Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

«Πρόεδρος της Ευρώπης;». Κάτι μου λέει αυτό…

Αντιγράφω από τον τύπο:

«Στο προσκήνιο της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής αναμένεται να επιστρέψει δυναμικά τις επόμενες ημέρες ο Τόνι Μπλερ, καθώς υπό την ηγεσία του Γάλλου προέδρου Σαρκοζί ενισχύεται η εκστρατεία για την ανάδειξη του Βρετανού πρώην πρωθυπουργού σε πρώτο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης με διευρυμένες αρμοδιότητες.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας κ. Νικολά Σαρκοζί, δήλωσε πρόσφατα: «Η Ευρώπη είχε εγκλωβιστεί σε αδιέξοδο - δεν γνώριζε πώς να προχωρήσει μπροστά. Η λύση βρέθηκε με αυτή τη συνθήκη».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κομισιόν κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο επεσήμανε: «Για πρώτη φορά χώρες που κάποτε χωρίζονταν από ένα παραπέτασμα ολοκληρωτισμού εμφανίζονται ενωμένες στην υποστήριξη μιας κοινής Συνθήκης.

Είναι η Συνθήκη μιας Ευρώπης διευρυμένης από τη Μεσόγειο έως τη Βαλτική και από τον Ατλαντικό Ωκεανό έως τη Μαύρη Θάλασσα».

Τι προβλέπει:

Με βάση τις προβλέψεις της Μεταρρυθμιστικής Συνθήκης από το 2009 καταργείται το σύστημα της κυλιόμενης εξαμηνιαίας προεδρίας της Ε.Ε. και αντικαθίσταται από αιρετό πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου με ανανεώσιμη θητεία δυόμισι ετών.

Έτσι λοιπόν, από την 1.1.2009 η Ε.Ε. θα αποκτήσει Πρόεδρο με βάση τη νέα Συνθήκη.

Το νέο της παρουσίασης για πρώτη φορά προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει τεράστια σημασία για την συμπλήρωση του εσχατολογικού παζλ, καθώς οι περισσότεροι ερμηνευτές της Αγίας Γραφής και ιδιαίτερα αυτοί που ασχολούνται με τον προφητικό λόγο και τις έσχατες ημέρες, συμφωνούν ότι ο ερχόμενος Παγκόσμιος Ηγέτης, δηλαδή ο Αντίχριστος, θα είναι ο Ηγέτης του πανίσχυρου ευρωπαϊκού κράτους, ή των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης, η μορφή των οποίων ολοκληρώνεται στις ημέρες μας

Από πού βγαίνει αυτό;

Θα προσπαθήσω εν συντομία να το εξηγήσω:

Πεντακόσια χρόνια πριν από τη γέννηση του Χριστού, ο Θεός έδωσε στον κόσμο μια καταπληκτική διείσδυση στο μέλλον χρησιμοποιώντας τον προφήτη Δανιήλ.

Παρουσίασε ένα περίγραμμα της ιστορίας του κόσμου από την εποχή του Δανιήλ μέχρι τις ημέρες μας και ιδιαίτερα παρουσίασε τις 4 μεγάλες αυτοκρατορίες (Βαβυλωνιακή, Μηδοπερσική, Ελληνική και Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία).

Είναι όμως στον καιρό της 4ης αυτοκρατορίας, δηλ. της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, που θα έρθει ο Χριστός και θα εγκαινιάσει την αιώνια Βασιλεία Του και τον μέλλοντα αιώνα..

Αναλυτικότερα, το ξεκίνημα έγινε από ένα ενύπνιο (δηλαδή πνευματικό όνειρο) που ο Θεός έδωσε στον βασιλιά της Βαβυλώνας, τον Ναβουχοδονόσορ, περίπου 2.500 χρόνια πριν από την εποχή μας.

