Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα: Tο τέλος του παιχνιδιού

Η πανδημία και το εμβόλιο COVID χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή ενός παγκόσμιου συστήματος ψηφιακής ταυτότητας

Ένα παγκόσμιο ψηφιακό αναγνωριστικό θα χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της κατάστασης εμβολιασμού για τον COVID.

Από: Resurrection Europa / ΚΟ

Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι δηλώνουν τώρα πολύ ανοιχτά ότι εκείνοι που δεν θα κάνουν το εμβόλιο θα στερηθούν την πρόσβαση στην απασχόληση, σε διάφορες υπηρεσίες και στην κοινωνία στο σύνολό της. Από συναυλίες έως αθλητικά παιχνίδια, "ομαδικές συγκεντρώσεις" γενικά, διεθνή ταξίδια, ακόμη και απεριόριστη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, ως αρχή.

Για να γίνει διάκριση των μη εμβολιασμένων, θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα είδος συστήματος το οποίο θα εξακριβώνει το ποιος έχει εμβολιαστεί και ποιος όχι.

Εδώ ένα παράδειγμα προτεινόμενου συστήματος υβριδικού χαρτιού και ψηφιακής ταυτότητας εμβολίου

Τα Ηνωμένα Έθνη, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και διάφορες παγκόσμιες ΜΚΟ προτείνουν ένα σύστημα αναγνώρισης για την παρακολούθηση της κατάστασης του εμβολιασμού. Προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι τους για περιστολή της ελευθερίας για διεθνή ταξίδια από μη εμβολιασμένα άτομα, το σύστημα ταυτότητας θα πρέπει να έχει παγκόσμιο πεδίο εφαρμογής.

Το project ID2020 φαίνεται να βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της προσπάθειας, μια «συμμαχία ψηφιακής ταυτότητας» που επιδιώκει να πιστοποιήσει όλα τα συστήματα ψηφιακής ταυτότητας που αναπτύσσονται σε όλο τον κόσμο προκειμένου να διασφαλιστεί η συμβατότητα μεταξύ των διεθνών συνόρων.

Αυτό θα μπορούσε σύντομα να γίνει ένα κοινό θέαμα οπουδήποτε υπάρχουν "ομάδες ανθρώπων".

Φαίνεται ότι στα περισσότερα μέρη, ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός αυτός καθ’ αυτός, αλλά θα είναι νόμιμο για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις να κάνουν διακρίσεις εναντίον των μη εμβολιασμένων, όπως αυτές το θεωρούν κατάλληλο.

Παρόμοια με το πόσα μέρη αρνούνται την εξυπηρέτηση σε πελάτες που δεν φορούν μάσκες, ακόμη και σε μέρη όπου δεν υπάρχει εντολή για μάσκα, πιθανότατα θα είναι νόμιμο για εργοδότες και επιχειρήσεις να αρνούνται αυθαίρετα την είσοδο σε οποιονδήποτε χωρίς την ταυτότητα απόδειξης εμβολιασμού.

Είναι πιθανό οι επιχειρήσεις που αρνούνται την υπηρεσία ή / και την απασχόληση στους μη εμβολιασμένους να λάβουν ειδικά προνόμια από την κυβέρνηση με τη μορφή ασυλίας από εντολές για lockdown και χαλαρούς περιορισμούς στην λειτουργία τους και απαλλαγή από κανονισμούς, όπως υποχρεωτικές μάσκες, όρια στον αριθμό των πελατών στις εγκαταστάσεις και ενοχλητικά φράγματα από πλεξιγκλάς κ.λπ.

Είναι επίσης πιθανό ένας από τους στόχους των ατελείωτων lockdown να είναι να τεθούν εκτός λειτουργίας οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις, έτσι ώστε να λειτουργούν μόνο μεγάλα εταιρικά καταστήματα και έτσι όλοι θα αρνούνται την είσοδο χωρίς απόδειξη ταυτότητας εμβολιασμού.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θέλει την παγκόσμια ταυτότητα να είναι αχώριστη από κάθε πτυχή της ζωής.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) έχει δηλώσει ότι ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι να χρησιμοποιηθεί αυτή η ταυτότητα για οτιδήποτε στη ζωή, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης στο Διαδίκτυο και ακόμη και μεμονωμένων ιστότοπων. Εάν συμβεί αυτό, η ανωνυμία στο διαδίκτυο θα καταργηθεί πλήρως. Εάν κάποιος δημοσιεύσει τυχόν λάθος σκέψη στο διαδίκτυο, τότε πιθανώς μπορεί να τιμωρηθεί απλώς με το να σημειωθεί η ψηφιακή του ταυτότητα.

Στη συνέχεια, δεν θα τους επιτρέπεται να περνούν σημεία ελέγχου όπου χρειάζεται να παρουσιάσουν την ταυτότητά τους, σημεία ελέγχου που πρόκειται να δημιουργηθούν σε όλη την κοινωνία αρχικά για να ελέγξουν την κατάσταση εμβολιασμού.

Endgame / Τέλος παιχνιδιού

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προωθεί επίσης την ιδέα ότι η ψηφιακή ταυτότητα μπορεί και να ενσωματωθεί στα ίδια μας τα σώματα και τα μέλη τους που προωθούν τον μετανθρωπισμό ισχυρίζονται επίσης ότι η τεχνολογία υπολογιστών και smartphone θα αρχίσει επίσης να συγχωνεύεται με το σώμα μας στο εγγύς μέλλον. Κυριολεκτικά θέλουν να μας τσιπάρουν σαν βοοειδή και θα πουλήσουν αυτή τη μετάβαση στις μάζες ως «ευκολία».

Μια επερχόμενη «κυβερνο-πανδημία» θα ξεπεράσει τη ζημιά που έχει προκληθεί από την πανδημία COVID, σύμφωνα με το WEF

Υπάρχει και κάτι άλλο που συμβαίνει επίσης.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ασχολείται επίσης με το "Great Reset", την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» που φαίνεται να περιλαμβάνει την κατάργηση των παλαιών οικονομικών και τραπεζικών συστημάτων ολόκληρου του πλανήτη και τη δημιουργία νέων παγκόσμιων συγκεντρωτικών συστημάτων διαφόρων ειδών.

Οι ίδιοι άνθρωποι προειδοποιούν επίσης τώρα για μια επικείμενη "cyber pandemic", «πανδημία στον κυβερνοχώρο», που λένε ότι θα είναι σε μέγεθος χειρότερη από την πανδημία COVID. Έχουν «προβλέψει» ότι οι τράπεζες, η υγειονομική περίθαλψη και το σύστημα εφοδιασμού τροφίμων, μεταξύ άλλων, θα παραλυθούν από αδιάκοπες κυβερνοεπιθέσεις

Πιστεύω ότι στόχος τους είναι να καταστρέψουν την παλιά μας ψηφιακή υποδομή με εξελιγμένες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, στη συνέχεια να παρουσιαστούν σαν σωτήρες, προσφέροντάς μας έναν νέο τύπο τεχνολογίας για τη διαχείριση των συστημάτων μας. Η νέα τεχνολογία θα βασίζεται σε τεχνολογία blockchain και cryptocurrency και θα είναι πλήρως υπό τον έλεγχό τους.

Θα διαγράψουν το παλιό τραπεζικό σύστημα και ίσως όλο τον πλούτο μας (επιτυγχάνοντας έτσι το "Great Reset") με αδιάκοπες κυβερνοεπιθέσεις και, στη συνέχεια, θα εισαγάγουν cryptocurrency (κρυπτονόμισμα) χωρίς μετρητά.

Η Τράπεζα του Καναδά νωρίτερα αυτό το έτος ανακοίνωσε ότι δημιουργεί ένα ψηφιακό νόμισμα "ως συνεχή ανάγκη". Τι άλλο θα μπορούσε ενδεχομένως να σημαίνει "συνεχής" εκτός από το απαραίτητο ψηφιακό νόμισμα σε περίπτωση καταστροφικής αποτυχίας του παλαιού τραπεζικού συστήματος; Η Τράπεζα του Καναδά δήλωσε επίσης πρόσφατα ότι το κεντρικό τραπεζικό σύστημα πρέπει να υιοθετήσει ψηφιακά νομίσματα το συντομότερο δυνατό.

