Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Εκκλησίες προβάλλουν σημαίες της ISIS με μήνυμα «χριστιανικής συγχώρεσης»!


Δεν ξέρω μέχρι που φτάνουν τα όρια της βλακείας η οποία έχει κυριολεκτικά κυριεύσει τον δυτικό άνθρωπο. Ιδιαίτερα όταν η βλακεία μεταμφιέζεται σε «αγάπη» και μάλιστα «χριστιανική».

Τελευταίο δείγμα, σύμφωνα με το news.au, η αφίσα που τοποθέτησαν διάφορες προτεσταντικές εκκλησίες στην Αυστραλία, που δείχνουν την σημαία του ισλαμικού κράτους (ISIS) με… χριστιανικό μήνυμα.
 
Η Ενωμένη Εκκλησία του St Columba στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας είναι μια από αυτές. Η προτεστάντικη αυτή εκκλησία ανέβασε την αφίσα που «φιλοτέχνησε» η εταιρία Outreach Media, η οποία λέει φτιάχνει «ευαγγελιστικά» πόστερς, τα οποία τα θεωρεί «μεγάλα εργαλεία για τον ευαγγελισμό» και τα οποία «έχουν σχεδιαστεί για να πυροδοτήσουν συζητήσεις».

Η αφίσα αυτή είναι εμπνευσμένη από την σημαία των σφαγέων τζιχαντιστών με ενσωματωμένα τα λόγια του Ιησού Χριστού: «Αγαπάτε τους εχθρούς σας, και προσεύχεστε για εκείνους που σας διώκουν».
Ο λειτουργός της εν λόγω εκκλησίας δεν θέλησε να κάνει σχόλια για την αφίσα, αλλά στην ιστοσελίδα Outreach, γράφει : «Ο Ιησούς απαιτεί από εμάς στην πραγματικότητα να εργαστούμε για τον στρατιώτη της ISIS. Μας προστάζει να βρούμε την αγάπη στις καρδιές μας και να προσευχηθούμε για αυτόν τον στρατιώτη (sic) και πραγματικά το εννοώ. Θυμηθείτε, ο Ιησούς αγαπούσε τους εχθρούς του, τόσο όσο να πεθάνει γι’ αυτούς στο σταυρό».

Οι περαστικοί δεν φαίνεται να ανησυχούν για την προκλητική αφίσα.

«Προφανώς προσπαθεί να προωθήσει τον Χριστιανισμό», λέει ένα πρόβατο κάτοικος, της περιοχής.

Ένα άλλο ηλικιωμένο πρόβατο γυναίκα, είπε, δεν ήταν σίγουρη για το πως νιώθει για την σημαία, αλλά είπε ότι «θα πρέπει όλοι να είμαστε αρκετά μεγάλοι για να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τους ανθρώπους που είναι εναντίον μας».

«Οι Μουσουλμάνοι ατομικά είναι όμορφοι άνθρωποι, δυστυχώς, κάποιοι καταδιώκουν αυτούς τους ανθρώπους και δεν καταλαβαίνουν ότι γίνεται εξ αιτίας της ISIS», είπε.

Ένας από τους προτεστάντες ιερείς που χρησιμοποιούν ανάλογες αφίσες «που δημιουργούν συζητήσεις» στην εκκλησία τους είναι και ο εικονιζόμενος Αγγλικανός αιδεσιμότατος Rod Bower, στο Gosford του Σίδνεϊ, γνωστός και ως «η.. χήνα του Gosford». Ο αιδεσιμότατος προωθεί τρελά την πολυπολιτισμικότητα, τα «ανοιχτά σύνορα», την «πανανθρωπότητα» και ακόμα πιο τρελά την ομοφυλοφιλική ατζέντα. Μετέχει βεβαίως, και στα gay pride

Είναι εύκολο να  παριστάνεις τον ανοιχτόμυαλο αγαπησιάρη χριστιανό (;), ανάμεσα σε φτερά και πούπουλα. Δεν ξέρω πως θα ήταν με την λεπίδα στον λαιμό... Eάν ήταν στην θέση των θυμάτων των σφαγέων. Κατακαημένη Δύση.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛ. ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΠΑΠΑΜ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ.
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΑΜΑ.

konion είπε...

Πηγαίνετε στὸν δρόμο, βρεῖτε ἕναν ἢ περισσοτέρους ἀπὸ αὐτοὺς τοὺς πάστορες, ρίξτε τους ἕνα χαστούκι.
Ἐὰν τὸ κάνετε τί λέτε, θὰ σᾶς μηνύσουν ἢ ὄχι;
Ξέρω δὲν θὰ τὸ κάνετε, ἔχετε σώας τὰς φρένας.

Πάντα μποροῦμε νὰ εἴμεθα γενναιόδωροι ὅταν τὶς συνέπειες τὶς πληρώνουν ἄλλοι. Αὐτὰ περὶ ὑποκρισίας καὶ νήποινης συγχωρήσεως.

Ανώνυμος είπε...

ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΟΣ ΧΕΙΡΑ ΑΝΤΙ ΧΕΙΡΟΣ... (Εξοδ.21-24)