Ήταν μία εικόνα (ή άγαλμα) όπου το κεφάλι ήταν από καθαρό χρυσάφι, το στήθος της και οι βραχίονές της από ασήμι, η κοιλιά της και οι μηροί της από χαλκό, οι κνήμες της από σίδερο, ένα μέρος όμως από πηλό.

Τότε αποκόπηκε, από μόνη της, μια πέτρα, και χτύπησε εκείνη την εικόνα επάνω στα πόδια της, που ήσαν από σίδερο και πηλό, και τα κατασύντριψε.

Τότε, το σίδερο, ο πηλός, ο χαλκός, το ασήμι, και το χρυσάφι, κατασυντρίφτηκαν μαζί, και έγιναν σαν το λεπτό άχυρο ενός θερινού αλωνιού· και τα σήκωσε ο άνεμος, και δεν βρέθηκε κανένας τόπος του· και η πέτρα που χτύπησε την εικόνα έγινε ένα μεγάλο βουνό, και γέμισε ολόκληρη τη γη.

Ο Δανιήλ εξήγησε, με την σοφία που του έδωσε ο Θεός, το όνειρο :

Το χρυσό κεφάλι απεικονίζει την Βαβυλωνιακή Αυτοκρατορία. (606π.Χ.- 536π.Χ.)

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι ιστορικοί αναφέρονται σε αυτήν την αυτοκρατορία ως «τη χρυσή βασιλεία μιας χρυσής εποχής».

Η βασιλεία του Ναβουχοδονόσορ σωριάσθηκε σε ερείπια όταν ο Κύρος, ο στρατηγός των Περσών, κατέλυσε τη βαβυλωνιακή αυτοκρατορία το 536 π.Χ.

Έτσι, το στήθος και οι βραχίονες από άργυρο αντιπροσωπεύουν την Μηδο-Περσική Αυτοκρατορία (536μ.Χ.-33μ.Χ) - μια άλλη ισχυρή αυτοκρατορία - στην οποία τελικά επικράτησαν οι Πέρσες.

Η κοιλιά και οι μηροί από χαλκό συμβολίζουν την Ελληνική Αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των διαδόχων του.

Ο Μέγας Αλέξανδρος, σε ελάχιστο χρόνο, νίκησε τους Πέρσες, καθιστώντας την Ελλάδα την τρίτη παγκόσμια αυτοκρατορία.

Η Ελλάδα κυριάρχησε από το 331 μέχρι το 168 π.Χ.

Μετά το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου η αυτοκρατορία του διαιρέθηκε μέχρι που το 168 π.Χ. στην μάχη της Πύδνας όπου ο μακεδονικός στρατός υπό την ηγεσία του Βασιλιά Περσέα, του τελευταίου Βασιλιά της Μακεδονίας, ηττήθηκε από τον ρωμαϊκό στρατό.

Η τέταρτη Αυτοκρατορία ήταν η Ρωμαική Αυτοκρατορία (Imperium Romanorum) (31 π.Χ. – 476μ.Χ.).

Ο Γίββων, ο ιστορικός του 18ου αιώνα αναμφίβολα είχε στη σκέψη του την προφητεία του Δανιήλ όταν έγραψε: «Τα όπλα της (ρωμαϊκής) δημοκρατίας, από καμιά φορά ηττημένα, πάντοτε όμως με κερδισμένο τον πόλεμο, προχωρούσαν με ταχύ βήμα στον Ευφράτη, στο Δούναβη, στο Ρήνο και στον Ωκεανό.

Και η εικόνα από χρυσό ή ασήμι, ή χαλκό που μπορεί να χρησίμευσε για να αντιπροσωπεύσει τα έθνη και τους βασιλιάδες τους, διαδοχικά συντρίφθηκαν από τη σιδερένια μοναρχία της Ρώμης.» Edward Gibbon, The History of the Decline and Fall of the Roman Empire (Η Ιστορία της Παρακμής και της Πτώσης της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας) (John Morris and Company), τόμος 4ος, σελίδα 89).

Το ενύπνιο τελειώνει με την συντριβή της τελευταίας Αυτοκρατορίας και την εγκαθίδρυση της Αιώνιας Βασιλείας του Χριστού και των Αγίων.

«Θεωρούσες μέχρις ότου, χωρίς χέρια, αποκόπηκε μια πέτρα, και χτύπησε εκείνη την εικόνα επάνω στα πόδια της, που ήσαν από σίδερο και πηλό, και τα κατασύντριψε. Τότε, το σίδερο, ο πηλός, ο χαλκός, το ασήμι, και το χρυσάφι, κατασυντρίφτηκαν μαζί, και έγιναν σαν το λεπτό άχυρο ενός θερινού αλωνιού· και τα σήκωσε ο άνεμος, και δεν βρέθηκε κανένας τόπος του· και η πέτρα που χτύπησε την εικόνα έγινε ένα μεγάλο βουνό, και γέμισε ολόκληρη τη γη».(Δανιήλ 2:34,35)

Είναι ξεκάθαρο ότι στον καιρό της 4ης Αυτοκρατορίας, (που είναι και η πιο ισχυρή), δηλ. της Ρωμαϊκής, θα τερματισθεί το ανθρώπινο σύστημα διακυβέρνησης και θα εγκαινιασθεί η Βασιλεία του Θεού και των Αγίων.

«Και κατά τις ημέρες εκείνων των βασιλιάδων, ο Θεός τού ουρανού θα σηκώσει μια βασιλεία, που δεν θα φθαρεί στον αιώνα· και η βασιλεία αυτή δεν θα περάσει σε άλλον λαό· θα κατασυντρίψει και θα συντελέσει όλες αυτές τις βασιλείες, ενώ αυτή θα διαμένει στους αιώνες», (Δανιήλ 7:18). «Αλλά, οι άγιοι του Υψίστου θα παραλάβουν τη βασιλεία, και θα έχουν το βασίλειο στον αιώνα, και στον αιώνα τού αιώνα.». (Δανιήλ 7:18).

Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία όμως, μετά από αλλεπάλληλες επιδρομές βαρβαρικών φυλών, έσβησε οριστικά το 476 μ.Χ. (η δυτική ).

Η αιώνια Βασιλεία του Χριστού όμως δεν ήρθε...

Όμως το 4ο θηρίο δεν έχει τελειώσει…

Τις έσχατες ημέρες, αυτό που βλέπουμε είναι να επιταχύνεται η ΑΝΑΒΙΩΣΗ αυτής της 4ης Βασιλείας, της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας..

Στις 25 Μαρτίου του 1957, 6 έθνη υπέγραψαν την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας (ΕΟΚ). (Γαλλία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ολλανδία Ιταλία και Δυτική Γερμανία).

Η πόλη που έλαβε χώρα αυτό το ιστορικό για την πορεία της Ευρώπης γεγονός ήταν η Ρώμη και η τοποθεσία, το αρχαίο Καπιτώλιο της Ρώμης.

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου Πωλ Ανρι Σπάακ, (φωτο) δήλωσε «Νομίζετε ότι έχουμε θέσει τον θεμέλιο λίθο για μια Νέα Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία;... Όλοι σήμερα νιώσαμε ότι είμαστε Ρωμαίοι εκείνη την ημέρα..» (Περιοδικό Newsweek, 29-1-1996)…


Ο ίδιος είχε πει: « Δεν επιθυμούμε περισσότερες επιτροπές στην Αγορά. Έχουμε περισσότερες από όσες χρειαζόμαστε.

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένας άνθρωπος, τόσο μεγάλος ώστε να μπορέσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των ενθών και να μας σώσει από την οικονομική παρακμή που βυθιζόμαστε.

Στείλτε μας έναν άνθρωπο σαν κι αυτόν και θα τον υποδεχθούμε είτε είναι ο Κύριος είτε είναι ο Σατανάς» (!!!)


Δεν υπάρχουν σχόλια: