Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Barcode 666: Σύμπτωση σατανική ή πρόβλεψη θεική;


Ο γραμμωτός κώδικας (Barcode), όπως γράψαμε, είναι ένας δεκατριψήφιος αριθμός, ο οποίος χωρίζεται στα πρώτα πέντε (5) ψηφία, (Manufacturer Code ή Κωδικός του Κατασκευαστή) ,στα άλλα 5 ψηφία (Product Code ή Κώδικας του Προϊόντος) και στις τρεις (3) μπάρες ασφαλείας (Guard Bars)..

Ήδη εδώ και 20 χρόνια έχει ψηφισθεί ένας νόμος στην χώρα μας, για την εισαγωγή ενός νέου συστήματος ταυτοποίησης (το γνωστό ΕΚΑΜ). Ενός αριθμού ο οποίος θα αποτυπώνεται στις νέου τύπου ταυτότητες (οι οποίες ακόμα δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους).

Αυτή νέα ταυτότητα θα έχει 13 νούμερα!!! (Όπως δηλαδή, το barcode….).

Ο Νόμος είναι ο Ν.1599/86 για τον Ενιαίο Κωδικό Αριθμό Μητρώου (Ε.Κ.Α.Μ.).

Αναφέρεται στο 3ο άρθρο του : «Ο Ενιαίος Κωδικός Αριθμός Μητρώου (Ε.Κ.Α.Μ.) σχηματίζεται από 13 ψηφία και σύμβολα. Το πρώτο είναι η ένδειξη αιωνόβιου, τα επόμενα δύο (2) προσδιορίζουν τον κωδικό αριθμό του Νομού γέννησης, τα επόμενα τρία (3) τον αύξοντα αριθμό καταχώρησης των γεννήσεων που γνωστοποιούνται στην αρμόδια για την χορήγηση του Ενιαίου Κωδικού Αριθμού Μητρώου (Ε.Κ.Α.Μ.) Διεύθυνση Εσωτερικών κατά χρονολογία γέννησης, τα ακόλουθα έξι (6) σχηματίζουν τη χρονολογία γέννησης και το τελευταίο ψηφίο είναι το ψηφίο ελέγχου".

(ΠΑΝΩ: Χαρακτηριστική φωτογραφία που δημοσίευσε το περιοδικό "COMPUTER ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, τον Φεβρουάριο του 1985!! - ο συνειρμός είναι εύκολος. barcode για όλους..)

Ο αύξων αριθμός των γεννήσεων που καταχωρίστηκαν είναι μονός για τους άνδρες και ζυγός για τις γυναίκες ( Άρθρο 2 Καθιέρωση Ενιαίου Κωδικού Αριθμού Μητρώου). Στην συνέχεια ψηφίστηκε ο Ν. 1988/1991 όπου αναφέρεται ότι "...με (μελλοντική) απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών θα καθοριστούν ο τύπος και οι προδιαγραφές της ταυτότητας, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια". Αυτό το τελευταίο βέβαια, είναι τελείως γενικό.

Ποιος μπορεί να γνωρίζει τι είναι αυτή η λεπτομέρεια …

Η υπ’ αριθμ. 95/46 1995 Κοινοτική Οδηγία ανέφερε ότι τα κράτη – μέλη καθορίζουν τους όρους υπό τους οποίους επιτρέπεται η επεξεργασία του εθνικού αναγνωριστικού αριθμού ταυτότητας».

Αφού όμως οι σημερινές ταυτότητες δεν περιέχουν εθνικό αναγνωριστικό αριθμό ταυτότητας, για ποιες ταυτότητες μιλάει η οδηγία;;

(Πάνω και αριστερά: Η εφημερίδα Εν Συνειδήσει υπήρξε μία πολύ ενημερωμένη έκτακτη έκδοση της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου, που βγήκε το 1997, επί τη ευκαιρία της ψήφισης από την Ελληνική Βουλή, της συμφωνίας Σένγκεν, (Shengen) για την οποία υπήρχε, τότε, αντίδραση - αν και όχι οργανωμένη – από ένα μεγάλο κομμάτι της Ορθόδοξης Εκκλησίας….

