Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Είχε «προειδοποιηθεί» η εβραϊκή κοινότητα στην Γαλλία για το τρομοκρατικό κτύπημα το πρωί της Παρασκευής; Γιατί άλλαξαν τον τίτλο του άρθρου τους οι Times of Israel;

Γιατί οι ‘Times of Israel’ άλλαξαν το περιεχόμενο του άρθρου τους από το «προειδοποιήθηκαν μόλις την Παρασκευή το πρωί» στο «προειδοποιήθηκαν εδώ και μήνες»;

Red Ice / ΚΟ

Μια τρομοκρατική επίθεση δεν προκαλεί καμία έκπληξη ή δεν απαιτεί καμία ειδική ‘πρόβλεψη’, λαμβάνοντας υπόψη την συνεχιζόμενη εισβολή που δέχεται η Ευρώπη, όπου χιλιάδες ανεξέλεγκτοι, δυνητικά εχθρικοί άνδρες ορμάνε μέσα στην Ευρώπη καθημερινά. Θυμηθείτε, γνωρίζουμε ότι τουλάχιστον ένας από τους τρομοκράτες ήταν «πρόσφυγας».


Επίσης, δεν αποτελεί έκπληξη ότι η εβραϊκή κοινότητα είχε προειδοποιηθεί για μια μεγάλη τρομοκρατική επίθεση. Ποιος άλλος επιτρέπεται να έχει το προνόμιο δικής του αστυνομικής δύναμης ή ειδικής προστασίας μετά από μια τρομοκρατική επίθεση;

Γιατί οι Times of Israel άλλαξαν το περιεχόμενο του άρθρου από το προειδοποιήθηκαν «Μόλις την Παρασκευή το πρωί» (Just Friday morning) στο «Εδώ και μήνες» (For months); Είτε δεν θέλουν να γνωρίζει ο κόσμος ότι είναι προνομιούχοι γιατί έχουν κάποια άμεση γραμμή στο εσωτερικό της κυβέρνησης ή ντρέπονται γιατί είχαν αυτή την πολύτιμη πληροφορία και δεν την μοιράστηκαν με την υπόλοιπη Γαλλία, λαμβάνοντας υπόψη το τι συνέβη την Παρασκευή το βράδυ, όπου 129 μη εβραϊκής καταγωγής Γάλλοι και άλλοι Ευρωπαίοι δολοφονήθηκαν μαζικά. Το μόνο που τους προσφέρει η αλλαγή του άρθρου, είναι να τους κάνει να φαίνονται ανόητοι.

Μήπως ο εβραϊκής καταγωγής ιδιοκτήτης του θεάτρου Bataclan είχε λάβει παρόμοιες ειδικές εμπιστευτικές πληροφορίες μιας εν δυνάμει τρομοκρατικής επίθεσης σε ένα θέατρο, αν λάβουμε υπόψιν πως πούλησε το θέατρο στις ….  11 Σεπτεμβρίου!



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

Γιάννης είπε...

Στην πραγματικότητα κανείς δεν ξέρει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τα γεγονότα με τους τζιχαντζιστες… Αυτοί που είναι μέσα στη κυβέρνηση σίγουρα γνωρίζουν πολλά, πληροφορίες που ποτέ δεν θα μάθει ο λαός της Γαλλίας.

polycmike είπε...

Και αν το έκαναν έτσι όπως τα λέει το άρθρο ... μαγκιά τους!!! Έχουν την δύναμη και κρατάνε σε επαγρύπνηση το έθνος τους (κι όχι σαν τα δικά μας ανθελληνικά ζωάδια), ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

φριχτοκαι επονειδιστοεγκλημα, τοδιχως αλλο.Ομως, πολληθολουρα στις ανταποκρισεις,και πολλα περιεργα: "συραικο διαβατηριο" διπλα σε ανατιναχθεντα τρομοκρατη, φωτο θηλυκιας καμικαζι πουτελικα δεν ηταν καμικαζι, αλλα δεν ηταν ουτε και η υποφαινομενη...πολα βρωμανε

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΗΧΟΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΟΛΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΗΔΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.

nahamenalegame είπε...

πολυ γατες ειναι οι εβραιοι τελικα! (πωλουνται οι κτιρια στους διδυμους πυργους πριν το χτυπημα-πωλειται το Μπατακλαν πριν το χτυπημα...το "τερπνον μετα του ωφελιμου"....εν ολιγοις!*γινεται οτι γινεται,ας τα παρουμε κι'ολας*)