Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008

Την κατέβασαν από το λεωφoρείο, γιατί διάβαζε την Βίβλο!!!

Στις 30 Δεκεμβρίου 2007 η αμερικανίδα Christine Lutz διάβαζε την Βίβλο στα παιδιά της, ενώ βρισκόταν στο λεωφορείο στο Fort Worth του Dallas (ΗΠΑ).

Η οδηγός του λεωφορείου της ζήτησε να σταματήσει αμέσως ή να κατεβεί το λεωφορείο. (η δικαιολογία ήταν ότι διάβαζε δυνατά..)

Όπως ισχυρίζεται η Lutz, η οδηγός, της είπε ότι δεν ήταν «η κατάλληλη στιγμή και ο κατάλληλος χώρος για να διαβάσει την Βίβλο της».

«Μα ακριβώς είναι και η τέλειος χρόνος και ο τέλειος χώρος, δεδομένου ότι είναι το Σάββατο και επομένως θα συνεχίσω». Και συνέχισε..

Σημειώνεται ότι η Lutz, ανήκει στην εκκλησία των «Αντβεντιστών της Έβδομης Ημέρας», όπου ως ιερή ημέρα δεν έχουν την Κυριακή, (όπως όλα τα χριστιανικά δόγματα). αλλά το Σάββατο.

Ένας επόπτης ανέβηκε στο λεωφορείο και της έκανε την ίδια παρατήρηση.

Η Lutz του είπε επίσης ότι δεν θα σταματούσε να διαβάζει την Βίβλο στα παιδιά της.

Τότε αυτή και τα παιδιά της οδηγήθηκαν ΕΞΩ από το λεωφορείο.

«Σίγουρα αυτή ήταν μια καθαρή περίπτωση διάκρισης και διωγμού», ανέφερε η Lutz.

Ή μήπως ήταν μια καθαρή περίπτωση πολιτικής της εταιρίας;

«Στον οποιονδήποτε που φωνάζει δυνατά θα του ζητούσαμε να είναι ήρεμοςείπε η Joan Hunter, εκπρόσωπος των υπηρεσιών λεωφορείων της εταιρίας Trinity Railway Express. «Αυτή είναι μια τυποποιημένη πολιτική που έχουμε σε ολόκληρη τη χώρα όσον αφορά τις μεταφορές, ισχυρίζεται η Hunter.

«Δεν έχει σχέση τι λέει κάποιος, η εταιρία ακολουθεί μια πολιτική στο να περιορισθούν έντονες συμπεριφορές".

«Μόνο εάν οι άλλοι επιβάτες παραπονεθούν, ή είναι προφανώς τόσο δυνατή η φωνή ώστε να αποσπάται η προσοχή του οδηγού, τότε θα ζητήσουμε να πάψει» εξήγησε η Hunter.

Σύμφωνα πάντως με την Lutz, πάντως, οι υπόλοιποι επιβάτες όχι μόνο δεν παραπονέθηκαν, που διάβαζε την Βίβλο στα παιδιά της, αλλά την επιδοκίμασαν κιόλας.

Άλλοι δε επιβάτες που ταξιδεύουν συχνά με την συγκεκριμένη εταιρία, δήλωσαν ότι συμβαίνει πολλές φορές να υπάρχουν μεθυσμένοι ή άτομα που φωνάζουν δυνατά και ποτέ κανένας οδηγός δεν τους κατεβάζει κάτω…

Μία γυναίκα χαρακτηριστικά δήλωσε, ότι εκεί που έχουμε φτάσει, είναι πολύ πιθανό να παρατηρείται (ή και να διώχνεται) ένα άτομο από ένα εστιατόριο, εάν ακουσθεί να… προσεύχεται πριν το φαγητό!

Το βίντεο μπορείτε να το δείτε στις παρακάτω διευθύνσεις:

http://www.findinternettv.com/Video,item,2736591005.aspx

http://cbs11tv.com/video/?id=23756@ktvt.dayport.com








**********************

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται σε παραδοσιακές «χριστιανικές» χώρες, (όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Βρετανία κλπ) να αυξάνουν τα κρούσματα (ορισμένα σοβαρά και άλλα όχι τόσο) διάκρισης εις βάρος χριστιανών όταν αυτοί εκτελούν κάποιες «κλασσικές» θρησκευτικές δραστηριότητες.

Δραστηριότητες όπως η προσευχή, ο δημόσιος ευαγγελισμός, η αναφορά (έστω και μόνο) εδαφίων της Αγίας Γραφής (!) η ανάρτηση χριστιανικών συμβόλων κλπ. έχουν γίνει ενοχλητικές και μη αποδεκτές και θα πρέπει να περιορισθούν ή και να καταργηθούν (!) γιατί προσβάλουν ή «θίγουν» κάποιους!

Αυτά βλέπετε επιτάσσουν οι «σύγχρονες» παγκοσμιοποιημένες ηγεσίες και οι νεοταξικοί θιασώτες των πολυπολιτισμικών κοινωνιών.

Πίσω από επιχειρήματα υπέρ, δήθεν, του «σεβασμού του άλλου», της «ισότητας» , της |δημοκρατίας» ή της «ειρήνης» κρύβεται επιμελώς το μέγεθος της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ των ατόμων αυτών αλλά και της ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ που έχουν κατά κάθε τι χριστιανικού.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα τους δείτε να δείχνουν την ίδια «ευαισθησία», όταν κάποιο άλλοι θίγονται και προσβάλλονται από άλλες εκδηλώσεις όπως πχ. Οι παρελάσεις των ομοφυλοφίλων, τα διάφορα έργα τέχνης που γελοιοποιούν ή υβρίζουν, με τον πιο αισχρό τρόπο, τα σεβάσματα των χριστιανών, τα οποία όχι μόνο είναι αποδεκτά, αλλά υποστηρίζονται κιόλας από τηλεοπτικά κανάλια μέχρι και κρατικούς φορείς.

Τι είπατε;;

Ότι μπορεί να προσβάλλει κάποιους;;;

Ποιους; Αυτούς τους γραφικούς, φανατικούς χριστιανούς που έχουν μείνει στον Μεσαίωνα;

Ε, ας αλλάξουν πλανήτη...

Το Ευαγγέλιο γράφει για το «κλίμα» που θα κυριαρχεί στην γη, τις τελευταίες ημέρες, λίγο πριν έρθει ο Χριστός. «Παρόμοια, και όπως έγινε κατά τις ημέρες τού Λωτ· έτρωγαν, έπιναν, αγόραζαν, πουλούσαν, φύτευαν, οικοδομούσαν·και κατά την ημέρα που ο Λωτ βγήκε έξω από τα Σόδομα, έβρεξε φωτιά και θειάφι από τον ουρανό, και τους εξολόθρευσε όλους· κατά τον ίδιο τρόπο θα είναι κατά την ημέρα που θα φανερωθεί ο Υιός τού ανθρώπου». (Λουκάς 17:28)

Ιδού μερικά παραδείγματα δημοκρατικής «ευαισθησίας», από τις ΗΠΑ της χώρας που είναι γνωστή και ως «Land of Free» (…)

**********************

Στην φυλακή γιατί… ήταν στο πεζοδρόμιο!

Δύο άντρες, που είναι μέλη των Γεδεωνιτών (Gideons International), μίας χριστιανικής οργάνωσης, γνωστής για την δωρεάν διανομή Αγίων γραφών σε Ξενοδοχεία, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και αλλού, συνελλήφθηκαν, ενώ έδιναν Άγιες Γραφές σε πεζοδρόμιο στην Florida,(ΗΠΑ) σύμφωνα με την μήνυση.

Οι δύο άντρες, ο Anthony Mirto και ο Ernest Simpson, που συνελλήφθησαν και οδηγήθηκαν στην φυλακή αφού κατηγορήθηκαν για διάφορες παραβάσεις, θα υποστηριχθούν στο Δικαστήριο από δικηγόρους του Ιδρύματος the Alliance Defense Fund

*********************

Του είπανε να κατεβάσει την πινακίδα που έγραφε «σε ευχαριστώ Ιησού»…

ELYRIA, Ohio ΗΠΑ – Ο Bill Kriso, είναι ένας ανάπηρος βετεράνος του Βιετνάμ, που κτυπήθηκε με σφαίρα στον εγκέφαλο στο Βιετνάμ, αλλά παρόλα αυτά είναι ένας ευγνώμων άνθρωπος.

