Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Όχλος 1.000 «αντρών» κακοποίησε σεξουαλικά γυναίκες στον σταθμό της Κολωνίας, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Τι να ήταν;

Η πρώτη σκέψη ήταν αυτή η είδηση να μην εμφανιστεί. Ειδικά τις εορταστικές μέρες και εν μέσω του παροξυσμού του “refugees welcome” και της πολιτικής των «ανοικτών συνόρων». Αλλά ήταν μάλλον δύσκολο, λόγω των «πρωτοφανών στα χρονικά εγκληματικών πράξεων», σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία. Επομένως, η είδηση έπρεπε να «φτιαχτεί» έτσι ώστε οι μάζες να μην προβούν σε κανένα συνειρμό ή καλύτερα ακόμα να μην κάνουν καν καμία σκέψη. Διότι ο σκεπτόμενος άνθρωπος στα προοδευτικά γκουλάγκ είναι επικίνδυνος. Και έτσι δόθηκε μια όσο γίνεται περισσότερο «ουδέτερη» είδηση: Τη νύχτα λοιπόν, της Πρωτοχρονιάς περίπου 1.000 «άνδρες» επιδόθηκαν σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κλοπές γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Εν μέσω πρωτοχρονιάτικων πυροτεχνημάτων, ένα πλήθος εξαγριωμένων «ανδρών» επιτέθηκαν σεξουαλικά σε φοβισμένες γυναίκες.

Να ήταν ζόμπι; Να ήταν απλά «μεθυσμένοι»; Μέθυσαν λοιπόν ομαδικά 1000 Γερμανοί και βάλθηκαν να επιτεθούν στις Γερμανίδες;

Τελικά, η τοπική αστυνομία στην πόλη της Κολωνίας παραδέχθηκε ότι οι επιθέσεις στην περιοχή γύρω από τον περίφημο καθεδρικό ναό της πόλης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με έναν τουλάχιστον καταγεγραμμένο βιασμό, οφείλονταν σε νεοφερμένους "welcome" αραβόφωνους "πρόσφυγες".

Τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Γερμανία για ημέρες προσπαθούσαν να αποφύγουν τον φυλετικό χαρακτήρα των επιθέσεων, και μερικά μάλιστα και αρνήθηκαν ότι στους δράστες υπήρχαν και "πρόσφυγες". Ωστόσο, υπό το βάρος των μαρτύρων, του υλικού από βίντεο και των αποκαλύψεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάγκασαν τους επαγγελματίες ψευταράδες του Τύπου να παραδεχτούν την αλήθεια.

Σύμφωνα με αναφορά της εφημερίδας ‘Kölner Stadt-Anzeiger’, ο όχλος των βαρβάρων αριθμούσε τουλάχιστον 1.000 άτομα. Η έκταση της βίας ήταν άνευ προηγουμένου, και η αστυνομία, όπως έγραψε η εν λόγω εφημερίδα, ανέφερε ότι "σοκαρίστηκε", καθώς ποτέ δεν είχε βιώσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν.

"Πρόκειται περί ενός εγκλήματος σε μια εντελώς νέα διάσταση", δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Κολωνίας Wolfgang Albers, προσθέτοντας ότι μια «μια τέτοια εγκληματική δραστηριότητα που διαπράχθηκε στη μέση της πόλης δεν μπορεί να γίνει ανεκτή".

Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν μεταξύ των μεθυσμένου πλήθους 2.000 μη λευκών εισβολέων-Βορειοαφρικανών και από την Μέση Ανατολή, όλοι τους αραβόφωνοι-ξέσπασε καυγάς μπροστά από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο όχλος των αραβόφωνων άρχισε να ανάβει και να πετάει πυροτεχνήματα σε ομάδες διερχόμενων Γερμανών «για πλάκα».

Η αστυνομία κλήθηκε, αλλά μόνο περίπου 150 αστυνομικοί ήταν διαθέσιμα εκείνη την στιγμή, και ήταν απελπιστικά λιγότεροι από τους εισβολείς, που αντέδρασαν πετώντας πυροτεχνήματα και στους αστυνομικούς.

