Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

ΗΠΑ: Όλα τα «θετικά» τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού σε 77 αθλητές του πρωταθλήματος NFL αποδείχθηκαν “ψευδή”

Ένα εργαστήριο που χρησιμοποιείται από την NFL, την διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού αμερικανικού ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, για τη διεξαγωγή δοκιμών του COVID-19 για έντεκα ομάδες ανακοίνωσε την τελευταία παρτίδα θετικών δοκιμών, 77 συνολικούς παίκτες, αποδείχθηκε ότι είναι "πιθανότατα ψευδώς θετικά αποτελέσματα".

«Στις 22 Αυγούστου, η BioReference Laboratories ανέφερε αυξημένο αριθμό θετικών αποτελεσμάτων δοκιμών PCR COVID-19 για παίκτες και προσωπικό της NFL σε πολλές ομάδες», αναφέρει μια δήλωση του εργαστηρίου. «Η NFL ανέλαβε αμέσως τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των παικτών και του προσωπικού. Η έρευνά μας έδειξε ότι αυτά ήταν πιθανότατα ψευδώς θετικά αποτελέσματα, που προκλήθηκαν από μεμονωμένη μόλυνση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δοκιμών στο εργαστήριο του Νιου Τζέρσεϋ.

Η δήλωση του εργαστηρίου συνεχίζει: «Τα αντιδραστήρια, οι αναλυτές και το προσωπικό αποκλείστηκαν ως πιθανές αιτίες και οι επακόλουθες δοκιμές έδειξαν ότι το πρόβλημα έχει επιλυθεί. Όλα τα άτομα που επηρεάστηκαν έχουν επιβεβαιωθεί αρνητικά και έχουν ενημερωθεί».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά «λάθος συναγερμού» στο πρωτάθλημα, όπως κάλυψε το Infowars νωρίτερα αυτό το μήνα, όπου ο αθλητής των Detroit Lions Quarterback Matthew Stafford έχασε τρεις ημέρες προπόνησης μετά την ψευδή επισήμανση ως θετικός ως προς το COVID.

Τι γίνεται αν ένα «θετικό» αποτέλεσμα δοκιμής επιστρέψει την ημέρα του παιχνιδιού και ένας σημαντικός παίκτης κρατηθεί έξω από ένα παιχνίδι μόνο για να διαπιστωθεί αργότερα ότι το τεστ ήταν ψευδώς θετικό;

Ακόμα πιο σημαντικό, και πολύ μεγαλύτερο από το ποδόσφαιρο, πόσοι Αμερικανοί υπολογίζονται ως «θετικοί στο COVID» μετά τη λήψη αποτελεσμάτων δοκιμών που είναι πραγματικά λανθασμένα;

Εάν το μεγαλύτερο αθλητικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ που χρησιμοποιεί ένα από τα κορυφαία εργαστήρια της χώρας μπορεί να εμφανίσει ποσοστό αποτυχίας 100%, ποιο θα μπορούσε να είναι το ψευδώς θετικό ποσοστό σε εθνικό επίπεδο;

Το BioReference Laboratories είναι ένα από τα έξι εργαστήρια που χρησιμοποιεί η NFL και κανένα από τα άλλα εργαστήρια δεν σημείωσε αύξηση στις «θετικές» δοκιμές.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η NFL έχει πραγματοποιήσει περίπου 150.000 δοκιμές και, μέχρι τώρα, λιγότεροι από δέκα παίκτες βρίσκονται στη λίστα του COVID-19.

ΚΟ / πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...



Τα εργαστηρια Bio-Reference Laboratories, Inc. ειναι κατα την Βικιπιντια, υποκαταστημα της OPKO Health Company.
Και οι δυο εταιρειες ιδρυθησαν και διοικουνται απο εβραιους.


Unknown είπε...

Όλα τα τεστ μπορούν να δώσουν ψευδώς θετικά ή ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα. Από μόνο του το συγκεκριμένο κείμενο δεν μας παρέχει αρκετές πληροφορίες αν πρόκειται για τέτοιου είδους αποτυχία των τεστ COVID ή για κάτι σκόπιμο,κάτι που κάποιοι ήδη το έχουμε σκεφτεί.

Ανώνυμος είπε...

Ο ιός πιστεύω ότι υπάρχει,διότι γνωστός μου που δουλεύει σε νοσοκομείο μου ειπε ότι άτομα θετικα στον κορονοιο με βήχα παρουσιάζουν χαρακτηριστικές αλλοιώσεις στην ακτινογραφία του πνεύμονα.Αν φτιάχτηκε στα εργαστήρια είναι άλλο θέμα.

Ανώνυμος είπε...

To τεστ PCR δεν διαγιγνώσκει ιούς, ΚΑΝΕΝΑΝ απολύτως ιό..

Ο κατασκευαστής του Kary Mullins Βιοχημικός, Νομπελίστας για την εφεύρεση του αυτή το έχει δηλώσει επανηλλειμένα, όταν οι ίδιοι διεθνείς απατεώνες το χρησιμοποιούσαν για την δήθεν ανίχνευση του HIV και H1N1.

Είναι σαν να χρησιμοποιείς θερμόμετρο για να δείς εάν είναι άδειο το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σου...

Είναι μια τεράστια ΑΠΑΤΗ..

Γι' αυτό ο Τσιόδρας και η "Επιτροπή" λοιμωξιολόγων (που χρησιμοποιείται ως προπέτασμα για την καταστροφή της Ελλάδας) δεν απάντησαν ποτέ στο σχετικό εξώδικο του Έγκριτου Ποινικολόγου κ.Νίκου Αντωνιάδη..

Ανώνυμος είπε...

Κανένα τεστ για καμία σχεδόν ασθένεια δεν είναι αλάνθαστο.