Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

«Η παιδοφιλία είναι φυσική και φυσιολογική για τους άνδρες», το θέμα διάσκεψης στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ!


Στην φωτο: Jimmy Savile, διάσημος στη Βρετανία παρουσιαστής ψυχαγωγικών προγραμμάτων για παιδιά και νέους στο BBC. Ο πολυβραβευμένος “Sir” Savile, είχε διαπράξει περισσότερα από 200 σεξουαλικά εγκλήματα, για περισσότερα από 50 χρόνια, με τα περισσότερα θύματά του να είναι ανήλικα παιδιά και έφηβοι. Ο Σάβιλ, ο οποίος πέθανε το 2011, όχι μόνο είχε κακοποιήσει πάνω από 1.000 παιδιά, αλλά ήταν και νεκρόφιλος.

Γράφει η Telegraph:

«Το παιδοφιλικό ενδιαφέρον είναι φυσικό και φυσιολογικό για τους άνδρες», έγραφε η παρουσίαση. «Τουλάχιστον μια σημαντική μειονότητα φυσιολογικών ανδρών θα ήθελαν να κάνουν σεξ με παιδιά ... Οι κανονικοί άνδρες διεγείρονται από παιδιά».

Ποιος τα λέει όλα αυτά; Μερικά κιτρινισμένα από τον χρόνο φυλλάδια από την δεκαετία του εβδομήντα ή του ογδόντα, από την εποχή των παιδόφιλων διασημοτήτων και της περίφημης PIE, της ‘Paedophile Information Exchange’, (βρετανικό ακτιβιστικό φιλο-παιδοφιλικό γκρουπ); Όχι. Ανώνυμοι σχολιαστές σε κάποια underground ιστοσελίδα; Όχι.

Η δήλωση ότι η παιδεραστία είναι κάτι "φυσιολογικό και φυσικό" δεν έγινε πριν από τρεις δεκαετίες, αλλά τον περασμένο Ιούλιο. Δεν έγινε κάπου ιδιωτικά, αλλά ακούστηκε ως ένας από τους κεντρικούς ισχυρισμούς μιας ακαδημαϊκής παρουσίασης, μετά από πρόσκληση των Οργανωτών, σε πολλούς από τους βασικούς εμπειρογνώμονες του συγκεκριμένου τομέα σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Cambridge.

Άλλες παρουσιάσεις αφορούσαν θέματα όπως «Απελευθερώνοντας τον παιδόφιλο: μια ανάλυση λόγου» και «Κίνδυνος και διαφορά:. Το διακύβευμα της hebephilia"

Hebephilia (‘εφηβο –φιλία’) είναι η σεξουαλική προτίμηση για τα παιδιά στην πρόωρη εφηβεία, συνήθως 11 έως 14 ετών.

Ένας άλλος συμμετέχων ήταν κάποιος Tom O' Carroll, με μακρά παιδοφιλική δράση, και εδώ και καιρό «ακτιβιστής» για τη νομιμοποίηση του σεξ με τα παιδιά και πρώην επικεφαλής της Paedophile Information Exchange. "Υπέροχα!" έγραψε στο blog του. «Ήταν λίγες σπάνιες ημέρες, που μπορούσα να αισθανθώ κάπως δημοφιλής!»

Η οπτική των περισσότερων, αν όχι όλων, των συντελεστών, εμφανίστηκε έντονα υπέρ της παιδοφιλίας. Τουλάχιστον δύο μέλη της PIE και ένα, ο Peter Righton (που ήταν - απίστευτο!- διευθυντής εκπαίδευσης στο Εθνικό Ινστιτούτο για την Κοινωνική Εργασία) καταδικάστηκε αργότερα για εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Αλλά το εκπληκτικό με το σήμερα, σχετικά με τις ‘Προοπτικές για την Παιδοφιλία’, (‘Perspectives on Paedophilia’) είναι ότι τουλάχιστον δύο από τους συνεισφέροντες είναι ακόμα ενεργά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και ασκούν επιρροή.

Ο Ken Plummer είναι ομότιμος καθηγητής κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Essex, όπου έχει ένα γραφείο και διδάσκει σε φοιτητές. «Η απομόνωση, το απόρρητο, η ενοχή και η αγωνία πολλών παιδόφιλων», έγραψε στο ‘Paedophilia Perspectives’ εγγενή στο φαινόμενο αλλά προέρχονται από την ακραία κοινωνική καταπίεση που παρουσιάζεται στις μειονότητες ...