Μετά από αρκετές συγκρούσεις, περίπου 1.000 όρμησαν προς την είσοδο του σιδηροδρομικού σταθμού, όπου έλαβαν χώρα οι μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις. Ο αρχηγός της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι η τουλάχιστον μία γερμανίδα έπεσε θύμα βιασμού κατά τη διάρκεια της βίας. Τουλάχιστον 80 άλλα κορίτσια δέχτηκαν σεξουαλικές επιθέσεις, ενώ άλλα 60 ανέφεραν κλοπές τσαντών, κινητών τηλεφώνων, και πορτοφολιών.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνόμων της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας (Gewerkschaft der Polizei, GdP), Arnold Plickert, ανέφερε ότι το περιστατικό θα διερευνηθεί πλήρως και οι δράστες θα τιμωρηθούν, ακόμη και αν αυτό «οδηγήσει σε αποτελέσματα που είναι πολιτικά άβολα».

Ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι οι δράστες ήταν "πρόσφυγες", λέγοντας "εάν υπάρχουν πρόσφυγες, οι οποίοι έχουν ένα πρόβλημα στην ένταξη στην ανοικτή κοινωνία μας και στο σεβασμό των ατομικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών των άλλων, τότε θα πρέπει να στραφούμε εναντίον τους με κάθε σοβαρότητα επικαλούμενοι το νόμο".

Ακόμη και η γερμανική έκδοση της λίμπεραλ Huffington Post έγραψε σε άρθρο ότι η αστυνομία και τα μέσα ενημέρωσης είχαν καλύψει σκόπιμα το φυλετικό υπόβαθρο των δραστών, λέγοντας ότι χρειάστηκαν τρεις μέρες για να παραδεχτούν και οι δύο ότι οι «θύτες ήταν μια μεγάλη ομάδα βορειοαφρικανών αιτούντων άσυλο».

Ακόμη, το άρθρο της Huffington Post ανέφερε, ότι είναι γνωστό στην πόλη ότι «στην πλατεία του καθεδρικού ναού, οι Αφρικανοί ελέγχουν το σύνολο της αγοράς των ναρκωτικών» και «συνεχώς στρατολογούν νέους στην “δουλειά” από τα κέντρα ασύλου».



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαχειριστα,
Σε κρινω ευφυην ανθρωπον. Πιστευω οτι δυνασαι να κρινεις και να προβλεπεις μελλουμενα βασει παροντων γεγονοτων.
Οποτε περιεργος ειμαι και ερωτω:
Ενω το μελλον ειναι προδιαγεγραμμενο και οι λαοι της Ευρωπης ως αβουλα οντα απεδεχθησαν τον φυσικον αφανισμον των, ποιος ο λογος να συνεχιζεις να αγωνιζεσαι για εναν σκοπον ματαιον?
Οι εθνικοι αγωνες διδονται μονον εαν υπαρχει εν αξιολογον μερος του λαου, προτιθεμενον να αγωνιστει.
Η Ιστορια θα καταγραψει αυτην την περιοδον ως "Η Μεγαλη Αντικαταστασις της Ευρωπης" και αδυνατουμε εγω και εσυ να το αλλαξουμε αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Οδυσσεα, εαν καθε φορα στην ιστορια οι ανθρωποι πιστευαν οτι δεν εχει νοημα να αγωνιστουν για τιποτα μονο και μονο επειδη υπηρχε καποια προδιαθεση γεγονοτων η επειδη το πληθος γενικα δεν ηταν προθυμο για αγωνα, οι λαοι θα ειχαν αφανιστει αιωνες πριν. Η λογικη που παρουσιαζεις δε βγαζει νοημα και ελπιζω να μην συμμεριζεσαι τη λογικη αυτων που παρουσιαζουν τη ''μοιρα'' ως δικιολογια για να μην αγωνιστουν.. Ο ανθρωπος δεν αγωνιζεται μονο οταν το πληθος ειναι ενεργο, ο ανθρωπος που θελει να αγωνιστει ξεκινα τον αγωνα ξεροντας οτι ρισκαρει για κατι καλυτερο και ξεροντας επισης οτι στη πορεια του αγωνα πολλα μπορουν να αλλαξουν και οτι θα επηρεαστει σε μεγαλο βαθμο και το ''πληθος''. Ο ανθρωπος αγωνιζεται για κατι καλυτερο γιατι αυτο ειναι το λογικο, το σωστο, το σοφο..οχι γιατι οι πραξεις του θα εγκριθουν απο το συνολο..αν ηταν ετσι η ανθρωποτητα και τα εθνη θα ειχαν χαθει πριν καν προλαβουν να αναπτυχθουν ιστορικα..