Χωρίς αμφιβολία, για να έχετε λογαριασμό για να αποκτήσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτό το νέο ψηφιακό νόμισμα, θα χρειαστείτε τη νέα ψηφιακή ταυτότητα.

Η ψηφιακή ταυτότητα προωθείται σκληρά στον Καναδά από το 2020.

Υπήρξε μια σκληρή ώθηση για την υιοθέτηση συστημάτων ψηφιακής ταυτότητας στον Καναδά, ξεκινώντας περίπου την ίδια στιγμή που εμφανίστηκε η πανδημία. Υπάρχουν διάφορα υβριδικά συστήματα που προτείνονται και αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή που επιτρέπουν στους χρήστες να ανεβάζουν τις ταυτότητές τους σε μια εφαρμογή smartphone και, στη συνέχεια, να παρουσιάζουν το smartphone τους όποτε ζητείται αναγνώριση.

Αυτή είναι μια ενδιάμεση λύση, μια γέφυρα μεταξύ της παλιάς ταυτότητας και των επερχόμενων συστημάτων ψηφιακής ταυτότητας, που κάνει τους ανθρώπους να συνηθίσουν να βασίζονται στο smartphone τους για να ταυτοποιούνται. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα ψηφιακά συστήματα αναγνώρισης εμβολίων που προτείνονται επί του παρόντος περιλαμβάνουν τη χρήση smartphone για την εμφάνιση ή τον προσδιορισμό της απόδειξης εμβολιασμού.

Το Οντάριο σχεδιάζει να λανσάρει ένα σύστημα ψηφιακής ταυτότητας έως τα τέλη του 2021, το οποίο ισχυρίζονται ότι θα είναι "τόσο εύκολο όσο το Uber" στη χρήση, και στην Αλμπέρτα απαιτείται νέο σύστημα ψηφιακής ταυτότητας για να λάβει οφέλη ανακούφισης από το COVID.

Φαίνεται ότι η στρατηγική θα είναι η σταδιακή αφομοίωση και αντικατάσταση όλων των παλαιών συστημάτων ταυτότητας σε συστήματα ψηφιακής ταυτότητας που θα είναι συμβατά με την προδιαγραφή ID2020, επιτυγχάνοντας έτσι ένα παγκόσμιο matrix παρακολούθησης από το οποίο κανείς δεν θα μπορεί να κρυφτεί.

"Εντοπίστηκε πολίτης με μη έγκυρη ταυτότητα. Προετοιμαστείτε για απομόνωση".

Αυτό είναι ουσιαστικά ένα σχέδιο για ένα παγκόσμιο πλέγμα ελέγχου σκλάβων στο οποίο κάθε διαφωνία θα μπορεί να εξουδετερώνεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Τυχόν αντιφρονούντες που θα εντοπίζονται θα σημειώνεται η ταυτότητά τους στο σύστημα και, στη συνέχεια, δεν θα μπορούν πλέον να εργαστούν, να αγοράσουν ή να πουλήσουν ή ακόμη και να κυκλοφορήσουν έξω.

Εάν τους επιτρέψουμε να εισαγάγουν και να ενσωματώσουν αυτό το σύστημα στις κοινωνίες μας, υποτασσόμενοι σε αυτό, τότε θα είμαστε εντελώς στο έλεος τους.

Πρέπει να γίνει γνωστό: Η πανδημία και το εμβόλιο είναι τα οχήματα για την εισαγωγή αυτού του παγκόσμιου συστήματος ψηφιακής ταυτότητας και τη δημιουργία σημείων ελέγχου πύλης σε ολόκληρη την κοινωνία μας που θα περιορίσουν την ελευθερία μας με βάση το εάν έχουμε ή όχι το αναγνωριστικό και το καθεστώς που μας έχουν ανατεθεί μέσω αυτής της ταυτότητας.

"Όχι."

Πιστεύω πραγματικά ότι εάν υποταχθούμε σε αυτό το νέο σύστημα και αποδεχτούμε την ψηφιακή ταυτότητα, θα επιθυμούσαμε στο όχι πολύ μακρινό μέλλον να είχαμε αντισταθεί έως θανάτου, όταν είχαμε ακόμα την ευκαιρία.

ΚΟ / από εδώ

6 σχόλια:

GeorgeD είπε...

