Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΙΡΑΚ: Ύστερα από συνεχείς βιασμούς χριστιανών γυναικών από μουσουλμάνους, 600 χριστιανοί παίρνουν τα όπλα για να αντισταθούν στους τζιχαντιστές

Μετά από απανωτούς βιασμούς χριστιανών γυναικών στο Ιράκ, 600 Χριστιανοί στο Ιράκ έχουν τώρα πάρει τα όπλα για να κάνουν μια τελευταία αντίσταση εναντίον των μουσουλμάνων τζιχαντιστών, μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS, στα σύνορα του χριστιανικού οικισμού στις παρυφές της Bartella της Μοσούλης.

Αυτοί οι 600 χριστιανοί, έχουν διοικητή τον λοχαγό Firaz Jacob, χριστιανό πολεμιστή που έχει δηλώνει με ζήλο:

«Στέκομαι εδώ περιμένοντας το πεπρωμένο μου ... Θα μείνουμε εδώ ό,τι και να γίνει ... Παρ’ όλες αυτές τις ένοπλες ομάδων που έχουμε δει, εμείς θα παραμείνουμε. Αγαπάμε τον χριστιανικό τρόπο ζωής μας, αγαπάμε τις εκκλησίες μας και την κοινότητά μας».

Η Bartella υποτίθεται ότι έπρεπε να προστατεύεται από την ιρακινή κυβέρνηση, αλλά οι κυβερνητικοί στρατιώτες έφυγαν μπροστά στην ISIS, αφήνοντας τους Χριστιανούς να σηκώσουν το σταυρό και να ξεκινήσουν μια σταυροφορία για να κρατήσουν τους τζιχαντιστές μακριά από τα εδάφη τους.

Οι στρατιώτες της ιρακινής κυβέρνησης που επρόκειτο να προστατεύσουν αυτή την περιοχή το έβαλαν στα πόδια μπροστά στους ισλαμιστές εξτρεμιστές. Τώρα, είναι ο Bartella με τους 600 ελαφρά οπλισμένους χριστιανούς πολιτοφύλακες που προστατεύουν την περιοχή.

Παρακάτω ένα βίντεο που δείχνει την χριστιανική πολιτοφυλακή:


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Ελληνες ,αυτοί είναι πράγματι ήρωες και δέστε τους καλά . Δέστε το παιδί που είναι πίσω από τον πολεμιστή . Σκεφτείτε λίγο τι μέλλον μπορεί να τον περιμένει όταν και η τελευταία σφάιρα από το όπλο του χαθεί στη μάχη . Να παρακλάτε μην βρεθείτε εσείς και τα παιδιά σας σε αυτή τη στιγμή .Μπράβο στους 600 πολεμιστές , κρίμα για την δική μας αποβλάκωση .

Ανώνυμος είπε...

Μονο προσευχη αδελφοι μου!Τι πραγματα ειναι αυτα;;;;

ΒΕ.Λ. είπε...

Προς Ανώνυμο 12:34

Οι άνθρωποι δεν υπερασπίζονται με τα όπλα την πίστη τους στον Χριστό. Ο Θεός δεν χρειάζεται μαχητές σταυροφόρους.
Ωστόσο, εδώ συζητάμε για υπεράσπιση πατρίδας, εδάφους, γυναικών, παιδιών, οικογενειών, σπιτικών απο αφιονισμένους αιμοδιψείς. Οπωσδήποτε θα πάρουν τα όπλα, όπως έκαναν και οι δικοί μας πρόγονοι.