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι μόνες φωνές αντίδρασης για την Συνθήκη Σέγκεν , προέρχονταν από κάποιους ορθόδοξους χριστιανούς και του ΚΚΕ )

Τώρα για προσέξτε τώρα κάτι.

Θυμάστε το έντυπο της παλαιάς Υπεύθυνης Δήλωσης (γνωστής ως του Ν.105); Εκεί που συμπλήρωνε τα στοιχεία του ο δηλών, στο στοιχείο αριθμός ταυτότητας, υπήρχαν δεκατρία κουτάκια για να συμπληρώνονται μελλοντικά με τα 13 κανονικά ψηφία που θα αντιστοιχούν στις χαραγματιές του bar code Ε.Α.Ν. του αριθμού ταυτότητας, όταν αυτός θα έμπαινε με αυτή τη μορφή στα νέα δελτία.

Σκεφτείτε ότι τα έντυπα αυτών των υπεύθυνων δηλώσεων είχαν κυκλοφορήσει ήδη από το 1986, αλλά ποιος τους είχε δώσει σημασία...

Μοιάζουν να είναι όλα σχεδιασμένα, με μαθηματική ακρίβεια, για να εμφανιστούν την κατάλληλη στιγμή. Στον καιρό τους,!

Θα πρέπει λοιπόν ο άνθρωπος να γίνει και αυτός ένας αριθμός, ένα αναλώσιμο είδος, όπου θα περνάει από έναν σαρωτή και θα διαβάζεται. Θα έχει ενσωματωμένη επάνω του (όπως το προϊόν) μία υπέρ ταυτότητα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Ποιος είναι, από πού είναι που μένει ποια είναι η οικονομική του κατάσταση, η οικογενειακή του κατάσταση, οι σχέσεις του με διάφορες υπηρεσίες και οργανισμούς κλπ.

Είναι λογικό να υπάρχει ένα «μεταβατικό στάδιο».

Η αρχή πρέπει να γίνει με μία νέου τύπου ταυτότητα.

Ο επερχόμενος Παγκόσμιος Ηγέτης (ο «Αντίχριστος» όπως είναι γνωστός, στην χριστιανική γραμματεία) θα επιβάλει μία νέου είδους ταυτότητα, χωρίς την οποία ο άνθρωπος θα είναι ανύπαρκτος και καταδικασμένος σε κοινωνικό και οικονομικό αποκλεισμό.

Αυτά είδε και έγραψε ο Ιωάννης στο Βιβλίο της Αποκάλυψης, το 95 μ.Χ.

(Στην φωτογραφία διαμαρτυρία από ανθρώπους - Barcode, που έγινε το 2005 στην Ιαπωνία, κατά του επιχειρούμενου σχεδίου φακελώματος από την Ιαπωνική Κυβέρνηση, σύμφωνα με το οποίο ο κάθε πολίτης με ατομικό του barcode θα αποθηκεύεται σε Βάση Δεδομένων)

Η ταυτότητα αυτή, βέβαια, δεν θα είναι χάρτινη ή πλαστική ή κάτι άλλο, αλλά εγχαραγμένη επάνω στο σώμα του ανθρώπου. Όπως ακριβώς ΣΗΜΕΡΑ όλα τα προϊόντα έχουν αποτυπωμένη επάνω στην χάρτινη ή άλλη συσκευασία τους το barcode, έτσι και ΤΟΤΕ ο άνθρωπος θα έχει όχι μόνο αποτυπωμένη αλλά χαραγμένη επάνω στο σώμα του (δεξί χέρι ή μέτωπο) αυτό το χάραγμα με το 666….

