Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Maximilian Kolbe: Ο Ελευθεροτεκτονισμός δρα για λογαριασμό του Διεθνούς Σιωνισμού




Maximilian Kolbe, 1894-1941, ήταν ένας Πολωνός Φραγκισκανός μοναχός που δολοφονήθηκε στο Άουσβιτς, καθώς προσφέρθηκε εθελοντικά να πεθάνει στη θέση ενός κρατούμενου.
Το ιστορικό: Μετά το ξέσπασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και την εισβολή των Γερμανών στη Πολωνία, ο Kolbe έδωσε στέγη σε πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων σε 2.000 Εβραίους, τους οποίους έκρυψε στο μοναστήρι του στο Niepokalanów. Στις 17 Φεβρουαρίου 1941, συνελήφθη από τη Γκεστάπο και στις 28 Μαΐου, μεταφέρθηκε στο Άουσβιτς. Στα τέλη του Ιουλίου του 1941, τρεις κρατούμενοι εξαφανίστηκαν από το στρατόπεδο και ο αναπληρωτής διοικητής του στρατοπέδου Karl Fritzsch, πήρε 10 άνδρες για να τους οδηγήσει σε ένα υπόγειο καταφύγιο, όπου θα πέθαιναν από την πείνα, προκειμένου να αποτρέψει και άλλες προσπάθειες απόδρασης. Όταν ένα από τα επιλεγμένα άτομα, ο Franciszek Gajowniczek, άρχιζε να φωνάζει, «Η γυναίκα μου! Τα παιδιά μου!», ο Kolbe προσφέρθηκε να πάρει τη θέση του. Ο Franciszek Gajowniczek (1901 – 1995), ήταν λοχίας του Πολωνικού στρατού και σύμφωνα με αρκετές πληροφορίες ήταν εβραϊκής καταγωγής.
Οι φρουροί έδωσαν στον Kolbe μια θανατηφόρο ένεση με καρβολικό οξύ. Κάποιοι που ήταν παρόντες είπαν ότι ο σήκωσε το αριστερό του χέρι και ήρεμα περίμενε για την ένεση. Αποτεφρώθηκε στις 15 Αυγούστου, την ημέρα της γιορτής της Κοίμησης της Θεοτόκου. Ο Kolbe αγιοποιήθηκε από την καθολική εκκλησία το 1982. Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β' τον χαρακτήρισε "πολιούχο του δύσκολου αιώνα μας".
Ο Kolbe σπούδασε φιλοσοφία, θεολογία, μαθηματικά και φυσική. Είχε διδακτορικό στη φιλοσοφία και στη θεολογία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, είδε τις έντονες διαδηλώσεις κατά του Πάπα στη Ρώμη, κατά τη διάρκεια μιας επετείου, από τους Ελευθεροτέκτονες. Σύμφωνα με τον Kolbe, «Τοποθέτησαν κάτω από τα παράθυρα του Βατικανού ένα ομοίωμα του αρχάγγελου Μιχαήλ ξαπλωμένο κάτω από τα πόδια του θριαμβευτή Εωσφόρου. Παράλληλα, μοίρασαν αμέτρητα φυλλάδια, στα οποία έκαναν σφοδρή επίθεση στον Πάπα». Το γεγονός αυτό ενέπνευσε τον Kolbe να οργανώσει μια πολιτοφυλακή, που ονόμασε ‘Immaculata’, ή ‘Στρατό της Μαρίας’, με αποστολή τη μεταστροφή των εχθρών της καθολικής εκκλησίας και ειδικά των μασόνων, για τους οποίους είχε ειδική προσευχή.
Ο Kolbe κατηγορήθηκε για «αντισημιτισμό», επειδή στην εφημερίδα που εξέδιδε το μοναστήρι του, την ‘Mały Dziennik, υπήρχαν αναφορές για την ύπαρξη μας σιωνιστικής συνωμοσίας που θέλει την παγκόσμια κυριαρχία. Οι κατηγορίες για «αντισημιτισμό» έρχονταν όμως, σε αντίθεση με το γεγονός ότι ο Kolbe προστάτεψε Εβραίους πρόσφυγες κατά τη διάρκεια του πολέμου!
Σκεφτείτε, ότι πριν λίγες ημέρες ένας Ιταλός πολιτικός δικάστηκε για «υποκίνηση ρατσισμού», επειδή είπε ότι «η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται στα χέρια των Εβραιο-Μασόνων». Εάν λοιπόν ζούσε σήμερα ο Kolbe, θα δικαζόταν για «ρατσισμό» και «αντισημιτισμό», ένας άνθρωπος που έκρυψε 2.000 Εβραίους και έδωσε την ζωή του για έναν συνάνθρωπό του Εβραίο! Αυτή είναι παραφροσύνη της μαύρης εποχής μας…]
KOLBE: FREEMASONRY IS A JEWISH PROXY
Snippits and Snappits / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Η ανθρωπότητα είναι υπό τεκτονικό έλεγχο και δεν το βλέπει. Ολόκληρη η ανθρωπότητα ελέγχεται από μια σατανική αίρεση, τον Ελευθεροτεκτονισμό, ο οποίος σπανίως αναφέρεται στον δημόσιο διάλογο. Αυτή η λατρεία έχει χειραγωγήσει τα πολιτικά γεγονότα και την κουλτούρα για περισσότερα από 200 χρόνια. Η «ελευθερία» μας είναι μια ψευδαίσθηση που καλλιεργείται από τα μέσα ενημέρωσής τους, ενώ οι πολιτικοί ηγέτες δεν είναι τίποτα άλλο από μαριονέτες, πιόνια που τους κινούν άλλοι στο σκοτάδι.