«Λένε για τους παιδόφιλους ότι παρασέρνουν και βιάζουν παιδιά. Εκείνοι ξέρουν ότι οι εμπειρίες τους συχνά χαρακτηρίζονται από αγάπη και τρυφερότητα. Λένε ότι τα παιδιά είναι αγνά και αθώα, και στερούνται σεξουαλικότητας. Εκείνοι ξέρουν από την δική τους εμπειρία της παιδικής ηλικίας και από εκείνη των παιδιών που συναντούν ότι αυτό δεν συμβαίνει».

Όπως πρόσφατα, το 2012, ο καθηγητής Plummer (αριστερά) έγραψε στο προσωπικό του blog  ένα κεφάλαιο που έγραψε στο βιβλίο ‘Male Intergenerational Intimacy’, το 1991 : «Καθώς η ομοφυλοφιλία έχει γίνει ελαφρώς λιγότερο ανοικτή σε έναν διαρκή ηθικό πανικό, ο νέος παρίας, ο «παιδεραστής» έχει γίνει ο πιο πρόσφατος λαϊκός διάβολος», έγραψε.

Ο Plummer επιβεβαίωσε στην Sunday Telegraph ότι ήταν μέλος της PIE, προκειμένου να "διευκολύνει" την έρευνά του. Ωστόσο, δεν απάντησε όταν ρωτήθηκε αν εξακολουθεί να έχει τις απόψεις που εξέφρασε στη δεκαετία του ογδόντα και του ενενήντα.

Η πιο αμφιλεγόμενη από όλες ήταν η παρουσίαση από τον Philip Tromovitch, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Doshisha στην Ιαπωνία, που δήλωσε ότι η «πλειοψηφία των ανδρών είναι κατά πάσα πιθανότητα παιδόφιλοι και hebephiles» και ότι «το παιδοφιλικό ενδιαφέρον είναι φυσιολογικό και φυσικό στα αρσενικά».

Διάβασε:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καντε "γκουγκλ"
Πολυ οβρεο-πραμα.
Κουβεντα για τον παιδοφιλο πολωνο-εβραιο Πολανσκι. Παει ξεχαστηκε αυτος.
Υπεργηροι ομως, 90 ετων και ανω δικαζονται και καταδικαζονται για υποτιθεμενα εγκληματα του Χιτλερ κατα των οβριων....

Parliamentary pædophile scandal rocks Brittan, uh, Britain
| Wikipedia’s Brittan pædophile dossier says he was born to parents of Lithuanian Jewish descent, whatever that means| now see the Lord Janner case, below

Police Net Closes on Lord Janner: Police raid his offices in Parliament, seeking computer evidence re alleged child sex abuse claims of former top British Jew (and Irving-hater) Lord Janner
| Off the hook? Then miraculously for Janner the investigation is halted - The peer (unnamed here!) is declared too old, and “suffering from dementia” | But 93 year old Nazi war criminals are not so lucky

BBC latest on chairman of the Holocaust Education Trust, Lord Janner: | “Child sex abuse allegations” | Police raid his Hampstead home. His lawyer admits that Janner, long-term Board of British Jews president, is “assisting police” with inquiries | Police ignored reports of Janner’s quarter-century of sin

ΒΕ.Λ. είπε...

Περιμένω να ακούσω τους κίναιδους ακτιβιστές τί γνώμη έχουν για τη συγκεκριμένη «καταπιεσμένη» μειονότητα.
Επίσης, υπάρχει κάποιος «προοδευτικός» επιστήμονας με...φρύδια για να μας απαντήσει εαν είναι σύμπτωση ή όχι το γεγονός οτι η πλειοψηφία των παιδοβιαστών είναι και ομοφυλόφιλοι ταυτόχρονα;
Τέλος, ηχούν ήδη στα αυτιά μου οι νεοταξίτικοι όροι με τους οποίους θα ταμπελοποιηθούν όσοι αντιδράσουν και αντιταχθούν στις νέες «πολιτικά ορθές» ανωμαλίες, αφυσικότητες και αποστασίες απο Τον Νόμο Του Θεού:

«Παιδοφοβικός»
«Εφηβοφοβικός»

Eleana είπε...

Κοντολογίς, γονείς ό,τι κάνετε μόνοι σας. Εάν κάποιο τέτοιο τέρας πλησιάσει το παιδί σας αρπάξτε όποιο κοφτερό αντικείμενο βρεθεί μπροστά σας και κόψτε του ό,τι προλάβετε! Άι στα τάρταρα σιχάματα που έτσι κι αλλιώς είναι ο φυσικός σας χώρος!