Τα στοιχεία που συνηγορούν υπέρ του ότι το δεν είναι απλά μία σύμπτωση, η εφεύρεση ενός πρωτοποριακού προγράμματος που έφτιαξε ένας άνθρωπος, μετά από 1880 χρόνια, από τα γραπτά του Ιωάννη και το οποίο στηρίζεται σε τρία εξάρια, είναι τα παρακάτω:

1) Το σύστημα του barcode έχει ΣΗΜΕΡΑ καθολική ισχύ στα προϊόντα. Το ίδιο θα έχει και ΤΟΤΕ το χάραγμα σε όλους τους ανθρώπους (Και έκαμνε πάντας… λέει η Αποκάλυψη). Όπως σήμερα ΔΕΝ υπάρχει προϊόν που να μην έχει barcode (τουλάχιστον όσα προορίζονται για μαζική παραγωγή) και ΤΟΤΕ δεν θα υπάρχει άτομο χωρίς το χάραγμα (εκτός από τους λίγους περιθωριακούς και απείθαρχους στο απάνθρωπο σύστημα του Αντιχρίστου).

2) Η αποκάλυψη μιλάει για «χάραγμα». Η λέξη χάραγμα προέρχεται από την ελληνική λέξη χαράσσω που σημαίνει κάνω χαρακιές / αυλακιές με αιχμηρό αντικείμενο. (Από κει βγαίνει και ο χάρακας). Π.χ. στο Βιβλίο των Πράξεων των Αποστόλων (17:29), αναφέρεται η ρήση του απ. Παύλου προς τους Αθηναίους : «Αφού, λοιπόν, είμαστε γένος τού Θεού, δεν πρέπει να νομίζουμε τον Θεό ότι είναι όμοιος με χρυσάφι ή ασήμι ή πέτρα, χαραγμένα (αρχαίο κείμενο : "χαράγματι τέχνης") με τέχνη και επινόηση ανθρώπου».

Το barcode δεν είναι ένα απλό σύμβολο ή σημάδι ή στάμπα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα αγγλικά, την λέξη χάραγμα την μεταφράζουν (όχι με επιτυχία) mark (που σημαίνει σημάδι ή μάρκα)…

Παλαιότερα, ήταν πολύ δύσκολο να γίνει κατανοητό πως ο αριθμός 666 μπορεί να αποτυπωθεί ως χάραγμα. Γι’ αυτόν τον λόγο, το ερμηνεύανε και πολλές φορές το απεικονίζανε σαν ένα απλό νούμερο...

ΣΗΜΕΡΑ όμως, που γνωρίζουμε το barcode, και βλέπουμε τον τρόπο με τον οποίο, εξαιτίας μίας ευφυούς ανθρώπινης επινόησης, (μήπως γι’ αυτό γράφει η Αποκάλυψη 13:18 «…όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου…» ;;;), το χάραγμα (δηλαδή οι χαραγματιές) και ο αριθμός 666 μπορούν κάλλιστα να συνδυαστούν…ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ BARCODE ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΙΕΣ!

Είναι ενδιαφέρον να δούμε, μετά την φασαρία που ξέσπασε μετά την εμφάνιση του barcode, τι εξήγηση έδωσε ο δημιουργός του, George J. Laurer, (ο άνθρωπος, βέβαια, χωρίς να γνωρίζει βρέθηκε ξαφνικά απολογούμενος…).

Στην ιστοσελίδα του λοιπόν, (www.laurerupc.com) ερωτάται για τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την σχέση του barcode με τον αριθμό 666 που γράφει η Αποκάλυψη και απαντάει: «…Κοιτάξτε, εγώ έφτιαξα έναν κωδικό…. Πράγματι η πρώτη η μεσαία και η τελευταία γραμμή μοιάζουν με εξάρια. Και τι μ’ αυτό;… Δεν έχει να κάνει με αυτό που λέει η Αποκάλυψη. Είναι απλή σύμπτωση»

Κάτι άλλο που έχει σημασία είναι ότι, μετά από το θέμα που δημιουργήθηκε με τον εν λόγω αριθμό, έγιναν μελέτες από ηλεκτρονικούς και επιστήμονες οι οποίοι απέδειξαν πως πράγματι εμπεριέχεται ο αριθμός 666 στον Bar Code.

Το ίδιο αποδέχθηκαν βουλευτές και άλλοι πολιτικοί στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Αρκετοί τότε θορυβημένοι προτείνανε να αλλάξει αυτός ο αριθμός.

