Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Σε ολόκληρο τον κόσμο οι άνθρωποι ζητούν αυστηρότερα μέτρα για την μετανάστευση (έρευνα)



Από τον πρώτο κόσμο έως τον τρίτο κόσμο, οι άνθρωποι θέλουν συντριπτικά ισχυρότερα σύνορα.

Πηγή: World Publics Welcome Global Trade— But Not Immigration: 47-Nation Pew Global Attitudes Survey, (Ο Κόσμος Καλωσορίζει το Παγκόσμιο Εμπόριο - αλλά όχι την Μετανάστευση: Παγκόσμια Έρευνα σε 47 Έθνη, Pew Research, 4 Οκτωβρίου 2007.

Μπορείτε να δείτε ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζητούν ενίσχυση των ελέγχων της μετανάστευσης. Οι μόνες ανωμαλίες που παρατηρούνται είναι η Νότια Κορέα, η οποία χωρίστηκε από τον εμφύλιο πόλεμο, και τα κατεχόμενα από το Ισραήλ Παλαιστινιακά Εδάφη. Έτσι, όταν μιλούν για μείωση των περιορισμών μιλούν για πολύ ειδικές κατηγορίες ανθρώπους. Δεν μιλάνε ότι θέλουν να έρθει όλος ο κόσμος.

Οι μόνες άλλες χώρες που λιγότερο από το ήμισυ των ανθρώπων είπε ότι ήθελαν περισσότερους περιορισμούς και έλεγχο είναι η Ιαπωνία. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η Ιαπωνία είναι ήδη πολύ αυστηρή σε σύγκριση με ένα μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου. Οι Ιάπωνες ίσως έχουν ψηφίσει επειδή είναι ικανοποιημένοι με το status quo.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: