Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

"Celebrity σεφ" Άντονι Μπουρντέν: «Η μόνη λύση και η μόνη ελπίδα είναι να αφανιστεί η λευκή φυλή» (video)


Διαβάζουμε παντού σήμερα την είδηση ότι ο διάσημος και βραβευμένος Αμερικάνος "celebrity" σεφ και παρουσιαστής της γνωστής εκπομπής του CNN «Parts Unknown» Anthony Burdain αυτοκτόνησε το πρωί σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Στρασβούργο στην ανατολική Γαλλία όπου έμενε για τις ανάγκες τηλεοπτικού γυρίσματος. Αιτία θανάτου ο απαγχονισμός.

Να δώσουμε μια δύο πληροφορίες που μάλλον δεν θα βρεθούν ανάμεσα στα δεκάδες συγκινητικά και αποθεωτικά αφιερώματα για τον “celebrity” σεφ που ήδη κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Στο ένα επεισόδιο της εκπομπής του “Parts Unknown”, της 5ης Ιουνίου 2016, που γυρίστηκε στην Κολωνία της Γερμανίας, ο Bourdain συνομιλεί τρώγοντας με τον γεννημένο στην Αυστρία σεφ René Stessl και συζητούν για τους "πρόσφυγες" στην Ευρώπη, τον "ρατσισμό", τους "ναζί" κλπ. Εκεί ο διάσημος σεφ, λέει ξεκάθαρα ότι λόγω της μαζικής μετανάστευσης η λευκή φυλή θα εξαφανιστεί σε 70 χρόνια και ότι η εξαφάνιση των λευκών είναι τελικά «η μόνη λύση» και «η μόνη ελπίδα». Δείτε το βίντεο:


Σε ένα άλλο επεισόδιο απαγόρευσε να υπάρχουν στην εκπομπή λευκοί... Έτσι όλοι οι παίκτες που ήταν λευκοί αποχώρησαν. Απλά σκεφτείτε να έλεγε και να ζητούσε κάποιος "celebrity" κάτι ανάλογο για την μαύρη ή την κίτρινη φυλή.

Σύμφωνα με την wikipedia ο Anthony Bourdain γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1956 στη Νέα Υόρκη. Οι γονείς του ήταν ο Pierre Bourdain και η Gladys Bourdain (Sacksman). Ο Bourdain είπε ότι μεγάλωσε χωρίς θρησκεία και ότι η οικογένειά του ήταν καθολική από την πλευρά του πατέρα του και εβραϊκή από την πλευρά της μητέρας του.
ΚΟ 

10 σχόλια:

ΗΛΙΑΚΟΣ είπε...

Εθισμένος στο κρακ και την ηρωίνη, με αισχρή συμπεριφορά προς τους συνεργάτες του: http://www.iefimerida.gr/news/422358/9-pragmata-poy-den-xerame-gia-ton-mpoyrnten-ta-narkotika-i-orgi-ta-aneleita-mpinelikia

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον γι'αυτό αυτοκτόνησε.Είδε δηλαδή,ότι,αν και προχωράει η έμμεση γενοκτονία των λευκών,εντούτοις δεν επιταχύνεται η διαδικασία της,με αποτέλεσμα ακόμα να υπάρχουν λευκοί σε όλη την Ευρώπη.Αυτό δεν μπόρεσε να το αντέξει περαιτέρω, να βλέπει δηλαδή ακόμα λευκούς στην Ευρώπη,και έτσι πήρε την απόφαση να...συναντήσει τον Δημιουργό του...Τώρα,ποιος είναι ο Δημιουργός του,και αν ταυτίζεται με τον δικό μας Δημιουργό,αυτό νομίζω είναι εμφανές...Ότι δηλαδή,φυσικά και δεν ταυτίζονται οι Δημιουργοί μας...

soulis είπε...