Ο Maximilian Kolbe ήταν γνώστης των θεμάτων του Τεκτονισμού. Παρακάτω είναι τα ανατριχιαστικά συμπεράσματά του που συνοψίζονται σε ένα δοκίμιο από τον π. Antonio di Monda.


Ο Ελευθεροτεκτονισμός είναι μια μυστική κοινωνία, που διαμορφώθηκε σε μεγάλο βαθμό από Εβραίους, οργανώθηκε και ιδρύθηκε από "ελεύθερους σκεπτόμενους" Άγγλους στο Λονδίνο το έτος 1717. Ένας από τους σκοπούς του είναι η συνολική εκκαθάριση του υπερφυσικού και η καταστροφή όλων των θρησκειών, ιδιαίτερα της χριστιανικής Εκκλησίας.

Χαρακτηρίζεται από ένα θανάσιμο μίσος για την Εκκλησία. Είναι δηλωμένοι εχθροί του υπερφυσικού, της ηθικής και όλων των θρησκειών. Και εξηγεί ο π. Kolbe: "Ο Τεκτονισμός μολύνει το σχολείο, την τέχνη, το θέατρο, τον κινηματογράφο και τη λογοτεχνία με την ειδωλολατρία".

Ο Ελευθεροτεκτονισμός καλλιεργεί έναν αυθεντικό σατανισμό, δηλαδή ασκεί τη λατρεία του Σατανά, ακόμη και αν το χαρακτηρίζει αυτό ως ένα από τα «παραμύθια» που εφευρέθηκαν από αντι-μασονικές ομάδες, για να συκοφαντήσουν μια "αθώα και ειλικρινή οργάνωση".
Εκτός από την κυριαρχία τους πάνω στον κόσμο, οι Ελευθεροτέκτονες είναι οι συγγραφείς όλων των πολιτικών κινημάτων, των αναταραχών και των σημαντικότερων επαναστάσεων στην ιστορία :

«Από το εργαστήρι τους», λέει ο π. Kolbe, «αναδύθηκε η Γαλλική Επανάσταση, όλη η σειρά των επαναστάσεων του 1789-1815, καθώς επίσης και οι παγκόσμιοι πόλεμοι.
Ο Βολαταίρος, ο D' Alembert, ο Rousseau, ο Diderot, ο Choiseul, ο Pombal, ο Aralda, ο Tanucci, ο Hangwitz, ο Byron, ο Mazzini, ο Palmerston, ο Garibaldi και άλλοι εργάστηκαν υπό την καθοδήγησή τους [ ... ] . . Οι Ελευθεροτέκτονες τους βάζουν όλους σε ένα βάθρο ...».

