Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

"Αντίχριστε σε βρήκα!!!"

Τον "Αντίχριστο" «είδε» στο πρόσωπο του νέου προέδρου του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, Αλέξη Τσίπρα, κάποιος ιερέας χωριού της Κορινθίας, ύστερα από καταγγελία που έφθασε στα γραφεία του κόμματος.

Την «ανακάλυψή» του αυτή δεν την κρατάει βέβαια, για τον εαυτό του, αλλά το φωνάζει από άμβωνος, προκειμένου να ενημερώσει (και να προφυλάξει;) τους πιστούς του.

Στην διαπίστωσή του αυτή κατέληξε ο παραπάνω ιερέας, στηριζόμενος, προφανώς, στην ηλικία του νεαρού προέδρου (33 ετών, ηλικία την οποία είχε κατά τον θάνατό του, ο Ιησούς Χριστός και όπου, κατά κάποια φήμη ή παράδοση που δεν στηρίζεται στην Αγία Γραφή, θα είναι η ηλικία και του Αντιχρίστου όταν αυτός εμφανισθεί) στην δήλωσή του ότι δεν πιστεύει στον Θεό, αλλά κυρίως, στην ξαφνική εκτόξευση της δημοτικότητάς του.

Κάτι παρόμοιο όμως συμβαίνει και στις ΗΠΑ όπου πολλοί αμερικανοί είναι σχεδόν βέβαιοι ότι «Αντίχριστος» βρίσκεται στην δική τους χώρα και μάλιστα είναι πιθανόν να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ!

Πρόκειται φυσικά, για τον Μπαράκ Ομπάμα (Barack Hussein Obama), τον Αφροαμερικάνο γερουσιαστή του Ιλινόις και υποψήφιο από το Δημοκρατικό Κόμμα για τις προεδρικές εκλογές.

Η εμμονή πολλών Αμερικανών «αντιχριστολόγων» με τον αποκαλούμενο από κάποιους «μαύρο Κέννεντυ», Ομπάμα, στηρίζεται και αυτή στο νεαρό της ηλικίας του (όχι όμως και τόσο όσο του δικού μας Τσίπρα), στην γοητεία που ασκεί σε πολλούς ψηφοφόρους του, (οι οποίοι πολλές φορές παραληρούν!), αλλά και σε άλλα περίεργα όπως σε υποτιθέμενη «προφητεία» του Νοστράδαμου περί κάποιου «Μαμπούς» (Mabus), όπου εικάζεται ότι είναι το όνομα του Αντιχρίστου!

Γίνεται λοιπόν ο εξής συνειρμός: Mabus = Obama-bush, δηλαδή μετά τον Μπους ακολουθεί ο Ομπάμα!

Τώρα πως παρόλα αυτά, στο λογοπαίγνιο αυτό, προηγείται το όνομα του Ομπάμα και ακολουθεί αυτό του Bush, ο οποίος για να βολέψει μετατρέπεται σε Βus…., μάλλον αυτό δεν απασχολεί τους κυνηγούς αντιχρίστων!!!

Το θέμα πάντως πήρε αρκετά μεγάλη έκταση, αφού αναγκάστηκε να ρωτήσει ο δημοσιογράφος του CNN, Glen Beck, τον γνωστό τηλευαγγελιστή John Hagee εάν πιστεύει ότι ο Ομπάμα είναι ο Αντίχριστος...!!!

(Η απάντηση ήταν αρνητική).

Δείτε το βίντεο


Οι φίλοι του Ομπάμα δεν έκατσαν φαίνεται, με σταυρωμένα τα χέρια και πέρασαν στην αντεπίθεση, κατηγορώντας την Χίλαρι Κλίντον ότι αυτή είναι ο Αντίχριστος!!!!

Σου λέει αφού ο Αντίχριστος μπορεί να είναι έγχρωμος, γιατί να μην είναι και γυναίκα;;; - Οπότε έχουμε την Αντίχριστο!!!!)

Περισσότερα για τον Αντίχριστο και τα διάφορα πρόσωπα που - ανά τους αιώνες - έχουν κάνει πολλούς να αναφωνούν ότι βρήκαν επιτέλους τον Αντίχριστο, σε επόμενο άρθρο.....

1 σχόλιο:

Skinious είπε...

Συγχαρητήρια "γείτονα" για το blog! Πολύ ωραίο και πρωτότυπο. Επιτρέψτε μου να σας καταχωρήσω στα Αγαπημένα και να αναδημοσιεύσω τα περίΤσίπρα-Αντιχρίστου!