιέγραφε τον εαυτό του ως μια "σατανική drag queen".

Σε συνέντευξή του στο Christian Post (CP), ο McNutt μίλησε λεπτομερώς για τις ακραίες καταστάσεις που βρέθηκε και για την αποδοχή που ζητούσε να βρει από τους συνομήλικούς του, την οικογένειά του και αργότερα, από την ομοφυλοφιλική κοινότητα.

Μιλώντας με ειλικρίνεια, ο McNutt αναφέρθηκε για τις πληγές που είχε από την παιδική του ηλικία. Σε μια φιλονικία, κάποια αγόρια είχαν ουρήσει στα ρούχα που φορούσε. Ο εκφοβισμός, γινόταν χειρότερος από την αποδοκιμασία των γονέων του, κάτι που τον οδήγησε να απομονωθεί στον εαυτό του.

«Άρχισα να έχω εμμονές με συγκροτήματα όπως οι KISS και ο Marilyn Manson», θυμάται .

Τελικά, ο McNutt ανακάλυψε ότι είχε έλξη προς άτομα του ιδίου φύλου και άρχισε να εντάσσεται στην ομοφυλοφιλική κοινότητα. Αλλά η σκληρότητα δεν σταμάτησε εκεί, είπε. «Αν δεν είσαι τέλειος, αν δεν έχεις τέλειο σώμα χωρίς κανένα λίπος και βλέμμα όπως ο Justin Timberlake, σε αποφεύγουν εντελώς στην ομοφυλοφιλική κοινότητα».

Και συνέχισε: «Οι ‘βασιλιάδες’ και οι rockstars στην ομοφυλοφιλική κοινότητα είναι οι ‘drag queens’. Έτσι, προκειμένου να γίνει αποδεκτός, ο McNutt αποφάσισε να ακολουθήσει αυτό το ρεύμα, δημιουργώντας το alter ego του, την “Coma”.

Ντυμένος γυναίκα, έβαζε κραγιόν και eyeliner. Αλλά φορούσε επίσης λευκούς φακούς επαφής για να φαίνεται πιο δαιμονικός. «Ήθελα να είμαι σατανικός», εξήγησε.

«Αποφάσισα ότι επρόκειτο να γίνω μια σκοτεινή drag queen, κάτι τρομακτικό, κάνοντας σεξ με πλαστά πτώματα επί σκηνής, ξεκολλώντας κεφαλάκια μωρών και κοροϊδεύοντας το όνομα του Ιησού Χριστού», πρόσθεσε .

Σε αυτό το σημείο στη ζωή του, ο McNutt είπε ότι αισθάνθηκε σαν να είχε φτάσει ξαφνικά σε μια θεαματική επιτυχία, επειδή εμφανίζονταν με διασημότητες σε όλη τη χώρα. Αλλά ακόμη και ως "rockstar στην ομοφυλοφιλική κοινότητα", ήταν πάλι, μόνος.

«Κανείς δεν ενδιαφερόταν για μένα, ούτε ως Trace, ούτε ακόμη και ως Coma, κανείς δεν ενδιαφέρονταν πραγματικά για μένα», είπε. Στη μοναξιά του, άρχιζε να εθίζεται στην κοκαΐνη, έκανε σεξ έως και "20 άτομα σε μία μέρα" και προσπάθησε να αυτοκτονήσει επτά φορές.

Ο McNutt είχε γίνει ένας σεξομανής, εξαρτημένος από την κοκαΐνη και είχε μολυνθεί με AIDS.

Μετά την τελευταία απόπειρα αυτοκτονίας του, ένας γιατρός ανακάλυψε ότι ήταν θετικός στον ιό HIV, είχε AIDS και ήταν σχεδόν στο σημείο του θανάτου από μια σπάνια μορφή καρκίνου. Μετά από μια ιδιαίτερη προσπάθεια θεραπείας, ο McNutt είπε ότι θεραπεύτηκε και ελευθερώθηκε.

