Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Πάστορας δέχθηκε απειλές από ΛΟΑΤ ότι θα του κάψουν την εκκλησία και όταν πήγε στην αστυνομία του είπαν να προσέχει μην κατηγορηθεί για «έγκλημα μίσους»

Από την στιγμή που ο πάστορας Josh Williamson δημοσίευσε τις πεποιθήσεις του για την ομοφυλοφιλία στο Facebook αυτός και η σύζυγός του αντιμετώπισαν αρκετές απειλές και λεκτική κακοποίηση από την κοινότητα των ΛΟΑΤ, μεταξύ των οποίων είναι οι απειλές ότι θα κάψουν την εκκλησία του, και θα κάνουν σεξουαλικές πράξεις και διαμαρτυρίες μπροστά από την εκκλησία του και σωματικές επιθέσεις. Η φωτογραφία του χρησιμοποιήθηκε επίσης σε πορνογραφικό περιεχόμενο και κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο, μεταξύ άλλων παραπλανητικών πληροφοριών σχετικά με αυτόν. Όταν ο Ουίλιαμσον απευθύνθηκε στην Αστυνομία, οι αστυνομικοί του είπαν να προσέχει να μην παραβιάσει το νόμο προσβάλλοντας την κοινότητα των ΛΟΑΤ και κατηγορηθεί για «ρητορική μίσους». Οι απειλές εναντίον του και κατά της εκκλησίας του δεν ερευνήθηκαν ούτε οι πράξεις δυσφήμισης.

"Η οικογένειά μου και εγώ, και η εκκλησιαστική μας κοινότητα, ανησυχούσαμε πολύ για το επίπεδο της αντιχριστιανικής κακοποίησης και των απειλών βίας με τις οποίες  στοχοποιούμαστε τις τελευταίες εβδομάδες. Κανένας από την αστυνομία δεν μου είπε  επίσημα τίποτα για έγκλημα μίσους ή μου ζήτησε μια δήλωση μάρτυρα για να εξετάσει τα διάφορα διαδικτυακά σχόλια που περιείχαν απειλές για την καταστροφή της εκκλησίας μας".

«Γίνεται ολοένα πιο ανησυχητικό στο Ηνωμένο Βασίλειο το γεγονός ότι βλέπουμε απειλές και εκκλήσεις για βία εναντίον χριστιανών που εκφράζουν την απλή αντίθεσή τους στα "pride" των ΛΟΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις πρέπει να δείξουν στους Χριστιανούς ότι το παίρνουν αυτό σοβαρά προστατεύοντας την ελευθερία του λόγου τους από απειλές όχλου παρά με την επιδίωξη να μείνουν ήσυχοι".

ΚΟ / εδώ κι εδώ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι gay και κομμουνιστής αλλά σε διαβάζω γιατί έχεις ωραία πένα , αυτό πρέπει να το παραδεχτώ οτιδήποτε και να πιστεύει ο άλλος.
Έχω να σε πω ότι αυτοί που τα έκαναν αυτά είναι απαράδεχτοι. Έτσι και αλλιώς η θρησκεία σας μας καταδικάζει. Τι να κάνουμε ? Η με μας θα είναι ο άλλος η με εσάς δε μπορώ πια τα χλιαρά. Έλεος.Είναι σα τους υπόλοιπους κομουνιστές που λένε "α εμείς είμαστε οι πραγματικοί πατριώτες" όχι φίλε εθνοπροδότες είμαστε. Οι πραγματικοί πατριώτες είστε εσείς. Είναι σα να με λες εσύ "εγώ είμαι εθνικιστής αλλά είμαι πραγματικός κομουνιστής". λολ

Και πάλι συγνώμη για την ενόχληση. Απολογούμαι για την ενόχληση κόκκινε ουρανε.

SkyWatcher είπε...

Φίλε, εάν δεν "τρολάρεις", πρέπει να είσαι φοβερό άτομο! Και από Μακεδονία, έτσι; Τι να πω... Δεν ενοχλείς πάντως, οπότε δεν χρειάζεται να απολογείσαι.

Ανώνυμος είπε...

Το παραδέχομαι κόκκινε ουρανέ εκτός απο τα αναρχικά , τα κομμουνιστικά και τα ιστιολόγια σχετικά με τη χορτοφαγία διαβάζω και ένα εθνικιστικό και αυτό δεν είναι άλλο απο το δικό σου αλλά έχει κάτι ωραίο ρε φίλε η πένα σου. Πως να το κάνουμε ; Να μη το παραδεχτώ ;

Δεν έχω λόγο να σε τρολάρω κόκκινε ουρανέ. Είμαι αυτός που είμαι gay , κομμουνιστής ,κατά της ελευθερίας του λόγου ΚΑΙ ναι ίσως να είμαι το μοναδικό κομούνι που το παραδέχεται λολ - δε μπορεί να λειτουργήσει σοσιαλιστική κοινωνεία με ελευθερία του λόγου - χορτοφάγος , δηλωμένος υπέρ των εκτρόσεων και του κινήματος του φεμινισμού. Αριβώς το αντίθετο απο αυτό που είσαι εσύ δλδ.

Είμαι αυτός που θες να "θάψεις στην άμμο" και είσαι ο κλάσικ "straight white right wind male" είμαστε τα δύο άκρα φίλε σε εποχή χλιαρότητας απλά σκέψου το. Λετ ιτ σινκ φορ ε μινιτ.

Έχω σκεφτεί να σε στείλω και e-mail να μιλήσουμε αλλά δεν ήξερα πως θα το πάρεις πραγματικά. Λέω άστο καλύτερο θα πει το παιδί "τι θέλει η αδερφή απο εμένα" αλλά βλέπω να σε στέλνω ένα γιατί βλέπω ότι η κοινωνεία πάει απο το κακό στο χειρότερο.

Τέλος πάντων. Είμαι ο τύπος που στις δεκαεφτά του Νοέμβρη σηκώνει το σφυροδρέπανο είσαι ο τύπος που σηκώνει τη γαλανόλευκη. Συμφωνούμε ότι το να σηκώνεις και τα δύο είναι κακό ?

Υ.γ. Σε ευχαριστώ για τις ταινίες και τη μουσική που κάνει ρικομέντ. Έχεις πολύ καλό γούστο.

Ο gay , εθνοπροδότης αναγνώστης σου που στο μέλλον ίσως έρθει σε επικοιωνεία μαζί σου.

SkyWatcher είπε...

Αναμένω e-mail. Ειλικρινά.

tuluba είπε...

"Συμφωνούμε ότι το να σηκώνεις και τα δύο είναι κακό ?"
Γιατί να μην υπάρχει μια σημαία του ανθρώπου για νά ανεβάζουμε?
Χαίρομαι που σε ξαναβρήκα ΚΟ.
Νά σαι καλά