Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

"Νέα Παγκόσμια Τάξη". Θα το ακούς μέχρι να το μάθεις...


Θα τελειοποιηθεί ένας άνθρωπος, ο Αντίχριστος, που θα προβάλει στο προσκήνιο. Και πάλι, σας ξαναϋπενθυμίζω ποιο θα είναι το σύνθημά του. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη.

-Dr Charles Stanley -



-Έχετε ακούσει τον όρο Νέα παγκόσμια Τάξη
(" NewWorld Order"
ή κοινώς N
WO);

-Είτε ναι είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι τον ωραίο αυτόν όρο θα τον ακούμε όλο και πιο πολύ.

-Μέχρι να το εμπεδώσουμε.


Ιδού τα τελευταία νέα:


Έκκλησ
η για μεταρρύθμιση των διεθνών οργανισμών, ώστε να δημιουργηθεί μια «νέα, παγκόσμια κοινωνία», απηύθυνε ο Βρετανός πρωθυπουργός Gordon Brown, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Νέο Δελχί.


Οπω
ς ανέφερε, οργανισμοί όπως ο ΟΗΕ, η Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο πρέπει «να αλλάξουν ριζικά», ώστε να αντανακλούν τη νέα πραγματικότητα της παγκοσμιοποίησης και της ανόδου νέων δυνάμεων, αλλά και να μπορούν να αντιμετωπίσουν σύγχρονα προβλήματα, όπως η κλιματική αλλαγή και οι διεθνείς χρηματοοικονομικές κρίσεις.


Βέβαια, η
αλήθεια είναι ότι ο Brown, έκανε λόγο όχι για "νέα παγκόσμια κοινωνία", αλλά για "Νέα Παγκόσμια Τάξη".
Συγκερ
ιμένα, μεταξύ των άλλων, δήλωσε : "Είναι καιρός να αναγνωρισθεί επισήμως σε μία πιο συνεπή και τακτική βάση η πραγματικότητα αυτής της αναδυόμενης Νέας Παγκόσμιας Τάξης" ("It is time to formally recognise on a more consistent and regular basis the reality of this emerging new world order"


Δεν είναι βέβαι
α, η πρώτη φορά που ο Brown μιλάει για την "Νέα Παγκόσμια Τάξη".
Τον Μάρτιο του 200
7 ως τότε υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης του Τόνι Μπλερ, μίλησε ενώπιον του ΟΗΕ για "μια νέα παγκόσμια τάξη για την αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη"

Παρακάτω ένα βίντεο από πρόσφατη ομιλία του Gordon Brown, όπου συνεχώς επαναλαμβάνει τον όρο " Νέα Παγκόσμια Τάξη" (για να τον εμπεδώσουμε...)


Για Νέα Παγκόσμια Τάξη γίνεται λόγος φέτος και στη σύνοδο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στο Νταβός της Ελβετίας, χάρη στη ραγδαία άνοδο της Κίνας και της Ινδίας, που συνοδεύεται από την εξίσου ραγδαία υποχώρηση της αμερικανικής οικονομικής και πολιτικής επιρροής σε όλο τον πλανήτη.

Ο τίτλος σχετικού άρθρου για την σύνοδο στο Νταβός είναι αποκαλυπτικός:

"Νέα παγκόσμια τάξη προ των θυρών..."

Και ο υπότιτλος: "Οι σύνεδροι του WEF, στο Νταβός, συμφωνούν ότι η Ουάσιγκτον αδυνατεί πλέον να καθορίζει από μόνη της τη διεθνή ατζέντα".

Σε άλλα μέρη του ίδιου άρθρου διαβάζουμε:"Δριμύτατες κατηγορίες και ζοφερές εκτιμήσεις για το οικονομικό μέλλον των ΗΠΑ παρουσίασε ο Αμερικανός Οικονομολόγος και κάτοχος βραβείου Νόμπελ, Τζόζεφ Στίγκλιτς..." (φωτο) και

"Για ριζική αναδιάταξη της μεταπολεμικής παγκόσμιας οικονομίας και για το τέλος της κυριαρχίας του δολαρίου έκανε λόγο ο Τζορτζ Σόρος.."


Αλλά τι το κακό, τέλος πάντων, συμβαίνει με αυτόν τον όρο;;;;

Ας κάνουμε μία μικρή ιστορική αναδρομή.

Στις 11 Σεπτεμβρίου 1991 και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ο Πόλεμος στον Κόλπο, ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ, George H. Bush (πατήρ του σημερινού) δήλωσε ενώπιον του αμερικανικού Κογκρέσου: «Βρισκόμαστε σε μια μοναδική και εξαιρετική στιγμή.

Η παρούσα κρίση στον Περσικό κόλπο, παρόλο που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους, ταυτόχρονα μας προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία να προχωρήσουμε προς την κατεύθυνση μιας νέας ιστορικής περιόδου συνεργασίας.

Μέσα από αυτούς τους ταραγμένους καιρούς, ο στόχος μας – η δημιουργία μίας Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NEW WORLD ORDER) -μπορεί να επιτευχθεί..

Εκατό γενιές έχουν αναζητήσει αυτό το άπιαστο μονοπάτι προς την ειρήνη, ενώ χιλιάδες πόλεμοι μαίνονται σε ολόκληρη την έκταση της ενεργούς ανθρώπινης παρουσίας.

Σήμερα, η Νέα Παγκόσμια Τάξη αγωνίζεται να γεννηθεί σε ένα κόσμο εντελώς διαφορετικό από αυτόν που ξέραμε….

Ο 21ος αιώνας έρχεται σαν ένας φωτισμός από χιλιάδες φώτα (στα αγγλικά: The 21st century is arriving like an illumination of a thousands lights)…»

(Αυτό το illumination κρατήστε το...)


Πριν από αυτόν βέβαια, για "Νέα Παγκόσμια Τάξη" είχε μιλήσει, τις 7 Δεκεμβριου 1988, σε ομιλία του προς τα Ηνωμενα Εθνη, ο τότε πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, κάνωντας την εξής δήλωση:

"Περαιτέρω, η παγκόσμια πρόοδος είναι σήμερα δυνατή μόνο μέσω από την επιδίωξη για μία καθολική συναίνεση προς την πορεία για μία Νέα Παγκόσμια Τάξη".


Η δήλωση όμως του μπαμπά Μπούς το 1991, έχει μείνει ως η πιο σημαντική όσο και σημαδιακή.

Δέκα ακριβώς χρόνια αργότερα, στις 12 Σεπτεμβρίου 2001, μία μόλις ημέρα μετά από το κτύπημα στους δίδυμους πύργους, ο αμερικάνος Γερουσιαστής Gary Hart, (φωτο) τότε αντιπρόεδρος του γνωστού - άγνωστου Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (Counsil of Foreign Affairs-CFR) μιλάει και αυτός (επί τη ευκαιρία...) για την NEW WORLD ORDER

{ΣΗΜΕΙΩΣΗ: το CFR αποτελεί μία μυστικοπαθή οργάνωση που ιδρύθηκε το 1919 από διάφορους ισχυρούς παράγοντες (μεγαλοτραπεζίτες, πολιτικούς) με "σκοπό την δημιουργία μία διεθνούς ομάδας που θα συμβούλευει (...) τις μελλοντικές κυβερνήσεις στις διεθνείς υποθέσεις"

Μερικά από τα σημερινά μέλη είναι : David Rockefeller, Jr., Henry Kissinger, Dick Cheney, Condoleezza Rice, Paul Wolfowitz, Jimmy Carter κ.α.}..


Το παρακάτω βίντεο δείχνει τόσο τις δηλώσεις του Μπούς (σε διαφορετικούς χρόνους), αλλά και αυτές του Χαρτ και δημιουργεί σκέψεις και περίεργους συνειρμούς για το αν επιλέγη τυχαία η χρονική στιγμή για την κάθε δήλωση.

Μήπως υπάρχει συγκεκριμένη μυστική ατζέντα της παγκόσμιας ελίτ για την προώθηση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, πίσω από την "περίεργη" επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου και το κλίμα τρόμου που ακολούθησε.



Ο όρος Νέα Παγκόσμια Τάξη που ακούστηκε επίσημα, από τα χείλη του πατέρα Μπους, δεν ήταν καινούργιος.

Ήδη από τις αρχές του 1900 πρωτοαναφέρθηκε, από τον Βρετανό πολιτικό Cecil Rhodes, (φωτο)

η ιδέα μίας Νέας Παγκόσμιας Τάξης και κατ’ εκείνον, είχε την έννοια της επιβολής, από την Βρετανία και τις ΗΠΑ,

μίας Ομοσπονδιακής Παγκόσμιας Κυβέρνησης, (Federal World Government), με επίσημη γλώσσα την αγγλική, η οποία θα έφερνε την παγκόσμια ειρήνη.

Ο όρος υιοθετήθηκε αργότερα, από τους Ναζί οι οποίοι και αυτοί μιλούσαν για μία Νέα Παγκόσμια Τάξη (“Neue Ordnung).


Η ιστορία όμως πάει ακόμα πιο πίσω


Στα 1776 ιδρύεται στο Ίνγκολσταντ της Βαυαρίας, από τον Adam Weishaupt, ένα μυστικό Τάγμα μασονικής δομής και ιδεολογίας, που έμεινε γνωστό ως το Τάγμα των Πεφωτισμένων (Illuminati).

Κεντρικός στόχος του Τάγματος η προώθηση και εγκαθίδρυση μίας ενιαίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης ταυτόχρονα με την καταστροφή των παραδοσιακών αξιών του χριστιανισμού και την εμφάνιση μιας ανώτερης φυλής υπερ-ανθρώπων που θα αναλάμβαναν την εξουσία και θα καθοδηγούσαν τον πλανήτη σε μία χρυσή εποχή ειρήνης και ευημερίας…

Ο Πρώσος Βαρώνος Κλοτζ, μέλος του Τάγματος, είπε : «Θα δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο κράτος,το κράτος των ενωμένων ατόμων, πρώτα την Ευρωπαϊκή και έπειτα την Παγκόσμια δημοκρατία…Όλοι οι άνθρωποι θα γίνουν ένα έθνος» .

Ο ίδιος ο Weishaupt είχε πει : «Θρησκεία, πατριωτισμός και οικογένεια θα πρέπει να διαλυθούν, να απορρίψουμε κάθε κοινωνικό δεσμό για να φτιάξουμε ένα ενιαίο κόσμο, ένα παγκόσμιο λαό…Πρέπει να εργαστούμε στα θεμέλια.»

Στα τέλη του 1770 μέλη του Τάγματος πέρασαν στην Αμερική.

Το παράξενο είναι, ότι το 1782, το σύμβολο των Illuminati μπήκε στο πίσω μέρος της επίσημης Μεγάλης Σφραγίδας των ΗΠΑ, κάτι που είχε μείνει κρυφό, έως ότου μετά από 150 χρόνια τοποθετήθηκε στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου.

Στην σφραγίδα υπάρχει ένα γνωστό αποκρυφιστικό και μασονικό σύμβολο, το τρίγωνο με το μάτι του Ρα, του Αιγυπτιακού θεού του Ήλιου, καθώς και η φράση στα λατινικά Annuit Cœptis (πάνω) και Novus Ordo Seclorum (κάτω) καθώς και η ημερομηνία 1776 (στα λατινικά MDCCLXXVI) που είναι η ημερομηνία ίδρυσης του Τάγματος

Η φράση αυτή σημαίνει: "Αυτός (ποιός;) συμφωνεί με το σκοπό μας : Μία Νέα Τάξη Πραγμάτων (ή Αιώνων)"

-Τυχαίο;

-Θυμηθήκατε τώρα το illumination του μπαμπά Μπους;;;;

-Τυχαίο και αυτό;;;

-Τυχαία η συνεχής επίκληση του όρου "Νέα Παγκόσμια Τάξη" και μάλιστα από κορυφαία πολιτικά πρόσωπα του πλανήτη;;;

-Φαίνεται ότι κάποιοι έχουν βαλθεί να μας βάλουν σε ΤΑΞΗ, γιατί φαίνεται είμαστε άτακτοι...

-Και έχουν όραμα για ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον ΚΟΣΜΟ.

-Για να περάσουμε στην "χρυσή εποχή της ανθρωπότητας".

-Στη Νέα Εποχή.

-Στον παγκόσμιο λαό.

-Στην Παγκόσμια Κυβέρνηση.

-Στον Παγκόσμιο Κυβερνήτη.

-Τι; Κάποιος μίλησε για Αντίχριστο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: