Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Η Coca - Cola λανσάρει διαφημίσεις που απεικονίζουν «γάμο» ομοφυλόφιλων ως αντίδοτο στο «μίσος» (video)Η Coca - Cola έχει ξεκινήσει μια σειρά από τηλεοπτικές διαφημίσεις σε τέσσερις χώρες που απεικονίζουν σχέσεις ατόμων του ίδιου φύλου ως αντίβαρο για στο "μίσος".

Ως μέρος της καμπάνιας “Reasons to Believe”, η Coca - Cola έχει κυκλοφορήσει τέσσερα διαφημιστικά για το κοινό στην Ιρλανδία, την Ολλανδία, την Νορβηγία και την Μ. Βρετανία. Όλα εκτός από το ιρλανδικό διαφημιστικό, δείχνουν δύο άνδρες να κρατούν τα χέρια τους σε μια σκηνή που φαίνεται να είναι το τέλος μιας τελετής "γάμου" ατόμων του ίδιου φύλου.

Οι διαφημίσεις αποτελούνται από εναλλασσόμενες θετικές και αρνητικές εικόνες, με αποκορύφωμα το πώς η ζωή είναι καλύτερη με μια κόκα κόλα. Ένας άνθρωπος φαίνεται να παίζει με μια γάτα, ένας άλλος φαίνεται να γλιστράει από σκαλοπάτια και άλλοι άνθρωποι φαίνονται σε αθλητικές εκδηλώσεις, να συγκεντρώνουν χρήματα για μια θεραπεία και άλλες κοινές καταστάσεις.

Στις διαφημίσεις που δείχνουν δύο άνδρες μετά την τελετή, ακολουθεί μια σκηνή όπου ένα αυτοκίνητο δέχεται κλωτσιές από άγνωστους ανθρώπους. Σύμφωνα με το κείμενο στην οθόνη της διαφήμισης, "Για κάθε επίδειξη μίσους ... υπάρχουν 5.000 γιορτές αγάπης".

Δείτε το video:


Η Monica Cole, διευθύντρια του OneMillionMoms.com, είπε στο LifeSiteNews.com ότι η Coca - Cola «θα πρέπει να παραμείνει ουδέτερη στον πολιτιστικό πόλεμο και δεν πρέπει να υποκύψει στην πολιτική ορθότητα, αλλιώς διατρέχει τον κίνδυνο να χάσει πιστούς πελάτες».

Η Coca - Cola είναι ένας από τους παλιούς υποστηρικτές του «γάμου» ατόμων του ιδίου φύλου και τακτικός χορηγός της Παρέλασης «Υπερηφάνειας» της Νέας Υόρκης.Ομοφυλόφιλοι διαμαρτυρήθηκαν ότι στην ιρλανδέζικη διαφήμιση η σκηνή του «γάμου», που σύμφωνα με το ομοφυλοφιλικό περιοδικό EILE, είναι από αυστραλιανή αστική τελετή ένωσης, η τελετή του ζευγαριού των ομοφυλόφιλων αντικαταστάθηκε με τελετή γάμου διαφυλετικού ζευγαριού και ότι αυτό είναι μια πράξη δειλίας από την πλευρά της εταιρείας.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

ΒΕ.Λ. είπε...

SkyWatcher...

Πόσος εμετός ακόμη...
Βλέπεις τι ωραία πλανά την οικουμένη ο Σατανάς;-όχι με το φόβο-αλλά με την «αγάπη»(ασέλγεια-βδέλυγμα-ακαθαρσία).
Ελπίζω να μην αξιωθούμε να δούμε την αντίστοιχη διαφήμιση του μέλλοντος, οπου θα πηγαίνουν χέρι-χέρι 60χρονος και 10χρονη.
Ή γυναίκα, χέρι-πόδι με κάποιο κτήνος της φύσης.
Δεν θα την αντέξουμε τόση «αγάπη» και τόσα υπ-ανθρώπινα «δικαιώματα».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΡΑΣΙΩΤΗ είπε...

αν δεν κανω λαθος μετα τη σκηνη με το "γαμο" του ομοφιλοφυλου ζευγαριου εδειξε εναν ιερεα που γκρεμοτσακιζεται απο ενα σκαλοπατι. αυτο ανηκει στις πραξεις αγαπης η μισους της διαφημισης?