Ο Ελευθεροτεκτονισμός είναι μία «ένωση που σχηματίστηκε, ως επί το πλείστον, από Εβραίους. Το πνεύμα του Τεκτονισμού είναι σίγουρα εβραϊκό :
"Οι συνδέσεις (μεταξύ Τεκτονισμού και Ιουδαϊσμού) είναι πολύ πιο οικείες από ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε ... το πνεύμα του Τεκτονισμού είναι εκείνο του Ιουδαϊσμού στις πιο θεμελιώδεις πεποιθήσεις του, οι ιδέες του είναι ιουδαϊκές, η γλώσσα του είναι εβραϊκή, η οργάνωσή του είναι σχεδόν εβραϊκή. Κάθε φορά που πλησιάζω τα άδυτα του Ελευθεροτεκτονισμού, ακούω το όνομα του Σολομώντα, του Ναού του Χιράμ [ ... ], του Θεού του Αβραάμ".
Ο Ελευθεροτεκτονισμός προτείνει την εκκαθάριση του υπερφυσικού και κάθε θρησκείας. Ο Ελευθεροτεκτονισμός, στην πραγματικότητα, δεν βασίζεται μόνο στον πιο ολοκληρωμένο και ριζοσπαστικό νατουραλισμό, αλλά απορρίπτει κάθε υπερφυσικό.

Η ίδια η ουσία του Τεκτονισμού, τουλάχιστον, για παράδειγμα, ο ιταλικός, είναι ο νατουραλισμός, ως εκ τούτου μια λατρεία, ειδωλολατρία του ανθρώπινου λόγου και μια λατρεία της απεριόριστης ελευθερίας, αδέσμευτης από οποιοδήποτε νόμο. Ένας ολοκληρωμένος υλισμός, παρά τις πιο αόριστες δηλώσεις περί Θεού, ψυχής κλπ.

"Ο Νέος Τεκτονισμός (μετά από το 1717) γίνεται μαχητικός στην υπηρεσία και την υπεράσπιση της νατουραλιστικής θρησκείας, μιας νέας θρησκείας της ανθρωπότητας που καταπνίγει και καταστρέφει όλες τις μορφές του υπερφυσικού".

Ο Ελευθεροτεκτονισμός είναι ο εχθρός κάθε ηθικής. Και ως εκ τούτου ενισχύει την διόγκωση της φιλαυτίας, ακόμη και αν όλα έξυπνα συγκαλύπτονται υπό το πρόσχημα της φιλανθρωπίας.

Έτσι ακούγεται, για παράδειγμα, ο όρκος του 3ου βαθμού του Τεκτονισμού να ενισχύει ξεδιάντροπα τις απολαύσεις του σεξ , ειδωλοποιώντας τη γενεσιουργό του δύναμη, χωρίς αυτοσυγκράτηση και διακριτικότητα. Στην πραγματικότητα, το μοντέλο της κοινωνίας σήμερα βασίζεται στον ηδονισμό ...

Ο Ελευθεροτεκτονισμός έχει κάνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα, προκαλώντας πολέμους, επαναστάσεις και εξεγέρσεις κάθε είδους : «Ο Ελευθεροτεκτονισμός χρηματοδότησε και υποστήριξε την ρωσική κομμουνιστική επανάσταση του 1905, το 1918 χρηματοδότησε τον Κομμουνιστή (Εβραίο) Μπέλα Κουν στην Ουγγαρία και τον "Αδελφό" Edouard Benes στην Τσεχοσλοβακία το 1936. Το 1945, οι ΗΠΑ και τα συμμαχικά στρατεύματα θα μπορούσαν εύκολα να καταλάβουν, και μάλιστα το είχαν ήδη κάνει, τα εδάφη της «Αυστρίας, της Τσεχοσλοβακίας και της Ουγγαρίας, αλλά για να τιμήσουν τις συμφωνίες της Γιάλτας ο μασόνος Τσόρτσιλ και ο μασόνος Ρούσβελτ άφησαν ελεύθερο το πεδίο στον Στάλιν».

Προϊόν επιρροής του Τεκτονισμού πάνω στην καθολική εκκλησία, μέσω της εισόδου του ‘προοδευτισμού’, είναι η Β' Βατικάνειος Σύνοδος (‘Vatican II’, που μεταξύ άλλων, προώθησε τα «οράματα» του οικουμενισμού και «επανακαθόρισε» τις σχέσεις της καθολικής εκκλησίας με τους Εβραίους – βλ. εδώ), ενώ και η Ιταλική ενοποίηση (Risorgimento), τον 19ο αιώνα, ήταν έργο του Ελευθεροτεκτονισμού.
Ο π. Kolbe γράφει επίσης, ότι υπάρχει «Τεκτονισμός εντός του Τεκτονισμού». Οι Ελευθεροτέκτονες στην πραγματικότητα ελέγχονται από άλλους.

