Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Βουλευτές του Jobbik πέταξαν τις σημαίες της ΕΕ έξω από το παράθυρο του ουγγρικού κοινοβουλίου


Βουλευτές του Jobbik, (3ου κόμματος στην Ουγγαρία) σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι οι ξένοι μπορούν να αγοράσουν ακίνητα στην Ουγγαρία και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση γενικότερα, άρπαξαν τις σημαίες της ΕΕ και τις πέταξαν έξω από το παράθυρο του κτιρίου του ουγγρικού κοινοβουλίου.

 
 
Ο βουλευτής Tamás Gaudi - Nagy δήλωσε ότι με την ψήφιση των νόμων οι οποίοι επιτρέπουν στους ξένους την αγορά γης, το έθνος της Ουγγαρίας γίνεται θήραμα ξένων δυνάμεων. Αποκάλεσε τις σημαίες της ΕΕ «σύμβολο της αποικιοκρατίας» και είπε ότι δεν έχουν καμία θέση στην Εθνοσυνέλευση της Ουγγαρίας.


Σχ. ΚΟ: Πόσες φορές έχουμε δει τέτοιες κινήσεις στην Ελλάδα; Η δύναμη μιας τέτοιας συμβολικής πράξης είναι μεγαλύτερη από δέκα χιλιάδες ομιλίες κατά της ΕΕ. Σημειώστε ότι ενώ η χώρα μας είναι υπόδουλη σε ξένους εξουσιαστές και το σχέδιο των γραφειοκρατών των Βρυξελλών είναι η δημιουργία του Ευρωπαϊκού υπερκράτους και ο υποβιβασμός των εθνικών κυβερνήσεων, διάφοροι «αντιεξουσιαστές» επιδίδονται στο κάψιμο της ελληνικής σημαίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγα χρόνια, στις 10 Οκτωβρίου 2007, στο ξενοδοχείο Hilton στο Τελ Αβίβ, ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Σίμον Πέρες, είχε κάνει μια απίστευτη δήλωση, όπου με εμφανή κομπορρημοσύνη είχε πει : «Αγοράζουμε το Μανχάταν, την Ουγγαρία,  την Ρουμανία, την Πολωνία».


Επίσης, το 2012 οι βουλευτές του Jobbik*, Levente Muranyi και Elod Novak είχαν κατεβάσει την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το Κτίριο Γραφείων των Αντιπροσώπων στη Βουδαπέστη. Το κτίριο στεγάζει τα πολιτικά κόμματα και τους εκπροσώπους τους και ανήκει στο κράτος.

Πριν κατεβάσει τη σημαία της ΕΕ ο Elod Novak, σημείωσε ότι το 2004 πέρασε ένας νόμος που κατέστησε υποχρεωτικό για όλους τους δημόσιους οργανισμούς, εκτός από το κτίριο του Κοινοβουλίου, να αναρτάται στα κτίριά τους η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
                                          *Περί Jobbik
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

4 σχόλια:

ΠΑΡΙΣ είπε...

http://en.wikipedia.org/wiki/Strasbourg_massacre γράψε και τίποτα γι αυτήν την ημέρα μνήμης. Πετούσαν ή όχι μολυσμένα ποντίκια οι Εβραίοι στο Στρασβούργο.

sapphire είπε...

Το jobbik είναι ή όχι ένα παντουρανικό ανθελληνικό κόμμα με έντονη μάλιστα ανθελληνική δράση ειδικά για το κυπριακό και υποστηρίζει με τρελό τρόμο κάθε τουρκικό έγκλημα στα πλαίσια του παντουρανισμού;για να τα λέμε όλα...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς το jobbik είναι ένα κόμμα το οποίο αντλεί την ιδεολογία του από τον Παντουρανισμό και φυσικά ουδεμία σχέση μπορεί έχει με τα υπόλοιπα Εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης. Αυτοί θεωρούν τον εαυτό τους απόγονο του Αττίλα...

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΑ πρέπει να κινηθεί πιο δυναμικά κατά της ΕΕ