Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΣΟΥΗΔΙΑ: Διώχνουν ηλικιωμένους από τα σπίτια τους για να κατοικήσουν μετανάστες

Το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Μετανάστευσης της Σουηδίας έχει δώσει την άδεια στον νέο ιδιοκτήτη ενός συγκροτήματος κατοικιών να το μετατρέψει σε κατάλυμα για τους μετανάστες.

Οι σημερινοί κάτοικοι του κέντρου Millmark, κοντά στην πόλη Torsby, έχουν ενημερωθεί από τον νέο ιδιοκτήτη, Erik Jonsson, ότι πρέπει να μαζέψουν τα πράγματά τους και να σηκωθούν να φύγουν.

Η Evy Hellqvist, μια 70χρονη κάτοικος του κτιρίου είπε: «Θα πετάξουν έξω τους ενοίκους, και θα το κάνουν πολύ γρήγορα. Λένε ότι θα πάρουμε κάποιο είδος αποζημίωσης εάν φύγουμε μέσα σε ένα μήνα».

«Δεν είναι τόσο εύκολο για μένα να μετακινηθώ και νιώθω άνετα εδώ. Έχω φυτέψει ένα μικρό κήπο που τον φροντίζω και δεν μπορώ να φανταστώ την διαμονή μου σε ένα διαμέρισμα, όπου δεν έχω τίποτα να κάνω».

Ο Jonsson, ο νέος ιδιοκτήτης, ο οποίος κατέχει επίσης την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Fryksdalens, είπε ότι αγόρασε το συγκρότημα κατοικιών για «να αναπτύξει μια επιχείρηση που θα είναι επικερδής, σε αντίθεση με τη δραστηριότητα που υπάρχει σήμερα».

Η Anna Johansson, μια άλλη κάτοικος του κτιρίου, δήλωσε: «Ο νέος ιδιοκτήτης δεν ενδιαφέρεται για τους μετανάστες που ζητούν άσυλο, θέλει μόνο να βγάλει χρήματα».

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ‘Värmlands Folkblad’, αν το κέντρο Millmark γεμίσει με 144 μετανάστες, ο Jonsson θα βγάλει πάνω από 1.500.000 δολάρια σε ένα μήνα, με κάθε μετανάστη να στοιχίζει $ 350 κάθε μέρα. Αυτά τα χρήματα θα προέλθουν από τους Σουηδούς φορολογούμενους.


Παρακάτω, αποκαλυπτικό βίντεο για τη "νέα Στοκχόλμη" που θα χτιστεί μέσα σε 6 χρόνια, για τους "νέους κατοίκους" εισβολείς της Σουηδίας:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (από εδώ)

3 σχόλια:

sta είπε...

N.W.O.

Ανώνυμος είπε...

Κατι σαπιο συμβαινει εκει στην Σκανδιναβια(Δανιμαρκια).Ολη η η ατζεντα της ΝΤΠ εφαρμοζεται πρωτα εκει ισως για να πειστουν και οι υπολοιποι λαοι οι οχι και τοσο ανεπτυγμενοι οικονομικα να κανουν και αυτοι το ιδιο.Οτι δολιοτητα κατεβασει το μυαλο του Κισσινγκερ και του Ροκφελλερ εκει βρισκει πεδιον δοξης λαμπρον.Θυμιζω παντως οτι οι Σουηδοι μολις μεχρι και το 1971 παρακαλω εκαναν εκτεταμενα προγραμματα στειρωσης και ευγονικης στους ιθαγενεις πληθυσμους των εσκιμωων στους τσιγγανους και γενικα σε οτι θεωρουσαν τοτε μη αρια φυλη.Τωρα γιατι περασαν απο την μια στιγμη στην αλλη στο αλλο ακρο ενας Θεος ξερει.Η μαλλον ξερει ο θειος Henry!

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑαμααααν...τι γινεταιδω ρε... πως να μη βγει μετα εκεινος ο τρελαμενος ο ακροδεξιος κ' να μην αρχισει να ριχνει σοποιονα εβρισκε μπροστα του.. μιλαμε, διαβαζεις τι γινεται αυτη τη στιγμη σ'ενα Ξ-Ε-Ν-Ο...σε ενα απ'τα πλεον εξελιγμενα ευρωπαικα κρατη , βλεπεις για χαρη ...αλλοδαπων ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ να καταπατιωνται ασυστολα μιλαμε, βασικα ανθρωπινα κ' κοινοτικα δικαιωματα του γηγενους πληθυσμου ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ,και μαλιστα με αποφασεις, το κοστος των οποιων Θ'αποπληρωνεται απο τους ιδιους μεσω της φορολογησης τους...ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΝΑΠΟΔΑ κι ας μην ζεις εκει!θολωνει και το δικο σου το μυαλο μιλαμε-ποσο μαλλον εκεινου,που ζουσε μεσα σαυτη την κατασταση!!!ρε αμα γινοτανε κατι αντιστοιχο τοσο απροκαλυπτα δω κατω σε μας , η παραδιπλα σε καμια ιταλια βουλγαρια κλπ ΘΑ ΣΚΩΝΟΝΤΑΝ ΚΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΙΛΑΜΕ!!!