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινε Ουρανέ, είσαι μια αναλυτική φωνή λόγου-λογικής και δικαίου και ασφαλώς δε σε πτοούν κάποιες εκλογικεύσεις που προσπαθούν να δικαιολογήσουν την απόσυρση, όπως αυτές του πρώτου σχολίου. Άλλωστε έχει και ιστορικά αποδειχτεί ότι τα σχέδια των εξουσιαστών ποτέ δεν ολοκληρώνονται όπως ακριβώς αυτοί επιθυμούν, όση ταλαιπωρία κι αν κατορθώσουν να προκαλέσουν στους ανθρώπους.

mnk είπε...

Θυμόμαστε τις πρωτοχρονιάτικες συναυλίες στο Σύνταγμα και τι συνέβαινε εκεί, επί μια δεκαετία σχεδόν; Παρ' όλα αυτά, στην Ελλάδα εξακολουθούσε και εξακολουθεί να βασλεύει ο "αντιρατσισμός". Μου φαίνεται πως οι βορειοευρωπαίοι έχουν πιο υγιές ένστικτο επιβίωσης. Εμείς είμαστε, μάλλον, αυτό που λέγεται "ένας κουρασμένος λαός".

polycmike είπε...

Αγαπητέ ΚΟ,
μένω Κολωνία, σου είχα γράψει στα σχόλια του προηγούμενου σου άρθρου, για τα γεγονότα που περιγράφεις. Να προσθέσω και τον βιασμό της νεαρής κοπέλας που το Huffington Post δεν το λέει, πάντως όλα τα άλλα ισχύουν ακόμη και αυτό για τα ναρκωτικά.
Επιπλέον έχει δωθεί ειδική οδηγία στις γυναίκες (ιδιαίτερα νεαρής ηλικίας),να αποφεύγουν (!) το κέντρο της πόλης, ιδιαίτερα όταν είναι βράδυ (δλδ. μετά τις 16:30).
Αντιδράσεις υπάρχουν από τους κατοίκους, αλλά πολύ χαλαρές εως ανύπαρκτες.
(Μεταξύ σοβαρού και αστείου) θα μπορούσαμε να πούμε για την επόμενη φορά: "ελάτε στην Κολωνία να γιορτάσετε την Πρωτοχρονιά κι αν δεν φάτε καμιά φωτοβολίδα στο κεφάλι, ίσως φάτε καμιά ... αράπικη"!!

polycmike είπε...

Προς Οδυσσεύς,
την ιστορία με τους 2 βάτραχους την ξέρεις, όταν τα έριξαν σε μια κατσαρόλα μισογεμάτη με γάλα. Αφού κολυμπούσαν, χτυπόντας με τα πόδια τους το γάλα καμπόση ώρα, γυρίζει το ένα και λέει στον άλλο "δεν εχει σκοπό να συνεχισούμε να αγωνιζόμαστε, έτσι κι αλλίως είμαστε καταδικασμένοι". Έτσι, τα παρατάει και βυθίζεται ο ένας. Ο αλλος συνέχισε να προσπαθεί, χτυπούσε το γάλα ξανά και ξανά. Μέχρι που το γάλα έγινε βούτυρο ...

Διάλεξε λοιπόν ποιό από τα 2 θες να είσαι?

konion είπε...

Ἔχουν νὰ δοῦν τὰ μάτια μας πολλὰ καὶ διάφορα.

Ανώνυμος είπε...

Polyc Mike, πολύ σωστός, υπάρχει βέβαια και η άλλη εκδοχή, ο διασωθείς βάτραχος πάτησε στην πλάτη του απογοητευμένου και διεσώθη.
Διαχειριστά, συνέχισε το λειτούργημα για όσους Ζωντανούς!