Αφου η μανα του ηταν εβραια τοτε θεωρειται 100% εβραιος για το κρατος του Ισραηλ ασχετα με το τι ηταν ο πατερας του.
Κατα τα αλλα ηδη μας τα εχουν πρηξει τα καθεστωτικα μμε με τον "ροκ σταρ" της μαγειρικης.
Και τον λατρευουν ακριβως για αυτες τις αποψεις που ειχε ασχετα εαν δεν θα πουν τιποτα γι'αυτες οπως σωστα γραφεις.
Μας τα εχουν πρηξει επισης και με την αγαπη του λεει για την Ελλαδα με αφορμη μια εκπομη που εκανε στην Ναξο.
Δεν θα συμφωνουν πολλοι αλλα εμενα αυτου του η ειδους η προνολη της Ελλαδος και των ελληνων δεν μου αρεσει καθολου.
Συντηρει και προβαλλει ενα στερεοτυπο που κανονικα πιστευω θα επρεπε να μας ενοχλει.
Οι αραχτοι "παραλιες" ελληνες που το μονο που τους ενφιαφερει ειναι να ωρουν καποια σκια καποια παραλια και να πλακωθουν στα τσιπουρα τις μπυρες και τους μεζεδες.
Και οι ναξιωτες στην συγκεκριμενη εκπομπη αλλα και γενικα οι περισσοτεροι ειναι τοσο ηλιθιοι που καμαρωνουν κιολας για τον τροπο ζωης τους.
Οπως αυτοι εκει στην Ικαρια που απο τοτε που βγηκε η ερευνα οτι ζουν μεχρι τα 100 το πηραν πανω τους και προσπαθουν να περασουν την αποψη οτι το μυστικο ειναι περιπου η απαθεια.
Να τρως να πινεις κατω απο τον πλατανο και να μην ενδιαφερεσαι για τιποτα για να μην σου χαλασει την νιρβανα.
Για να ζησεις μεχρι τα 100.
Καταντια.

Agisilaos είπε...

...''Η οικογένειά του ήταν καθολική από την πλευρά του πατέρα του και εβραική από την πλευρά της μητέρας του...''

Τυχαίο;Δεν νομίζω.Ίσως το δεύτερο σκέλος να παρέχει κάποιες εξηγήσεις ...για συμπεριφορές και πεποιθήσεις του εκλιπόντος...Που αν λείψει από κάποιους ,θα είναι αυτοί που τον...έσπρωχναν από πίσω,στην... επικερδέστατη και εποικοδομητικότατατη καριέρα του ...βεβαίως- βεβαίως...Αιωνία του η μνήμη, του...άρχοντα.

Ανώνυμος είπε...

Πιστος στην ιδεολογια του, εκανε την αρχη.
Αξιολογος "ανθρωπος".




Νενα Μακρη

nikolaos p. είπε...

Κατάπτυστες οι απόψεις του, κακώς τις πρόβαλαν!

Ανώνυμος είπε...

Οι κάθε είδους "προοδευτικοί" που φοβούνται μην καταρρεύσει ο "ψεύτικος κόσμος" που ζούν, μαζί με αυτούς που έφτιαξαν αυτόν τον "ψεύτικο κόσμο" για να ελέγχουν τις μάζες,ας φωνάξουν "Μεγάλη η Άρτεμις των Εφεσίων",που γράφει στις Πράξεις των Αποστόλων κεφάλαιο 19 στίχο 28, αλλά και όλο το κεφάλαιο είναι προφητικό για την κατάντια της εποχής μας. Και όποιοι κατάλαβαν, κατάλαβαν...

Ahoy είπε...

Αυτοκτονησε η ηυτοκτονηθη;;

https://uploads.disquscdn.com/images/34feacbef30b832cc2a62c157880040970762ef92826365646471e591eb3bce4.jpg

Ahoy είπε...

Σ* αυτον το κοσμο οι ανθρωπινες σχεσεις κινουντε σε πολυ πολυπλοκο και πονηρουλικο επιπεδο. Ο μακαριτης εψαχνε να τη βρη σ* αυτο το κοσμο των Λιμπεραλς, αλλα του φερθηκαν @#$&^%κα.

https://i0.wp.com/specphotos.ca/wp-content/uploads/2017/06/Walk-a-Mile-in-Her-Shoes8317.jpg

Ανώνυμος είπε...

Αν είχε λάικ θα το πατούσα!