Όμως οι κατασκευάστριες εταιρίες αρνήθηκαν να τον αλλάξουν, γιατί η αλλαγή θα κόστιζε και έπειτα αυτός ο τρόπος κωδικοποίησης τους διευκόλυνε αφάνταστα…

Από ότι φαίνεται το barcode, αν και αρχικά φτιάχτηκε, για να μπαίνει πάνω σε αντικείμενα, προορίζεται πολύ σύντομα, να μπει και σε ανθρώπους!

Ήδη από το 1977, ο δρ. Hanrick Edelman, ειδικός και πρόεδρος στατιστικών αναλύσεων της ΕΟΚ, είχε ανακοινώσει ότι ήδη βρισκόταν στο στάδιο της υλοποίησης ένα πρόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές θα συνέβαλλαν στην αποκατάσταση του παγκόσμιου χάους.

Ο δρ. Edelman είχε αποκαλύψει ότι ετοιμαζόταν να εγκατασταθεί στις Βρυξέλλες, πρωτεύουσα του Βελγίου & της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ένας γιγάντιος υπερυπολογιστής που ονομάστηκε «θηρίο» (B.E.A.S.T.) (Η λέξη B.E.A.S.T. που στα ελληνικά σημαίνει θηρίο, σχηματίζεται από τα αρχικά: Brussels Electronic Accounting Surveillance Terminal που σημαίνει: Ηλεκτρονικό Λογιστικό Τερματικό Παρακολούθησης Βρυξελλών).

Αυτός ο γιγάντιος υπολογιστής είναι ικανός να καταχωρήσει όλα τα ανθρώπινα πλάσματα που κατοικούν πάνω στην Γη. Κάθε άνθρωπος επάνω στη γη θα πάρει έναν δικό του αριθμό. Τον αριθμό αυτό θα του δώσει το ηλεκτρονικό σύστημα για κάθε πολίτη και με βάση αυτό τον αριθμό θα μπορεί κανείς να αγοράζει και να πουλάει….

Ο δρ. Edelman πρόσθεσε ότι με τη χρήση ΤΡΙΩΝ ΕΞΑΨΗΦΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ μπορεί ολόκληρος ο πληθυσμός της γης να πάρει ένα δικό του ανεξάρτητο νούμερο».

Και τελειώνει με τα λόγια: «Το σύστημα αυτό θα μπορούσε να γίνει όργανο για την ειρήνη του κόσμου ή να χρησιμοποιηθεί σαν όπλο κάποιου παγκόσμιου δικτάτορα»...


Στις φωτογραφίες πάνω παρουσιάζονται: 1) αφίσα της αμερικάνικης τηλεοπτικής σειράς (2000 -2002) "Dark Angel", όπου η πρωταγωνίστρια υπερ-στρατιωτίνα, Max Guevara, έχει barcode στον σβέρκο της 2) σκηνή από την φουτουριστική ταινία Terry Gilliam "οι 12 πίθηκοι" (12 monkeys), όπου ο πρωταγωνιστής Bruce Willis, έχει και αυτός barcode στο σβέρκο που σκανάρεται με σαρωτή! 3) το αντικομφορμιστικό βιβλίο "Culture Jam".

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιας και εμείς οι "χριστιανοί" ΔΕΝ δεχόμαστε ...συμπώσεις θα ήθελα σε αυτή την εξαιρετική εργασία για το 666 να συμπληρώσω την άποψη της A.Bailey ("ιέρειας" της Θεοσοφίας) πως το 666 ...έχει "ΙΕΡΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ" - και όσοι δεν γνωρίζουν περί θεοσοφίας ας διαβάσουν συνοπτικά εδώ: http://www.egolpio.com/NEW_AGE/istoria_Theosofikhs_etairias.htm (συγγνώμη για το...σπαμινγκ)

SkyWatcher είπε...

Σε ευχαριστώ φίλε μου. Θα κάνω κάποια στιγμή αναφορά στην Θεοσοφία και θα χρησιμοποιήσω τις πληροφορίες σου. Καλή δύναμη στο έργο σου.

Στυλιανός είπε...

Και φτάνει η ώρα της κάρτας του πολίτη!
Τι κάνουμε εδώ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.