Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 1 Ιουνίου 2008

Νεκρή γυναίκα επιστρέφει στην ζωή μετά από 17 ώρες!


Μια γυναίκα από την Αμερική επανήλθε στη ζωή αφού διαπιστώθηκε ο θάνατος της, η καρδιά της σταμάτησε να χτυπά και σταμάτησε να παρέχεται ιατρική υποστήριξη.

Η Velma Thomas, 59 ετών, από το Νίτρο της Δυτικής Βιρτζίνια, (Nitro, West Virginia), συνδέθηκε με μια συσκευή υποστήριξης μετά από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στο σπίτι της.

Για περισσότερες από 17 ώρες οι γιατροί προσπαθούσαν ανεπιτυχώς να ανιχνεύσουν κάποιο είδος εγκεφαλικής δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένης πρωτοπόρας θεραπείας για την μείωση της θερμοκρασίας του σώματος της ασθενούς σε μια προσπάθεια να ενεργοποιηθεί ο εγκέφαλος.

Ο Tim Thomas, γιος της Velma, είπε ότι συγγενείς και φίλοι είχαν μαζευτεί στο νοσοκομείο και προσεύχονταν συνεχώς πριν ακόμα αρχίσουν να αποδέχονται το γεγονός του θανάτου της.

Ο ανεψιός της, Daniel Pence, είπε "Θεέ μου δείξε μου κάτι.."

«Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν θα τα κατάφερνε,» σχολιάζει ο κύριος Thomas, 36 ετών. «Το δέρμα της είχε ήδη αρχίσει να σκληραίνει, τα χέρια και τα πόδια της παρουσίαζαν κλίση, δεν υπήρχε ζωή μέσα της

Η οικογένεια αποφάσισε να αφαιρέσει την υποστήριξη και είπε το στερνό της αντίο. Όμως λίγο αφού ξεκίνησαν οι διακανονισμοί της κηδείας, ο κύριος Thomas πληροφορήθηκε από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν η μητέρα του ότι η προηγούμενη επανήλθε στη ζωή!

Πρώτα κούνησε το χέρι της, μετά το πόδι της, μετά έβηξε και μετά μίλησε!

Έως ότου ο κύριος Thomas προφτάσει να επιστρέψει στο νοσοκομείο, εκείνη είχε ήδη ρωτήσει: «Που βρίσκεται ο γιoς μου;»

Ο Kevin Eggleston, ειδικός παθολόγος δήλωσε: «Δεν υπήρχε καμία απολύτως ένδειξη νευρολογικής ενεργοποίησης, πρόκειται για ένα θαύμα!»

Από: http://news.pathfinder.gr/misc/477466.html

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ που έδειξε το κανάλι ABC

http://abcnews.go.com/GMA/story?id=4923465

3 σχόλια:

Ακρίτας είπε...

Χθες ανακάλυψα τον "Κόκκινο Ουρανό". Τα κείμενα που διάβασα με εντυπωσίασαν με την πληρότητα αλλά και με την καλή αισθητική τους. Μόνο ο τίτλος "Κόκκινος Ουρανός" μου φάνηκε αταίριαστος παρόλο που παραπέμπει στα λόγια του Χριστού. Ελπίζω να συνεχιστεί η δημοσίευση και νέων κειμένων που να ενημερώνουν και να πληροφορούν.

Ακρίτας είπε...

Χθες ανακάλυψα τον "Κόκκινο ουρανό". Τα κείμενα τα βρήκα ενδιαφέροντα και προσεγμένα, τόσο στο περιεχόμενο όσο και στην αισθητική τους. Ο τίτλος μονάχα, μου φάνηκε αταίριαστος με το περιεχόμενο, παρόλο που παραπέμπει στα λόγια του Χριστού.
Πιστεύω να συνεχιστει η ενημέρωση που με τρόπο πλήρη και ουσιαστικό υπάρχει στα δημοσιευμένα άρθρα που διάβασα.

SkyWatcher είπε...

Σε χαιρετώ φίλε μου Ακρίτα και σε καλωσορίζω στο blog μου. Η φράση "Κόκκινος Ουρανός" μου καρφώθηκε στο μυαλό όταν αποφάσισα να ξεκινήσω το ταξίδι μου στην μπλογκόσφαιρα... Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από το συγκεκριμένο χωρίο που διαβάζεις. Παρακολουθώντας τα γεγονότα και γνωρίζοντας τι είπε ο Ιησούς Χριστός για τις τελευταίες ημέρες, παρατηρώ "τον ουρανό" ολοένα να "κοκκινίζει", υπό την έννοια ότι οι καιροί είναι έσχατοι...