Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ αρνήθηκε να φορέσει περιβραχιόνιο με τα χρώματα της σημαίας των ομοφυλόφιλων λόγω της χριστιανικής του πίστης


Στην αρχή αυτής της σεζόν, η Wolfsburg ανακοίνωσε ότι οι αρχηγοί όλων των ομάδων ανδρικών, γυναικείων και νέων θα φορέσουν στο μανίκι ένα περιβραχιόνιο με τα χρώματα του «ουράνιου τόξου» ως χειρονομία υποστήριξης στα κινήματα των λεσβιών, ομοφυλοφίλων, αμφιφυλόφιλων και τρανσέξουαλ (LGBT).

Ο αθλητικός διευθυντής της Wolfsburg, Jörg Schmadtke εξήγησε ότι η Wolfsburg "υποστηρίζει μια ανεκτική κοινωνία" και θέλει να "λάβει μια στάση κατά των διακρίσεων" ως κλαμπ.

Ενώ πολλοί υποστήριξαν την πρωτοβουλία, αυτή δεν καλωσορίστηκε από τον 20χρονο Κροάτη winger της ομάδας Josip Brekalo, ο οποίος λέει ότι δεν θέλει να φέρει το «σύμβολο της διαφορετικότητας».

"Θέλω να πω ότι δεν μπορώ να υποστηρίξω εντελώς αυτή τη δράση, διότι έρχεται σε αντίθεση με τη χριστιανική μου πίστη. Έχω ανατραφεί με θρησκευτικές αξίες, είμαι καλά με τους ανθρώπους που ζουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, γιατί αυτό είναι δική τους δουλειά. Όμως δεν θέλω και δεν είναι ανάγκη να φέρω ένα σύμβολο που τους αντιπροσωπεύει", δήλωσε ο Μπράκαλο στην Kicker.

Ο Joshua Guilavogui, ο οποίος φορά το περιβραχιόνιο για την πρώτη ανδρική ομάδα, κατέστησε σαφές ότι υποστηρίζει το μήνυμα που αντιπροσωπεύει το σύμβολο του «ουράνιου τόξου».
"Εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε μοντέλα και θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το σύμβολο του ουράνιου τόξου για να δείξουμε ότι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο γήπεδο - ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος ή του φύλο που έχετε, ή ποιου αγαπάτε, αν έχετε ένα σωματικό μειονέκτημα ή ποια είναι τα πιστεύω σας. Το ποδόσφαιρο είναι για όλους".

ΚΟ: Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που θαρραλέα αντιστέκονται στην τυραννία της πολιτικής ορθότητας. Και μην ξεχνάμε ότι γίνεται πιο δύσκολο όταν πρόκειται για επώνυμους που εκτίθενται δημόσια. Οι παραδοσιακές χριστιανικές πεποιθήσεις, που τόσο λυσσαλέα πολεμάει η νέα τάξη, αποδεικνύονται ο σχεδόν μόνιμος «βραχνάς».  

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε, η ίδια τακτική που (με καμπάνιες και βαριές τιμωρίες) ακολουθήθηκε για το project "no to racism", θα ακολουθηθεί και για το project "no to homophobia". Επιλογή άρνησης δεν υπάρχει. Σε λίγο στα γήπεδα θα απαγορευθούν στους οπαδούς να λένε συνθήματα "ομοφοβικά". Στο τελευταίο Μουντιάλ έπεσε πρόστιμο νομίζω, στο Μεξικό. Εδώ τα πρόστιμα θα πάνε σύννεφο...   

ΚΟ / πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πάει το παλληκάρι...Θα του κόψουνε τη μπάλα...

Ανώνυμος είπε...

Να ξέρετε πως αν κάποια πατριωτική κυβέρνηση αναλάβει μια από τις δυτικές χώρες δε θα χρειαστεί να νομοθετήσει τίποτα εναντίων της ΝΤΠ. Θα έχουν στη φαρέτρα τους τόσους αντιρατσιστικούς νόμους να χρησιμοποιήσουν εναντίων τους . Πχ τώρα χρησιμοποιείται η ανεκτικότητα στο ισλαμ ως θρησκευτική ελευθερία αργότερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίων τους από τη χριστιανική θρησκεία. Σκάβουν το λάκκο μας αλλά θα πέσουν μέσα να μου το θυμηθείτε. Για να μη μιλήσω για τι γλέντι έχει να πέσει με κατηγορίες περι εγκληματικής οργάνωσης σε μκο ή αντιφά ή ροζουλι διεθνιστικές αριστερές οργανώσεις αν η ΧΑ ή άλλο εθνικιστικό κόμμα αποκτίσει κυβερνητικό ποσοστό. Τα κεφάλια ψηλά, δε πρόκειτε να χάσουμε μακροπρόθεσμα.

Ανώνυμος είπε...

Στις στρατιωτικές ταυτότητες πλέον δεν αναγράφεται το όνομα συζύγου,, διότι για τους ομοφυλόφιλους θα έπρεπε να γράφει αρσενικό όνομα σύμφωνα με το σύμφωνο συμβίωσης,, ώστε να μην εμφανιστεί κατι ανάλογο και έρθει σε αντίθεση με τα χρηστά ήθη,, η αντίφαση σε όλο το μεγαλείο της

Alexandrostal7@gmail.com είπε...

Είπαμε παίδες, ΝΤΠ:αριστερα θολοκουλτουρα γκέι λεσβίες ,ΜΚΟ, παρατυπίες χρωμάτων .κλπ.
ΠΤπ: πατρίς θρησκεία οικογένεια .
Ο πόλεμος συνεχίζεται....

Ανώνυμος είπε...

Η διεθνιστικη προπαγάνδα των Αριστερών συνεχίζεται...