Δήλωσε στο NewsChannel5 :

"Ευχαριστώ τον Ιησού. Αν δεν ήταν Εκείνος δεν θα ήμουν εδώ σήμερα.

Δήλωσε επίσης ευγνώμων που βρήκε νέο σπίτι σε μία ήσυχη περιοχή σε συγκρότημα κατοικών στην Elyria, και γι ανα δείξει την ευγνομωσύνη του, έβαλε μία πινακίδα στο παράθυρο, που έγραφε, "Σε ευχαριστούμε Ιησού για το νέο μας σπίτι."

Ο διαχειριστής όμως του συγκροτήματος είπε στον Kriso να κατεβάσει την πινακίδα...

«Μόνο αν περάσει πάνω από το πτώμα μου θα κατεβάσει την πινακίδα. Και το εννοώ», απάντησε ο Kriso.


*********************

Το Jackson, Mississippi (ΗΠΑ) σκοπεύει να ποινικοποίησει τον Χριστιανισμό…

Έντεκα χριστιανοί συνελλήφθησαν κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας τους κατά των εκτρώσεων. Συνελλήφθησαν γιατί κήρυτταν το Ευαγγέλιο του Χριστού, κρατούσαν εδάφια από την Αγία Γραφή και φωτογραφίες από παιδιά που είχαν θανατωθεί από έκτρωση.

Ένας άντρας συνελλήφθη γιατί κουβαλούσε έναν σταυρό στον ώμο του!

Η αστυνομία του Jackson, παρόλα αυτά στεκόταν με απάθεια κατά την διάρκεια που κάποιοι αναρχικοί (με κουκούλες στα πρόσωπά τους) απειλούσαν τις χριστιανές μαμάδες, τους μπαμπάδες και τα παιδιά τους ξεστομίζοντας βρώμικες κουβέντες, σκίζοντας τα λάστιχα των αυτοκινήτων και διαπράττοντας αίσχη μπροστά στα μάτια των παιδιών.

Μάλιστα η αστυνομία παρατηρούσε καθώς πηδούσαν πάνω στα αυτοκίνητα έσπαγαν τα παμπρίζ και προσπαθούσαν να σύρουν έναν χριστιανό έξω από το αυτοκίνητό του. (Πηγή: http://www.dakotavoice.com/)

**********************

Χριστιανοί αντιμετωπίζουν 47 χρόνια φυλάκισης επειδή κήρυτταν το ευαγγέλιο ( Ναι, στην Αμερική!!!)

11 Χριστιανοί, διατάχθηκαν από τον Δικαστή William Austin Meehan, στην Φιλαδέλφεια (ΗΠΑ) να προσέλθουν σε δίκη, κατηγορούμενοι για τρία κακουργήματα (εγκληματική συνομωσία, εθνικό εκφοβισμό και διατάραξη της τάξης) (!!!) και πέντε μικρότερες κατηγορίες.


Αν κριθούν ένοχοι καταδικασθούν σε 47 χρόνια φυλάκιση.


Οι χριστιανοί συνελλήφθησαν στις 10 Οκτωβρίου, ενώ προσευχόντουσαν, έψελναν και διάβαζαν εδάφια από την Αγία Γραφή κατά την διάρκεια της ετήσιας εορτής των ομοφυλόφιλων (gay pride) στην Philadelphia (ΗΠΑ).

Στην αρχή οι αρχές είχαν αφαιρέσει τα χριστιανικά σύμβολα από την πλατεία και τώρα αντιμετωπίζουν 47 χρόνια φυλάκισης επειδή κήρυτταν το ευαγγέλιο στην πλατεία.

«Ο Στάλιν θα ήταν περήφανος» δήλωσε ένας χριστιανός...

Υπάρχει σαν αποδεικτικό στοιχείο το βίντεο, που δείχνει ότι οι χριστιανοί συνεργάστηκαν με τους αστυνομικούς, ενώ συνεχώς δεχόντουσαν πειράγματα από τους «Ροζ Αγγέλους» μία οργάνωση ομοφυλόφιλων που προσπαθεί να εμποδίσει το μήνυμα του ευαγγελίου.

Ο Εισαγγελέας της Philadelphia, κ. Charles Ehrlich, επιτέθηκε στους χριστιανούς, χαρακτηρίζοντάς τους ότι είναι «γεμάτοι μίσος»
(Πηγή: http://www.greenspun.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: