Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΗΠΑ: Ο κόσμος καίγεται και ο Ομπάμα χαιρετίζει τους «gay αγώνες» (video)

Γράφει η Akron Beacon Journal:

Αθλητές και φίλαθλοι από όλο τον κόσμο πλημμύρισαν το κέντρο της πόλης Cleveland για να πάνε στο Quicken Loans Arena για την τελετή έναρξης το βράδυ του Σαββάτου των ‘Gay Games’ , που θα συνεχιστούν σε πολλούς χώρους στο Βορειοανατολικό Οχάιο αυτή την εβδομάδα.

Χιλιάδες άνθρωποι από χώρες όπως η Ρωσία, η Νέα Ζηλανδία και η Γαλλία συγκεντρώθηκαν στο Progressive Field, και απόλαυσαν φαγητό και ποτό κάτω από τον ζεστό απογευματινό ήλιο.

Ξεκινώντας στις 6 μ.μ., ο κόσμος σιγά-σιγά μαζεύτηκε σε ομάδες ανάλογα με τους τόπους καταγωγής τους. Στη συνέχεια, το πλήθος σχημάτισε μια πολύχρωμη παρέλαση και βάδισε κατά μήκος του δρόμου, μέσω της σήραγγας προς το Quicken Loans Arena, ένα πλήθος που εκτιμάται γύρω στα 15.000 άτομα.
   
Μια έκπληξη συνέβη όταν άρχισε να παίζει ένα βίντεο με τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. Ο Ομπάμα εξέφρασε την εκτίμησή του για τα games, τα οποία είχαν προηγουμένως λάβει χώρα στη γενέτειρά του, το Σικάγο και είπε: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες στέκονται μαζί με εσάς και τα ανθρώπινα δικαιώματά σας ως Αμερικανοί. Αυτοί είμαστε εμείς οι Αμερικανοί και έτσι θα πρέπει να προσπαθούμε να είμαστε». 

 ...
Η Hollie Ksiezyk, συμπρόεδρος των Gay Games 9, είπε, «Τα Gay Games είναι ενθουσιασμένα που ο Πρόεδρος Ομπάμας βρήκε χρόνο για να δείξει την αφοσίωσή του στην αποστολή των παιχνιδιών».
 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: