Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

ΓΑΛΛΙΑ: Μουσουλμάνος επιτέθηκε με μαχαίρι σε μητέρα και τις τρεις κόρες της γιατί ήταν «ντυμένες ελαφρά»

Μια μητέρα στην Γαλλία και οι τρεις κόρες της δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι από μουσουλμάνο επειδή ήταν «ελαφρά ντυμένες».

Η οικογένεια δέχθηκε επίθεση ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο χωριό Garda-Colombe κοντά στο Laragne-Monteglin πλησίον του Montpellier στη νότια Γαλλία.

Η μητέρα, 46 ετών, και οι κόρες της, ηλικίας 8, 12, και 14 ετών, έγιναν στόχος του κακοποιού ο οποίος στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή, αν και συνελήφθη αργότερα από την αστυνομία.

Ο δράστης είναι ο Μαροκινός Mohamed Boufarkouch.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, το κίνητρο της επίθεσης είναι «ασαφές», αλλά ο δράστης έκανε αναφορές σχετικά με τις γυναίκες ότι ήταν «πολύ ελαφρά ντυμένες».

Το κίνητρο είναι «ασαφές», παρά το γεγονός ότι ο δράστης εξήγησε ποιο ήταν το κίνητρο;

Πιστεύεται ότι η γυναίκα και οι κόρες της φορούσαν σορτς και T-shirts κατά τη στιγμή της επίθεσης.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο δράστης ήταν μουσουλμάνος, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί. Πιστεύεται επίσης ότι ήταν στην περιοχή για διακοπές με την οικογένειά του.

Ωστόσο, τοπικός εισαγγελέας Raphael Balland είπε στην La Parisien: «Το κίνητρο της επίθεσης είναι πολύ ασαφές».

«Δεν ακούστηκε κάποια λέξη με θρησκευτική χροιά».

Ο δήμαρχος της διπλανής πόλης Jean-Marc Duprat είπε ότι ο Boufarkouch, ο οποίος ζει με την οικογένειά του στο Yvelines, δυτικά του Παρισιού, θα μπορούσε να είναι «ψυχολογικά άρρωστο άτομο» και ότι θα εξεταστεί από ψυχίατρο.

Το 8χρονο κορίτσι ήταν το πιο σοβαρά τραυματισμένο από την επίθεση και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ξεκάθαρο ότι ο ''πολυπολιτισμός΄'' πέτυχε,είμαστε όλοι ίδιοι ανεξαρτήτου χρώματος,θρησκείας,κουλτούρας.Μπορούμε να συμβιώσουμε πολύ άνετα με αυτούς τους ανθρώπους,αρκεί βέβαια κάθε πρόταση μας να τελειώνει με το ''αλλαχού ακμπάρ'' και φυσικά όταν περνάμε από εκκλησίες,να μην κάνουμε το Σταυρό μας.
Ας κάνουμε αυτές τις μικρές θυσίες για να συμβιώσουμε αρμονικά με τους μουσουλμάνους ''αδελφούς'' μας από την Αφροασία.Ας θριαμβεύσει το ''white guilt''...

Αφού τα ανεχόμαστε,καλά μας κάνουν,τέτοια περιστατικά,αναπόφευκτα θα κάνουν την εμφάνιση τους και εδώ.
Γιώργος ο Νότιος

Polyc Mike είπε...

Από εδώ και πέρα, δεν θα λέμε τους ισλαμιστές "ψυχολογικά άρρωστα άτομα", αλλά τους ψυχολογικά άρρωστους "ισλαμιστές".

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η καθημερινότητα των μουσουλμάνων. Στις χώρες τους λοιπόν και γρήγορα