«Όλοι οι gay φίλοι μου στην ομοφυλοφιλική κοινότητα που με αγάπησαν ως Coma, όταν περνούσα δύσκολες στιγμές, κανείς δεν ήταν εκεί - δεν νοιάζονταν καθόλου», θυμάται. Κατά τη διάρκεια της αποκατάστασής του, ζούσε σε ένα σπίτι μιας ομάδας με άτομα θετικά στο HIV και ελάμβανε επιδόματα αναπηρίας από την κυβέρνηση.

Κάποια στιγμή, ο McNutt μπήκε σε μια εκκλησία στην Φλόριντα, μια Κυριακή πρωί «με ροζ lip gloss», όπως θυμάται. Οι άνθρωποι της εκκλησίας τον υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες και τελικά άρχισε να δημιουργεί υγιείς σχέσεις με τους άνδρες χωρίς καμία σεξουαλική ένταση.

Είπε, επίσης, στο CP ότι μαζί με την πνευματική θεραπεία που έλαβε, θεραπεύτηκε και σωματικά και δεν έχει πλέον τον ιό HIV ή AIDS.

«Δεν μπορούσαν να βρουν καν τον ιό, ακόμη και στο αίμα μου», εξήγησε . «Πιστεύω ότι είναι η χάρη του Θεού που με κρατάει υγιή και η σύγχρονη ιατρική παίζει επίσης ένα ρόλο».

Έχοντας βρει μια νέα ζωή, ο McNutt είπε ότι θεωρούσε ότι είχε ξεμπερδέψει με την gay κοινότητα, αλλά η gay κοινότητα δεν είχε ξεμπερδέψει μαζί του.

«Έλαβα απειλές θανάτου», θυμάται. «Κάποιος μου είπε ότι επρόκειτο να βάλει μια σφαίρα στο μυαλό μου, γιατί ήμουν προδότης για τους ανθρώπους μου».

Η πρώην drag queen, είπε ότι παρά τα κακά που βίωσε, εξακολουθεί να πιστεύει στην κυριαρχία του Θεού.

Πιστεύει ότι δεν ήταν ο Θεός που προκάλεσε όλα αυτά τα πράγματα στην ζωή του, αλλά Εκείνος τα επέτρεψε, έτσι ώστε να μπορεί να μιλήσει για τη ζωή του σε άλλους και «να δώσει ελπίδα στους ανθρώπους που παλεύουν με τη σεξουαλικότητά τους».

Σύμφωνα με τον McNutt, οι Χριστιανοί πρέπει να βελτιώσουν το πλησίασμά τους στους ομοφυλόφιλους και να προσπαθήσουν συντονισμένα να μεταδώσουν το Ευαγγέλιο στην ομοφυλοφιλική κοινότητα.

«Η εκκλησία δεν έχει κάνει καλά τη δουλειά της στο άνοιγμα προς την ομοφυλοφιλική κοινότητα», λέει, προτρέποντας τις εκκλησίες να ξεκινήσουν εκστρατείες προς τους ομοφυλόφιλους.

Και παρόλο που ο ίδιος συνεχίζει να αγωνίζεται με την έλξη προς το ίδιο φύλο, λέει ότι δεν έχει υποβληθεί σε κάποια ειδική θεραπεία για να γίνει από γκέι ‘straight’, αλλά δέχεται συμβουλές από ποιμένες και συμβούλους για να τον βοηθήσουν να επουλωθούν οι πληγές του που τον οδήγησαν να αναπτύξει τα ομοφυλοφιλικά συναισθήματά του.

«Πιστεύω ότι το αντίθετο της ομοφυλοφιλίας δεν είναι ετεροφυλοφιλία, αλλά η αγιότητα», εξήγησε. «Δεν προσδιορίζω πια τον εαυτό μου ως ομοφυλόφιλο. Αλλά ως παιδί του Θεού».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θεραπεύθηκε από το AIDS;;;!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ χαρμόσινη είδηση.
Και πολύ ενθαρρυντική.
Ο Θεός να τον έχει πάντα καλά, να βοηθάει και άλλους ανθρώπους.