Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Η μάχη του φύλου αποδεικνύει ότι η «επιστημονική» κοινότητα δεν έχει καμία πρόθεση να λειτουργήσει σωστά

Του Steve Deace (The Blaze) / ΚΟ

Ομολογώ ότι είμαι ένας κορωνο-σκεπτικιστής όσο κανείς άλλος.

Από την αρχή το ένστικτό μου έλεγε ότι κάτι «βρωμάει» στην ιστορία αυτή, αλλά έχω μια αρχή που λέει «εμπιστεύσου αλλά επαλήθευε».

Έπρεπε να σιγουρευτώ. Έκανα λοιπόν την μελέτη μου. Ξανά και ξανά και ξανά. Ναι, είμαι αρκετά καλός με τα δεδομένα, αλλά εδώ είχαμε να κάνουμε με ένα ζήτημα ζωής και θανάτου κυριολεκτικά. Ήταν ένα θέμα που αφορούσε την επιστήμη ή την πιο κυνική κουνελότρυπα ολόκληρης της καριέρας μου; (κουνελότρυπα = η πύλη που οδηγεί σε κάτι άγνωστο / από το «Η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων»).

Τώρα ξέρουμε την απάντηση και ήταν σχεδόν πάντα κυνισμός για τη νίκη. Τόσο πολύ που για σχεδόν δύο χρόνια σε αυτή την ταλαιπωρία, τώρα μας λένε ότι το εμβόλιο προφανώς λειτουργεί τόσο καλά που εξακολουθεί να μην προστατεύει πραγματικά κανέναν, εκτός εάν οι μη εμβολιασμένοι σταλούν σε Σπιναλόγκες και οι μάσκες ξαναγίνουν υπέροχες .

Αλλά η «επιστήμη ξέρει» έτσι;

Στο μεταξύ, έχουμε και έναν άλλον ιό, τον ιό της ρευστότητας του φύλου (‘gender-bending’) που βασανίζει το αστικό μας ανοσοποιητικό σύστημα εδώ και δεκαετίες και μόλις πήρε την τελευταία του έγκριση από την επιστημονική και ιατρική κοινότητα με τη μορφή της επιμονής της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης (American Medical Association ή AMA) να μην περιλαμβάνεται πλέον το φύλο των μωρών στα πιστοποιητικά γέννησης .

Η θεμελιώδης αλήθεια όλης της ανθρώπινης ύπαρξης, πόσο μάλλον της δημιουργίας, που συνεχίζουμε να αρνούμαστε με τέτοια άθεα παιχνίδια δεν κρύβεται σε κάποια γκρίζα ζώνη ή ασάφεια που πρέπει να ξεκαθαριστεί με μια βαθιά κατάδυση σε δεδομένα όπως ήταν ο κόβιντ.

Αυτό θα έπρεπε να είναι τρομερά εύκολο. Υπάρχουν αγόρια και υπάρχουν κορίτσια. Τελεία και παύλα. Πράγμα που σημαίνει ότι η επιβίωσή μας ως έθνος έχει πολύ περισσότερο να κάνει με τη διόρθωση της φρικτής συντριβής μας σε αυτό το μέτωπο, ακόμα κι αν ο κόβιντ παραμένει μαζί μας για εκατοντάδες χρόνια. Διότι όταν αυτή την θεμελιώδη αλήθεια την ποδοπατάς και δεν λειτουργείς σωστά, όπως κάνει η λεγόμενη επιστήμη και κάθε άλλος τομέας τεχνογνωσίας της κοινωνίας μας, αυτό μας δίνει να καταλάβουμε ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να λειτουργήσουν σωστά πουθενά. Αυτή είναι μια εν εξελίξει αεροπειρατεία της κουλτούρας μας και πάντοτε η ο στόχος και το θύμα της είναι η αλήθεια.

Ο Robert George, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, ο οποίος αναγνωρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους συντηρητικούς διανοούμενους αυτής της χώρας, συγκλονίστηκε από αυτόν τον βιασμό της πραγματικότητας το περασμένο Σαββατοκύριακο καθώς παρακολουθούσε την AMA να αλατίζει τη γη με τα ψέματά της.

«Ήμουν μεταξύ εκείνων που πίστευαν ότι οι φυσικές και άλλες εμπειρικές επιστήμες θα είχαν ισχυρή ανοσία στο να διαφθαρούν από την ιδεολογία, είτε της δεξιάς είτε της αριστεράς», είπε ο Τζορτζ στο Twitter. "Σίγουρα, έχουμε παραδείγματα διαφθοράς της επιστήμης σε κομμουνιστικά και φασιστικά καθεστώτα, αλλά σκέφτηκα αφελώς "δεν μπορεί να συμβεί εδώ"».

Δυστυχώς, όχι μόνο μπορεί, αλλά φαίνεται ότι σε αυτή την πρώην γη με το μεγαλείο των μωβ βουνών (“purple mountain's majesty” στίχοι από το ‘America The Beautiful’) είναι όπου το κακό σχεδιάζει να τελειοποιήσει το σχέδιό του. Είτε το συνειδητοποιούμε τώρα, είτε θα βυθιστούμε στο σκοτάδι. Οι θεσμοί μας δεν είναι πλέον τυλιγμένοι στη σημαία, και έχουν πάψει να είναι αμερικανικοί. Πρέπει να προστατεύσουμε τον τρόπο ζωής μας από όλους τους εχθρούς - τόσο ξένους όσο και εσωτερικούς.

ΚΟ / πηγή

 

4 σχόλια:

Π.Π. είπε...

Ειλικρινα μας ελειψες.
Καλή επανοδο και καλό κουραγιο.
Μολις σημερα προμηθευτηκα το βιβλιο σου για τους Νοτιους, απο το γνωστο καλό Εθνικιστικο βιβλιοπωλειο.
Θα το απολαυσω τις επομενες ημερες.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Μας έλλειψες

Παντούλης Δημήτριος είπε...

Καλώς ήρθες και πάλι. Ειλικρινά μας έλειψες (και λίγο μας ανησύχησες).

Unknown είπε...

Που ήσουν τόσο καιρό?