Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

ΗΠΑ: «Ναζιστικό» χάμπουργκερ σκορπάει τον τρόμοΑπό το WCTI:

Μια μητέρα από την Carteret County της Βόρειας Καρολίνας έκανε μια συγκλονιστική ανακάλυψη όταν πήγε να φάει ένα χάμπουργκερ με κοτόπουλο από ένα McDonald στην Morehead City. Η πελάτης, Charleigh Matice, είπε ότι όταν πήγε να βάλει μαγιονέζα στο ψωμάκι βρήκε μια σβάστικα χαραγμένη με βούτυρο!

Η Matice είπε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κάποιος θα μπορούσε ενδεχομένως να κάνει κάτι τέτοιο.

«Πρόκειται για αστείο; Μήπως κάποιος πραγματικά νομίζει ότι είναι αστείο;», δήλωσε η Matice.

Αυτό το αντι-σημιτικό σύμβολο χρησιμοποιήθηκε από το ναζιστικό κόμμα στη Γερμανία κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος. Ο παππούς της είχε πολεμήσει στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Είπε ότι η σβάστικα την προσέβαλε πραγματικά.

«Πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας αυτού του συμβόλου και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να αγνοήσουμε», είπε η Matice.

Είπε ότι πήγε στο εσωτερικό στους εργαζόμενους στο εστιατόριο και ζήτησε να το αντικαταστήσουν.

«Πραγματικά μου κόπηκε η όρεξη εκείνη την ώρα, έτσι ζήτησα πίσω τα χρήματά μου», δήλωσε η Matice.

Ωστόσο, η Matice είπε ακόμη και με τα χρήματα που πήρε πίσω δεν αισθάνθηκε ικανοποιημένη. Θέλει το περιστατικό να γίνει γνωστό σε μεγαλύτερη κλίμακα.

«Ίσως θα πρέπει να είναι μέρος της εκπαίδευσης, ή ίσως να το λέμε πιο συχνά, έτσι ώστε οι άνθρωποι να ξέρουν ότι αυτό δεν είναι εντάξει», είπε η Matice. 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτη (η "παθουσα")ειναι αυθεντικη white trash.
Δεν θα εκπλαγω αν την συλλαβουν για εκβιασμο. Οι εβραιοι των McDonalds χεστηκανε για τις σβαστικες. Τα δολλαρια τους νοιαζουν.

Hint: Πολυ καθαρο ειδα το ψωμακι απο τα υπολοιπα σκ@τα που βαζουν στα McDonalds. Δηλαδη της το σερβιραν χωρις το ψωμι να λερωθει απ τα υπολοιπα συστατικα του σαντουϊτς;Πατρικιος