«Τα εξωτερικά ενδύματα είναι οι λεγόμενοι “μπλε Τέκτονες”, ενώ οι λεγόμενοι “κόκκινοι” είναι ένας μικρός αριθμός ανθρώπων, κυρίως Εβραίοι, οι οποίοι, με πλήρη επίγνωση των σκοπών τους, διευθύνουν όλη την μεγάλη λειτουργία της "φωτισμένης" μασονικής οργάνωσης».

Αυτοί οι ηγέτες είναι άγνωστοι και ενεργούν πάντοτε στα κρυφά, καθιστώντας αδύνατη την αντιπολίτευση. Είναι αυτοί που συντάσσουν τα σχέδια δράσης. Εξ ου και η «ταύτιση μεταξύ Τεκτονισμού και Ιουδαϊσμού.

Αυτό που αντικατοπτρίζεται εύγλωττα στα περίφημα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών ... η προώθηση μιας «παγκόσμιας επανάστασης, η οποία τελικά θα οδηγήσει σε έναν κόσμο που θα είναι υπό την κυριαρχία των Εβραίων, «δεν είναι ένας μύθος».

Ο π. Kolbe γράφει :
"Μπορούμε να προσδιορίσουμε με ασφάλεια μια εγκληματική μαφία που ονομάζεται "Ελευθεροτεκτονισμός". Το χέρι που κινεί όλα αυτά προς ένα σαφή και συγκεκριμένο στόχο που δεν είναι άλλος παρά ο «διεθνής σιωνισμός», καθώς αρκετές μελέτες δείχνουν". 

«Με την πρώτη ματιά, λέει, μπορεί να φαίνεται υπερβολικός ο ισχυρισμός ότι ο κύριος, ο μεγαλύτερος και πιο ισχυρός εχθρός της Εκκλησίας είναι ο Τεκτονισμός. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια : Ο Ελευθεροτεκτονισμός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός. Στην πραγματικότητα, με τα πλοκάμια του να φθάνουν παντού, είναι σε θέση να επηρεάζει τα πάντα και τους πάντες. Μέσα στις τάξεις του, στην πραγματικότητα, υπάρχουν κυβερνήτες, υπουργοί, επιχειρηματίες, υψηλές προσωπικότητες, έτσι ώστε να μπορεί να επιβλέπει τα πάντα και παντού. Έχει άφθονα μέσα, έτσι ώστε να μπορεί να έχει στα χέρια του σχεδόν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης : ο κινηματογράφος, το θέατρο, η λογοτεχνία, η τέχνη, σε μεγάλο βαθμό οδηγούνται από το αόρατο χέρι του Τεκτονισμού».
Διάβασε:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

ΠΑΡΙΣ είπε...

Respect από την Κομοτηνή.

Ανώνυμος είπε...

....KAI Το ζεύγος Ομπάμα, γιόρτασε στον Λευκό Οίκο με κορυφαίους σιωνιστές την ανθελληνική-ρατσιστική Chanukkah.

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Με τη Chanukkah (Χανουκά) οι Εβραίοι σωβινιστές – ρατσιστές, γιορτάζουν τη γιορτή μίσους του «ανάμματος των φώτων» που γίνεται κάθε χρόνο επί 8 μέρες (οποτεδήποτε από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου του Γρηγοριανού ημερολογίου) σε ανάμνηση της εξέγερσης των Μακκαβαίων κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ Σελευκιδών. Με αυτόν τον πόλεμο, οι Εβραίοι ταλμουδιστές με συντονισμένες συνομωτικές κινήσεις, κατέσφαξαν και κατέστρεψαν τον Ελληνισμό της Ιουδαίας τον 2ο μ.Χ. αιώνα. Είναι η κορυφαία γιορτή ανθελληνικού ρατσιστικού μίσους των Εβραίων.

Περισσότερα εδώ:
http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/43015