Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

ΗΠΑ: «Οι Εβραίοι αγαπούν τους Εβραίους, οι Χριστιανοί αγαπούν τους Εβραίους και οι Εβραίοι μισούν τους Χριστιανούς περισσότερο από τους Μουσουλμάνους», δείχνει έρευνα


Προς έκπληξη πολλών Χριστιανών στις ΗΠΑ, οι περισσότεροι Εβραίοι στην πραγματικότητα μισούν τους Χριστιανούς περισσότερο από τους Μουσουλμάνους.

Το ίδρυμα Pew Foundation μόλις κυκλοφόρησε τα αποτελέσματα μιας μελέτης για την στάση απέναντι στις διάφορες θρησκευτικές ομάδες. Βασίστηκε σε απαντήσεις σε αυτή την ψηφοφορία όπου οι άνθρωποι βαθμολογούν τις θρησκευτικές ομάδες σε κλίμακα από 0 έως το 100, όπου το 0 αντανακλά την πιο ‘κρύα’, πιο αρνητική βαθμολογία και 100 την ‘θερμότερη’, την πιο θετική αξιολόγηση.

Η συνολική βαθμολογία για τους Εβραίους ήταν 63, λίγο πάνω από το 62 για τους Καθολικούς και 61 για τους Ευαγγελικούς Χριστιανούς. Η φιλο-σημιτική στάση των Αμερικανών είναι πιο ακραία από ό, τι πραγματικά φαίνεται με την πρώτη ματιά. Η Εβραία ανταποκρίτρια Emma Green της ‘Atlantic’ έγραψε:

Οι ερευνητές επεσήμαναν, ότι οι ερωτηθέντες ήταν πολύ πιο πιθανό να αναφέρουν το αίσθημα "θερμά" προς την θρησκευτική ομάδα στην οποία ανήκουν. Οι Καθολικοί αισθάνονταν έτσι για τους άλλους Καθολικούς, οι Ευαγγελικοί ήταν ενθουσιώδεις για του Ευαγγελικούς, κλπ.. Από όλες τις ομάδες στην έρευνα, οι Εβραίοι αισθάνθηκαν πιο πιστοί στην δική τους φυλή. Ο όρος "ζεστά" στην βαθμολογία για τους άλλους Εβραίους ήταν "89" στα 100, που μεταφράζεται "είμαστε εντελώς φοβεροί τύποι" στις αξιολογήσεις της κλίμακας Pew.

Έτσι, οι σχετικά υψηλά αξιολογήσεις των Καθολικών και των Ευαγγελικών είναι σε μεγάλο βαθμό μια αντανάκλαση του μεριδίου τους του πληθυσμού, η οποία είναι 25% ή περισσότερο το καθένα.
Η εβραϊκή βαθμολογία οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, σε βαθμολογία από μη Εβραίους. Ιδίως, οι Ευαγγελικοί είναι απλά τρελοί για τους Εβραίους, βαθμολογώντας τους με την πιο υψηλή βαθμολογία από ό, τι οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Πάντως, αυτό απέχει πολύ από μια «αμοιβαία αγάπη», καθώς οι Εβραίοι βαθμολογούν τους Ευαγγελικούς ΚΑΤΩ από κάθε άλλη ομάδα, χαμηλότερα ακόμα και από τους περιφρονημένους Μουσουλμάνους!

Αυτό δείχνει την ανοησία του ‘χριστιανικού Σιωνισμού’, που αποτελεί απλά ένα όχημα με το οποίο χειραγωγούνται οι Χριστιανοί στο να έχουν τους ίδιους στόχους με τους Εβραίους, πολλές φορές συχνά εις βάρος των χριστιανικών συμφερόντων.

Η έρευνα επισημαίνει επίσης, ότι οι Εβραίοι είναι πολύ πιο δημοφιλείς μεταξύ των Λευκών παρά των ισπανόφωνων.

Αυτό δείχνει και το μέγεθος της προπαγάνδας πλύσης εγκεφάλου περί «ρατσισμού» που προορίζεται μόνο για τους Λευκούς.

(Δείτε το πλήρες κείμενο της έκθεσης εδώ). 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή – το είδα εδώ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...και τι να σχολιασω τοτε,την αγαπη μου στους εβραιους που ειναι η αιτια ολων των κακων του συμπαντος...!!!!

Ανώνυμος είπε...

Β.ΝΤΡΙΤΣΑΣ / 22.7.2014
Μη μας φαίνεται παράξενο ότι οι εβραίοι μισούν το χριστιανισμό. Πέραν του ότι σταύρωσαν τον Υιό του Θεού, εδώ και 2.000 χρόνια καταπολεμούν με μίσος το χριστιανισμό. Αυτοί είναι πίσω από όλες τις προσβολές κατά του χριστιανισμού. Το βιβλίο τους ταλμούδ, βρίθει από στίχους με θανάσιμα αναθέματα και μίσος κατά των χριστιανών. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι : Η εβραϊκή και η μουσουλμανική θρησκεία είναι από τις πιο φανατικές. Η μουσουλμανική ακόμη πιο πολύ. Οι μεν εβραίοι δικαιολογούν τον φανατισμό τους πίσω από το ''είναι ο περιούσιος λαός του Θεού'', τα μεν φανατισμένα κτήνη του ισλάμ πίσω από το ''αυτοί είναι οι πιστοί και όλοι άλλοι είναι άπιστοι''.

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Αν όλοι οι χριστιανοί φύγουν από τη γη οι άλλοι θα αγαπούν αλλήλους και θα ζούν ειρηνικά;

Αργυρώ είπε...

Καθόλου περίεργο που οι Εβραίοι μισούν τους χριστιανούς. Άλλωστε αυτοί είναι που κρύβονται πίσω από κάθε αντιχριστιανική ενέργεια, το περίεργο είναι που οι χριστιανοί αγαπούν τους Εβραίους.. μήπως ο ποιητής εννοεί τους προσκυνημένους μας ηγέτες;;Αυτοί όχι μόνο αγαπούν, αλλά είναι από μόνοι τους εβραίοι.