Από τους σημερινούς κατοίκους τους Ελλαδιστάν δεν υπάρχει περίπτωση αντίστασης.Το αντίθετο: αν τους υποσχεθούν οι κοινοβουλευτικοί σωτήρες κανένα επίδομα της τάξης του ενός ευρώ ή αν το διαφημίσει κανένας σε κάποια εμετική εκπομπή θα κάνουν ουρές για να παραλάβουν ταυτότητες, τσιπάρισμα, εμβόλιο και ό,τι άλλο τους πει το χαζοκούτι.Δεν υπάρχει ελπίδα με το εκφυλισμένο ελληνόζωο (με το μπαρδόν για τα ζώα) της μεταπολίτευσης.
Η πλάκα είναι πως μετά τα πρόσφατα γεγονότα όπου οι πραιτωριανοί,εεε συγγνώμη η αστυνομία ήθελα να πω, έκοβε πρόστιμα για κορονοϊό σε κυνηγούς στο βουνό ας καταλάβουν κάτι γραφικοί που λένε πως θα πάνε στο χωριό τους και θα σωθούν ότι το 2020 δεν υπάρχει χωριό να κρυφτείς.Η δίωξη θα είναι ανελέητη.Το σύστημα θα παίξει τα ρέστα του και ο αγώνας θα είναι μέχρι θανάτου.
Και το χειρότερο είναι πως η Αποκάλυψη γραμμένη πριν 2000 χρόνια περίπου τα έχει προβλέψει όλα και κανείς δεν φρικάρει με αυτό το γεγονός και όσα γίνονται...Δεν θα καταλήξει καλά το πράγμα.

ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ είπε...

Ρε παιδιά, αλλάξτε το φόντο... Δεν διαβάζονται τα άρθρα σας....

Ανώνυμος είπε...

Είναι σαν να διαβάζω το χωρίο της Αποκάλυψης που μιλάει για το σφράγισμα

Ανώνυμος είπε...

Κ.Ο καλό σου βράδυ. Θέλω νὰ σοῦ στείλῳ μία φωτογραφία καὶ ἂν βρίσκῃς ὅτι ἀξίζει τὴν ἀνάρτηση ἡ ἐπιλογὴ δική σου.

Σοῦ εὔχομαι ὁλόψυχα Καλὰ Χριστούγεννα μὲ πίστη στὸν Χριστὸ καὶ ὅτι αύτοὶ ποὺ εἶναι ἔτοιμοι νὰ ὑποφέρουν θὰ σωθοῦν.

Unknown είπε...

Στείλτε τη & σε μένα αν έχετε την ευγενή καλοσύνη. Καλά Χριστούγεννα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πιστεύω ότι ο κορονοϊός υπάρχει, το ερώτημα είναι γιατί ταυτόχρονα να δημιουργείται σκόπιμος πανικός από τα ΜΜΕ και επίσπευση για βάρβαρα μέτρα προστασίας; (Κι όλα παρουσιάζονται με κάλυμμα ένα πρωτόγνωρο "ενδιαφέρον" για την υγεία μας..).
Συμπέρασμα ο ιός το πιθανότερο είναι να κατασκευάστηκε σε κάποιο εργαστήριο (σκόπιμα).
Αυτά τα λέω γιατί το ΔΕΝ υπάρχει ο ιός.. δεν υφίσταται μάλλον.. Τι πρόβλημα υπάρχει
άλλωστε να πούμε ότι ο ιός απλά κατασκευάστηκε και αμολήθηκε;
Αν δεν υπήρχε η πολιτική εκμετάλλευση της πανδημίας εξαρχής θα μπορούσα να πω ίσως πρόκειται για μια φυσική πανδημία (μια νέα "γρίπη"), τώρα όμως με το που έκανε ντου μας έχουν τρελάνει και ο πραγματικός καημός των "ευεργετών" της είναι εμφανής.. Γιατί λοιπόν να πω ότι δεν κατασκευάστηκε και ο ιός; Δυστυχώς το "δήθεν πανδημία" μάλλον δεν ισχύει, αλλά υπάρχουν και τα δύο, και ο ιός (λιγότερο επικίνδυνος απ όσο τον παρουσιάζουν) και οι σκοπιμότητες πίσω απο το στρωμένο παιχνίδι της πανδημίας.